Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (2.76 secunde)
Concertul din Sala Schumann, in incinta Muzeului de Arta si evenimentul jubiliar, organizate cu aceasta ocazie de Institutul Cultural Roman si Asociatia Culturala Romano-Germana Atheneum, au avut loc in Germania, la Dusseldorf.
Monica Luminos, sef de sectie la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, spune ca aceasta epidemie este prima in ultimii sapte ani, cand a fost semnalat un episod de epidemie de rujeola, principala cauza fiind refuzul multor parinti de a-si vaccina copiii.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP):
La cererea echipei de cercetare, calcaiul de aluminiu a fost adus la Bucuresti pentru noi analize la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara, Departamentul arheometalurgie, in Magurele, in apropiere de Bucuresti.
Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Asociatia SAMAS, impreuna cu Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului, Inspectoratul Scolar Bucuresti si companiile Danone Romania si Oameni si Companii lanseaza proiectul de educatie nutritionala in gradinite Sanatos de mic - Preventia incepe cu educatia.
Informatician, din 1962, la Institutul politehnic din Timisoara, la primul calculator alfanumeric romanesc, MECIPT-1, pe care a realizat si simulari de retele neuronale si de sisteme biologice, in premiera pentru Romania.
Joana Vasconcelos, unul dintre cei mai importanti artisti vizuali contemporani ai momentului, a fost in Romania pana pe 27 ianuarie, in cadrul unui program de diplomatie si de mobilitate culturala derulat de Institutul Cultural Roman.
Din 1962 a lucrat ca informatician la calculatorul electronic MECIPT, de la Institutul Politehnic din Timisoara, unde a realizat primele simulari de retele neuronale din Romania.
In conformitate cu prevederile legale privind reglementarea activitatii de voluntariat, respectiv practica elevilor si studentilor in Romania, Institutul European din Romania (IER) ofera persoanelor interesate din tara si din strainatate posibilitatea de a efectua stagii de practica sau activitati de voluntariat in cadrul diferitelor structuri organizatorice ale institutiei.
Vaccinarea se recomanda si baietilor pentru prevenirea cancerelor anale, peniene si orofaringiene, dar si pentru intreruperea transmisiei virusului pe cale sexuala, a explicat Carmen Ungurean, doctor la Institutul National de Sanatate Publica.
Avand in vedere ca rusii aveau un succes mult mai mare Putthof a demarat la institutul Stanford proiectul SCANATE. ... Institutul condus de Monroe a puss la punct aceste tehnici.
Evenimentul este organizat de catre Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta si Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu, in parteneriat cu Sanatatea Press Group si se desfasoara sub egida Comisiei pentru Sanatate Publica din Senatul Romaniei.
Poate ca Zoe a vrut sa compenseze comportamentul impardonabil al mamei sale fata de Institutul de Matematica al Academiei, desfiintat de savanta tocmai din cauza faptului ca se bucura de un imens prestigiu international;
Si asta pentru ca Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania "Elie Wiesel" le transmite pe loc autoritatilor romane o solicitare fara nicio noima la prima vedere. ... Intr-o astfel de situatie, de ce institutul in cauza nu s-a adresat autoritatilor americane?
Neregulile de la institutul lui Raoult, din Marsilia, ajung in justitie. O ancheta a stabilit ca studiile lui Raoult au fost gresite.
Institutul de Teatru in 1966, in prezent actor la Teatrul National din Craiova - Ce v-au adus anii de libertate? ... - Prima mare iubire a fost o studenta de la Institutul de Teatru, mai mare decat mine, care nu se uita la cei din anul I.
Lumea observa ca e ceva din natura, accesibil. - Spuneti-mi cateva cuvinte despre SC Institutul de Cercetare - Dezvoltare pentru Apicultura S.A. - Bucuresti.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină
Cadavrul a fost ridicat si transportat la Institutul National de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei. ... La data de 06.10.2011 la Institutul National de Medicina Legala a fost efectuata necropsia cadavrului nou nascut sex-barbatesc, ocazie cu care medicii legisti au emis urmatoarele concluzii provizorii:
google-analytics.com