BERBEC 21.03-20.04: Neintelegeri, confuzii si o comunicare defectuoasa, iata cum se prezinta o saptamana destul de complicata. Totul insa se rezolva si se clarifica, mai ales spre week-end, cand se intampla ceva placut si surprinzator. Ori primiti un cadou de la cineva cu care nu v-ati vazut de ceva vreme, ori luati parte la o petrecere unde va simtiti ca pestele in apa.

TAUR 21.04-21.05: Contati pe schimbari, mai ales cele de ordin financiar iar cand se pune problema de luat decizii tineti garda sus. Va simtiti iritati de o problema pe care va feriti s-o discutati cu familia, desi ar trebui sa luati initiativa. Nervozitatea nu va face decat sa vedeti partea goala a paharului sau este doar incapatanarea de a percepe realitatea?

GEMENI 22.05-21.06: O investitie de valoare a asteptat destul! Este momentul sa faceti achizitia, chiar daca cereti sprijinul celor dragi sau doar persoanei iubite. Ca si cum nu aveti suficiente griji, iata ca cineva din anturaj va propune sa-l ajutati sa indeplineasca o sarcina grea. Oricum, nu-l veti refuza. Va place provocarea!

RAC 22.06-21.07: S-ar putea sa va simtiti cam nervosi sau nesiguri pe anumite lucruri si chiar ii percepeti pe cei din jur ca va saboteaza interesele. O sansa se iveste si va inveseliti cand intalniti pe cineva ce vi se pare neobisnuit si, in acelasi timp, interesant. Nu faceti nimic care sa-l socheze, lasati lucrurile sa mearga de la sine.

LEU 22.07-22.08: Nu va faceti griji referitor la amalgamul sentimentelor pe care le simtiti fata de persoanele cu care intrati in contact. Cineva va atrage atentia in mod deosebit si va feriti de interactiunea cu acesta. De ce sa va ascundeti sub o pelerina invizibila atunci cand vreti sa iesiti in evidenta?

FECIOARA 23.08-22.09: Simtiti ca increderea in sine este cam prea erodata? Poate va puneti prea mult la indoiala autoritatea, mai ales in fata familiei. Doar intalnirea cu o noua iubire vi se afiseaza intr-un mod palpitant si va ia prin surprindere. Aceasta persoana este singura care va face sa va simtiti mai tanar.

BALANTA 23.09-22.10: Planurile de calatorie va pot crea senzatia ca bateti pasul pe loc. Insa dupa ce le-ati terminat, gata cu incertitudinile. Va puneti pe rezolvat probleme, chiar daca unele nu sunt atat de grave precum vi se par. Oricum, relatia cu sefii de la serviciu se imbunatateste si plecati intr-un miniconcediu bine-dispusi.

SCORPION 23.10-21.11: Sunteti mult mai timizi ca de obicei si ezitati sa va aparati propriile interese, chiar daca aveti toata motivatia sa o faceti. De ce sa mergeti in continuare cu acest handicap? Concentrati-va mai bine spre distractii sau spre o scurta excursie.

SAGETATOR 22.11-21.12: Intampinati cateva dificultati cu partenerii de afaceri sau chiar cu membrii familiei. Este prea mult? Sunteti suparati pe cineva apropiat? Din anumite motive nu aveti insa capacitatea sa-i intelegeti prea bine pe ceilalti. Mai bine ganditi-va cum va rezolvati problemele mai eficient si apoi se va face lumina si in jurul dumneavoastra.

CAPRICORN 22.12-19.01: Vi se pare ca aveti atatea probleme la locul de munca incat cineva parca va saboteaza. Din fericire, multe dintre erori sunt stupide, dar sunt prezente! Este cazul sa va concentrati mai mult, mai ales atunci cand semnati acte. In week-end va asteapta un eveniment surpriza.

VARSATOR 20.01-18.02: Cand vine vorba despre dragoste sau sport, nimic nu va opreste sa actionati cu indrazneala. Veti fi dezamagiti de persoana iubita sau de unul dintre copiii dumneavoastra, insa nu va grabiti sa-i pedepsiti, mai ales daca la mijloc exista o neintelegere.

PESTI 19.02-20.03: Primiti o invitatie la un eveniment incantator, iar intalnirea poate deveni neasteptat de... fierbinte. Ar putea fi vorba despre un flirt, o mica vacanta sau ceva legat de casa. Oricum, sunteti luati prin surprindere. Meritati sa va iasa in cale o bucurie atat de mare.