Cautare

1421 de rezultate pentru "interviu" (3.20 secunde)
Intr-un interviu recent pentru ZF un oficial al Yahoo declara ca firma americana are in plan investitii mai mari pe piata locala, pentru a-si mari cota din piata de publicitate online.
Interviu realizat de Andreea Giuclea, cu ocazia evenimentului de premiere a castigatorilor programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet".
Intr-un interviu acordat recent,actorul spunea ca se mentine bine in forma pentru ca are o viata ordonata, practica yoga si acorda o atentie deosebita alimentatiei.
Primul interviu al lui Dinu Patriciu dupa intoarcerea in Romania: ... Omul de afaceri a acordat un interviu la Romania TV, in care a vorbit despre perioada in care a fost internat in Austria.
Miercuri, 01 mai 2013 ora 3:00 (amJ) Interviu in direct si alte surprize in cadrul emisiunii "Romania frumoasă" cu moderatorii Andra Gavril si Marius Constantinescu (durata emisiunii 1 ora) Sambata, 4 mai 2013, ora 21:00 la FAVORIT TV - in cadrul emisiunii din seara de inviere "Fuego si prietenii la FAMILIA FAVORIT" interviu cu Valentina Herta si program muzical de inviere;
Cum zilele acestea colegul nostru Mihai Matei implineste o frumoasa varsta, l-am rugat sa ne acorde un mic interviu. - Prima intrebare, domnule Matei...
Acesta a fost impresionat de calitatile artistice ale frumoasei romance, asa ca i-a apreciat talentul si a invitat-o sa stea de vorba cu ea chiar in Parlamentul Londrei, acolo unde i-a luat si un interviu.
Cu ocazia concertului de Craciun de la Bucuresti, celebrul Demis Roussos a acordat un interviu unei publicatii romanesti. ... "Ma atrage aici frumusetea acestei tari si caldura oamenilor." spunea artistul in interviu...
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) (Continuare) - Am remarcat ca in poemele tale se observa pregnant o anumita inclinatie spre plasticitate, spre elementul pictural.
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) Poeta si prozatoarea Victorita Dutu debuteaza in august 2003, cu placheta de versuri "Spatii".
(Continuare) Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte.
Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte.
Calea inimii Pro TV - Visuri la cheie Unica - Artistul anului 2016 Casa Lux - Viziuni vibrante, reportaj. Adevarul Live - Intre pasiune si profesie, interviu video live. Bucuresti FM - Spectacol de culori, interviu radio live.
Ce spunea artistul in ultimul sau interviu In luna august, Siminica a oferit ultimul sau interviu, celor de la Libertatea.
Interviu cu Lia Bugnar: ... - Prin venele mele curg covrigi si ratii de ulei si zahar, spuneai intr-un interviu, despre copilaria ta.
Un interviu de Florian Popa Micsan, cu Mihaela Raileanu Publicistul Florian Popa Micsan a incredintat redactiei estiri.ro si einformaii.ro un interviu cu Mihaela Raileanu, care se defineste pe Facebook ca fiind un omulet normal intr-o lume cu susul in jos.
Spalarea creierelor se realizeaza acum prin mijloace blande Rupti de traditii, de credinte, de sentimentele apartenentei, indivizii si grupurile devin vulnerabile in fata acestui nou tip de amenintari Profesorul Ilie Badescu vorbeste, intr-un interviu pentru cotidianul.ro, despre situatia actuala din Romania unde are loc o epurare a intelectualilor romani neinregimentati , dupa tipicul anilor '50 precum si despre faptul ca ce nu s-a reusit in anii comunismului pare sa se izbandeasca acum:
Cit despre transparenta selectiei, in 2005 si 2006, ea a constat intr-un interviu cu usile inchise in fata Sectiei de Procurori a CSM plus un interviu cu ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Mai multe detalii, despre ideee campaniei Vodafone, obiectivele ei si legatura dintre 4G si SF, in continuare, intr-un scurt interviu cu Sebastian Olar, copywriter McCann Erickson.
asa incat si costurile vor creste", a declarat el intr-un interviu telefonic pentru Reuters. ... Dar, in fapt, costurile pe care le presupune aceasta sunt foarte mari", a mai declarat el in interviu.
google-analytics.com