Cautare

632 de rezultate pentru "infractiuni" (3.94 secunde)
"Avand in vedere luarile de pozitii publice cu privire la indiciile comiterii, in perioada campaniei electorale sau a desfasurarii alegerilor, a unor infractiuni prevazute de Legea pentru alegerea Camerei Deputatilor si Senatului si tinand cont de incarcatura mare de cauze a parchetelor de pe langa judecatorii, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus preluarea cauzelor penale constituite ca urmare a sesizarilor cu privire la incalcarea dispozitiilor penale prevazute de respectiva lege de catre parchetele de pe langa curtile de apel", se arata intr-un comunicat al Ministerului Public.
Cei doi sunt acuzati de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, fals intelectual si uz de fals, infractiuni sanctionate de Codul Penal cu pana la cinci ani de inchisoare.
Insa, masuri dure vor fi luate impotriva celor care comit infractiuni, a declarat, luni dimineata, Frattini. In plus, acesta a solicitat Guvernului de la Bucuresti sa ofere garantii ca in Italia nu vor mai ajunge infractori romani.
Ei au fost deferiti justitiei de serviciul local DNA in decembrie 2008, acuzati de infractiuni la inchirierea unor terenuri catre rudele unui consilier local, Aurel Bojenoiu.
Disperata ca sotul, doi puradei si un nepot au fost arestati luna trecuta in Bucuresti pentru santaj, inselaciune si infractiuni cu violenta, Sidonia a apelat la Prodan, dupa ce l-a vazut la televizor agitandu-se inflacarat prin fata portilor lui Gigi Becali, in momentele de restriste ale latifundiarului din Pipera.
Este vorba despre Adrian Nicolae Alistar, administrator de fapt al SC SAND CONSTRUCT SRL si asociat la SC CITY CONSTRUCT SRL, ambele din Bacau, Vasile Sorin Bardasu, asociat la SC SAND CONSTRUCT SRL, si Liviu Agaleanu, asociat si administrator la SC SAND CONSTRUCT SRL si SC CITY CONSTRUCT SRL, acuzati pentru evaziune fiscala si uz de fals, respectiv Marin Buscu si Vasile Viorel Cinca, reprezentanti fiscali ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, in sarcina carora s-au retinut mai multe infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si complicitate la evaziune fiscala.
Emilian Cutean a fost trimis in judecata, in 2006, alaturi de Mihaela Daniela Sbarcea, sub acuzatia de efectuare a unor operatiuni financiare incompatibile cu functia si abuz in serviciu, respectiv, complicitate la aceste infractiuni.
Emilian Cutean a fost trimis in judecata, in 2006, alaturi de Mihaela Daniela Sbarcea, sub acuzatia de efectuare a unor operatiuni financiare incompatibile cu functia si abuz in serviciu, respectiv, complicitate la aceste infractiuni.
Emilian Cutean a fost trimis in judecata, in 2006, alaturi de Mihaela Daniela Sbarcea, sub acuzatia de efectuare a unor operatiuni financiare incompatibile cu functia si abuz in serviciu, respectiv, complicitate la aceste infractiuni.
Au fost aplicate 30 de amenzi contraventionale, constatandu-se 13 infractiuni privind regimul transportului naval, precum si pescuitul si acvacultura, fiind intocmite dosare penale in functie de gravitatea faptelor.
Ecaterina Andronescu a declarat recent ca Ministerul Educatiei va analiza si caracterul juridic al posibilelor infractiuni de la Universitatea Spiru Haret pentru a sesiza Parchetul in cazul diplomelor ilegale.
Procurorul general, Laura Kovesi, a cerut astazi Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru inceperea urmaririi penale fata de Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului si Sportului fiind acuzat de 4 infractiuni in dosarul de urmarire penala "2 mai".
"In premiera va spun ca afacerea Sterling, de fapt tot ceea ce s-a intamplat cu resursele minerale care se gasesc in platforma continentala a Marii Negre, este in vizorul DIICOT pentru infractiuni impotriva sigurantei nationale.
Potrivit lui Orban, art.11 din Legea responsabilitatii ministeriale precizeaza ca Guvernul si alte persoane sunt obligate sa livreze Camerei Deputatilor, Senatului si comisiilor parlamentare informatiile si documentele solicitate si ca prezentarea cu rea credinta a unor date inexacte constituie infractiuni si se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 12 ani.
Pana la primul tur de scrutin de anul acesta, pe 22 noiembrie, niciun cetatean roman nu a fost arestat si nici judecat pentru infractiuni vizand fraudarea alegerilor.
Mai mult, social-democratii vor ca Presedintele sa raspunda in fata legii, chiar in timpul manadatului, pentru infractiuni de drept comun.
Conform cercetarii, in cazul in care ar fi consultati printr-un referendum, 94% dintre romani ar opta pentru retragerea cetateniei romilor care comit infractiuni in strainatate.
In absenta unor situatii care sa impuna efectuarea unui control (cereri ale unor organe de stat, suspiciuni intemeiate de producere a unor infractiuni, cazuri flagrante de incalcare a legii etc), acelasi organ de control nu va controla acelasi contribuabil la intervale mai mici de 2 ani calendaristici.
Infractiuni de contrabanda Potrivit legii, detinerea in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea de produse accizabile fara a fi marcate sau cu marcaje false peste limita a 10.000 de tigarete (...), bauturi spirtoase (peste 200 de litri) si altele "se pedepseste cu inchisoare de la un an la patru ani", spune seful Vamii Craiova.
pentru atacuri la persoana fara ca aceasta sa aiba posibilitatea dreptului la replica, pentru campaniile de recrutare pentru cauze care pot leza drepturile fundamentale ale omului, pentru comiterea unor infractiuni economice.
google-analytics.com