Cautare

1421 de rezultate pentru "interviu" (3.20 secunde)
• Am inceput abrupt acest interviu cu o intrebare despre AVC, deoarece este din ce in ce mai frecvent si, mai grav, la persoane din ce in ce mai tinere ?
Intr-un interviu publicat in 30 decembrie 2013 in The Times si preluat de editia britanica a Huffington Post, senatorul Damian Draghici a afirmat: ... In acelasi interviu, Damian Draghici mai spunea si ca majoritatea romilor vrea sa se integreze si ca cea mai mare parte a comunitatii roma e integrata :
Pe 30 decembrie 2013, Sophie Sevardnadze, nepoata lui Eduard Sevardnadze, fost ministru de externe al URSS si fost presedinte al Georgiei, i-a luat un interviu lui Paul Hellyer, in beneficiul canalului de televiziune rusesc de limba engleza RT, apartinand trustului RIA Novosti.
Iata ce spune intr-un interviu la RFI Damian Draghici, candidat al Aliantei PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European. El precizeaza ca vrea sa promoveze politicile de incluziune sociala.
Interviu cu liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu: "Am incredere ca romanii vor acorda un vot masiv actualei constructii guvernamentale" • Domnule senator, campania electorala se apropie de final.
Vallee mai deplangea in acest interviu si certurile marunte si acuzatiile pe care si le aduc ufologii, ceea ce descurajeaza colaborarea lor.
In acest context, in materialul de pe site-ul francez a fost inclus si un interviu dat in 1976 lui Aime Michel, in care Vallee a fost rugat sa comenteze pasaje din cartea sa Science Interdite vol.
In februarie 2014 Vallee a acordat un interviu complex site-ului francez OZN Ovnis-Direct.com, condus de Nagib Kary, de la care interviul a ajuns, in limba engleza, la site-ul Open Minds.
Interviu cu dr. Monica Luminos Redactor-Sef Doctorul meu: Steluta Indrei Bolile respiratorii acute cauzeaza cea mai mare rata a mortalitatii la copii.
FARCAS) (Continuare) Urmariri fara urmari Cert este ca George Knapp, un binecunoscut reporter de la KLAS-TV din Las Vegas, a vizitat Moscova in 1993 si a luat un interviu, pentru postul de televiziune ABC News, lui Boris Sokolov, deja ofiter in retragere.
Ca urmare a unui interviu pe care l-am dat intr-o revista germana, foarte multi iubitori ai ei au venit in Templul Cafelei Avedis, in care au constatat adevarul exprimat de mine in acel interviu.
"Dupa 1989 s-a dezvoltat, in Romania, un foarte puternic si agresiv curent antinational" Intr-un interviu acordat revistei Romania Eroica, prof.
Interviu cu Maria Vasilescu (Redactor-Sef : Steluta Indrei ) De sanatatea femeii depinde sanatatea natiunii - interviu cu Maria Vasilescu, publisher Revista Politici de sanatate 1.
M-a invitat la el la birou pentru un interviu. ... Intalnirea cu cei doi nu prea a fost un interviu pentru ca practic cel care intervieva a fost Gilda Lazar:
FARCAS) (Continuare) In 31 iulie 2012, Grant Cameron a dat un lung interviu, la podcast-ul Skeptiko, despre OZN-urile si constiinta umana extinsa, interviu din care vom rezuma in continuare ideile principale.
INTERVIU cu prof. dr. Constantin Dumitrache (Autoare: Magda Marincovici) Ne-am obisnuit cu cifre alarmante privitoare la numarul deceselor, durata scurta de supravietuire din cauza cancerului.
ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) DE CE S-A DISTRUS ECONOMIC, OLTENITA?
ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) AMINTIRI, AMINTIRI SORIN DANCIU: Care este cea mai frumoasa amintire despre Oltenita?
ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR Este cunoscuta preocuparea profesorului Sorin Danciu de a alcatui o adevarata arhiva de aur a personalitatilor care au vizitat, de-a lungul timpului, Calarasiul.
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare. ... xxx Intr-un comentariu la acest interviu, Eugen Banateanu noteaza:
google-analytics.com