Cautare

1421 de rezultate pentru "interviu" (2.95 secunde)
Interviu incredibil cu unul dintre milionarii in fata caruia smecherii stau drepti. Celebrul Beinur a dezvaluit cum a facut primul milion de dolari dintr-o lovitura, dar si cum a fost impuscat in fata.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o alta parte.
Avem primul interviu la dublu cu Francisca si Tj Miles, dupa ce s-a zvonit ca sunt intr-o relatie si ca el ar fi fost motivul divortului dintre ea si fostul sot!
Victor Piturca a oferit un interviu pentru Orange Sport. Fostul selectioner a vorbit despre lupta dintre FCSB si CFR, echipa nationala, dar si situatia de la echipa nationala.
Gina Pistol a oferit un interviu emotionant despre viata de mamica. Prezentatoarea de la Chefi la cutite a vorbit despre viata ei de cand a aparut micuta Josephine.
"La inceput nici n-am vrut sa intervin la interviu, nu mi s-a parut normal ca la Dej sa nu vina nimeni sa imi ia un interviu, dupa victorie, iar astazi sa fiu chemat.
Are in spate un nume cu greutate si vrea sa-l duca mai departe. Frumoasa Betty ne-a acordat un interviu exclusiv, chiar de ziua ei si a facut o serie de confesiuni impresionante.
Matteo a acordat un prim interviu alaturi de fetita lui si a vorbit despre cum se simte in rolul de tata.
Pentru edificarea opiniei publice si a institutiilor abilitate, publicam un amplu interviu acordat ziarului nostru de Petre Berinde: - Ce probleme ati avut in ultima vreme domnule Berinde ?
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
- Desi am aflat in cursul dialogului ca nu sunteti un om caruia sa ii placa conventionalul, totusi ati putea sa ne spuneti la sfarsitul acestui interviu care sunt planurile dumneavoastra de viitor?
Parerea a fost reiterata si de vicepresedintele PRM Lucian Augustin Bolcas, care a avut amabilitatea de a acorda cotidianului "Replica” un interviu.
“N-am avut nebunia...“ Seful statului a apreciat ca liderii PSD ar fi fost indreptatiti sa sesizeze Curtea, daca el ar fi avut nebunia sa emita un decret de revocare din functie a presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor.“Era un act care putea fi judecat de Curtea Constitutionala, dar declaratiile intr-un interviu sa faca obiect de plangere!?
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Calin Popescu-Tariceanu a declarat intr-un interviu acordat Reuters ca alegerile anticipate nu sunt excluse, insa este de parere ca ele nu-si au rostul in perioada imediat urmatoare, ci in 2007, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Concursul se va desfasura pe data de 11 februarie a.c., la sediul primariei si va consta in sustinerea unei probe scrise si a unui interviu.
Fostul secretar general al Guvernului ne-a declarat, in cadrul unui interviu, ca aceste persoane nu se numara printre liderii de marca ai PSD.
Saptamana trecuta, Emil Constantinescu a fost audiat la Brasov, in calitate de martor, in procesul penal intentat, in 2002, de deputatul PSD Constantin Nita impotriva lui Zoe Petre, dupa ce aceasta a acordat un interviu ziarului “Evenimentul Zilei“, facand referiri la presupusele legaturi ale omului de afaceri Paul Brenner si a acolitilor acestuia cu persoane din PSD Brasov, printre care si Constantin Nita.
google-analytics.com