Cautare

632 de rezultate pentru "infractiuni" (4.58 secunde)
La comiterea acestei infractiuni, Mihailescu a fost ajutat de Marin Bucur, presedintele Asociatiei de Vanatoare "Cerbul Bucuresti", urmarit penal la randu-i pentru complicitate la infractiunea de coruptie de care este acuzat fostul lider PSD.
DNA a facut verificari cu privire la posibile acte de coruptie legate de primirea unor bunuri de patrimoniu in valoare de peste 1,5 milioane de euro, insa probele nu au scos la iveala savarsirea unei astfel de infractiuni.
Blaga a precizat ca in perioada ianuarie 2005 - mai 2006 au fost identificate 8.200 de infractiuni de crima organizata si 1.000 de retele criminale, peste 600 dintre acestea fiind anihilate.
Acesti oameni nu tin cont de norme si reguli si au o inclinatie mai mare spre a comite infractiuni. Sunt oameni care au trasaturi narcisiste si egoiste, cu o parere foarte buna despre sine si cu o incredere exagerata in propriile abilitati.
dependente, violenta fizica si verbala, infidelitate, infractiuni, nu despre aspectele majore voi scrie in acest articol, ci despre cele mai putin clare, dar care in cele din urma, ne distrug capacitatea de a avea relatii care functioneaza excelent.
Furia creeaza multe turbulente in interactiunile cu ceilalti, si controlul ei deficitar e un motiv important pentru diverse acte violente, inclusiv infractiuni grave.
Ultimul din cei trei este urmarit penal de Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj pentru abuz in serviciu si alte infractiuni care vizeaza inselaciunea si falsul, dupa ce a fost implicat in eliberarea unor certificate de psihopedagogie false, pe vremea cand era director al Colegiului de Institutori din Targu Jiu.
Doua plangeri impotriva liberalului Parchetul ICCJ a transmis Comisiei speciale a Presedintiei documentele pentru a analiza sesizarile referitoare la comiterea de infractiuni in exercitiul functiunii de catre ministrul Atanasiu.
Toti cei chestionati s-au plans ca pentru intocmirea unui dosar de demitere este nevoie de probe mai ceva ca pentru dovedirea unei infractiuni.
Deputatii PNL Nini Sapunaru, Corneliu Momanu si Dragos Ujeniuc au propus ieri modificarea Legii administratiei publice, in sensul ca presedintele Consiliului Judetean sa poata fi suspendat in cazul in care s-a dispus trimiterea lui in judecata pentru infractiuni savarsite cu intentie.
Mai precis, se pare ca Seres avea o relatie privilegiata cu bulgarul Stamen Stancev, consultantul international acuzat de infractiuni de spionaj in cazul unor privatizari.
Desi, de cele mai multe ori, era vorba despre infractiuni care aduc atingere securitatii nationale, autoritatile par sa nu se grabeasca sa ia masuri.
Initiatorii proiectului considera ca normele interne ale bancilor reprezinta un regulament intern, si incalcarea lor ar trebui reglementata intre banca si client, si ca se poate vorbi despre existenta unei infractiuni numai in cazul in care exista o reclamatie a bancii.
Presedintele Traian Basescu a hotarat intrunirea comisiei speciale constituita pentru analiza sesizarilor cu privire la savarsirea unei infractiuni in exercitiul functiei de catre membrii Guvernului, decizia fiind luata ca urmare a sesizarii procurorului general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind inceperea urmaririi penale impotriva lui Codrut ßeres si Zsolt Nagy.
"Actiunile le organizam punctual pe linie de violenta sambata si duminica, iar celelalte actiuni, pentru infractiuni stradale, in fierare seara, intre orele 19:00 si 22:00.
Misiunea dumneavoastra e sa mergeti pana la capat, pana la factorul politic care face posibila protectia pentru infractiuni la nivel mare si care costa, in fiecare zi, pe cetateanul roman", a spus Basescu.
Potrivit DNA, prejudiciul total provocat in urma savarsirii celor doua infractiuni de abuz in serviciu este de aproximativ 3.320.000 euro.
Conform sursei citate, decizia sefului statului are la baza concluziile raportului intocmit de Comisia speciala instituita in urma sesizarii facute de Parchetul General de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru analiza plangerilor penale referitoare la savarsirea unei infractiuni in exercitiul functiei de catre Nagy Zsolt.
De precizat ca Directia Nationala Anticoruptie a deschis un dosar penal in care Dan Ilie Morega este anchetat pentru trafic de influenta si infractiuni de coruptie.
Comisia juridica a fost de acord si cu amendamentele formulate de deputatii PSD, prin care se reduce perioada maxima a urmarii penale la 6 luni pentru infractiuni obisnuite, iar pentru cazurile de cercetare penala pentru fapte deosebit de grave la maximum un an.
google-analytics.com