Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (2.96 secunde)
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Revenind la dezbaterile de ieri, trebuie precizat ca nici opozitia democratica nu acorda credit demersului care vizeaza infiintarea unui institut de resort, democratul Radu Berceanu a propus chiar ca institutia preconizata de partidul de guvernamant sa se numeasca "Institutul pentru ascunderea adevarului privind Revolutia din decembrie - Ion Iliescu”.
Europarlamentarul olandez Jan Marines Wiersma, vicepresedintele Partidului Socialistilor Europeni (PES), afirmase in cadrul unei conferinte sustinute alaturi de Mircea Geoanala Institutul Social Democrat "Ovidiu Sincai" ca tara noastra va putea incheia negocierile de aderare la UE cel mai probabil la 24 noiembrie.
De asemenea, atat BEC, cat si Institutul National de Statistica au acceptat ca APD sa realizeze o expertiza asupra procesului de centralizare a datelor privind rezultatul votului si de stabilire a rezultatelor, cu sprijinul unei echipe de specialisti straini.
copii din Husi si Bucuresti si studenti de la Institutul Teologic. Traian Basescu si consilierii sai au ascultat colindele. La final, seful statului le-a daruit colindatorilor dulciuri si bauturi racoritoare.
Este inginer constructor, absolvent al Facultatii de Constructii, Institutul Politehnic "Traian Vuia” Timisoara. De la absolvire si pina in 1990 a fost sef de sectie la IJPIPS Satu Mare.
H.-R. Patapievici a fost numit ieri in functia de presedinte al Institutului Cultural Roman (ICR) in locul lui Augustin Buzura.
Dupa o agravare a bolii, la sfarsitul lui august, senatorul a fost internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, pentru ca, ulterior, sa fie transferat la o clinica din Viena, la cererea familiei.
Senatorul PNL Puiu Hasotti a anuntat ieri ca va discuta cu membrii Guvernului desfiintarea Institutului Revolutiei romane din decembrie 1989.
Comisia juridica va recomanda plenului Camerei Deputatilor sa respinga proiectul de lege privind infiintarea institutelor de teorie politica si educatie democrata, al carui initiator este deputatul PSD Adrian Severin.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri la masa rotunda, organizata de PSD, Institutul Social Democrat “Ovidiu Sincai“ si Fundatia Friedrich Ebert, avand ca tema “Constructia unui partid social-democrat modern“, la care sunt prezenti si reprezentanti social democrati europeni, ca PSD trebuie sa demonstreze ca este alternativa credibila la actuala coalitie de guvernare si sa se manifeste mai activ in acest sens.
Institutul Social Democrat sustine prima varianta. I.I.: Ma rog, suntem in faza discutiilor, o sa ne clarificam pana la urma.
Pastrez un document din 2003, era o aniversare si colegii nostri de la Institutul "Sincai" impreuna cu conducerea partidului au facut un film despre istoria social-democratiei in Romania.
Este adevarat ca eu am facut o parte din studiile universitare la Moscova in perioada 1950-1954 la Institutul Energetic, in specialitatea hidroenergetica.
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. Puteti citi in continuare ideile emise de presedinte, sintetizate de HotNews.
Dupa investirea in functia de ministru al Administratiei si Internelor i-ati promovat pe chestorul Ioan Dascalu (suspectat de sindrom de autism) in functia de secretar de stat (prim-adjunct al ministrului) in Ministerul Administratiei si Internelor si pe chestorul Alexandru Tanco (suspectat de acte de coruptie) in functia de adjunct al sefului Inspectoratului General de Politie, ambii detinand in ultimii ani functia de sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad si fiind cunoscuti ca apropiati ai dumneavoastra si ai primarului Gheorghe Falca (care a fost coleg de facultate cu Dascalu la Institutul Politehnic din Timisoara).
Armand Clesse - director Institutul de Studii Europene si Internationale Luxemburg; Pascal Boniface - director IRIS Paris; Giulietto Chiesa - editorialist, fost parlamentar european (Roma);
• Voi lucra mai mult la fundatia Titulescu si la Institutul Social Democrat Ovidiu Singai. Voi merge la o universitate unde voi tine niste cursuri.
Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca) a cumparat reactivi in valoare de 23.868.592 de lei (fara TVA), iar Institutul Clinic Fundeni a atribuit Clamari Trading un contract in valoare de 8.664.105 lei.
google-analytics.com