Cautare

632 de rezultate pentru "infractiuni" (6.61 secunde)
Nu spun ca etnicii romani nu comit infractiuni in Europa. Dar confuzia cu rromii amplifica reactia multor europeni fata de romani.
Mandatul lui Cioroianu s-a suprapus unei perioade tensionate in relatiile dintre Romania si state precum Italia si Spania, unde imaginea romanilor a avut de suferit ca urmare a modului in care ziarele si televiziunile au relatat si au comentat o serie de infractiuni si crime comise de romani.
Dosarele penale au fost inregistrate in urma constatarii a 177 de infractiuni ce incalca legile pentru alegerile parlamentare si prezidentiale.
are cazier, a comis infractiuni. In aceste cazuri functioneaza readmisia si-l trimiti acasa. Pe de alta parte, daca nu iesim din ipocrizie, nu rezolvam problema tiganilor.
Avand in vedere ca primul ministru Boc nu mi-a raspuns la interpelare, iar ministrul Oprea persista in conduita sa abuziva, cu conotatii infractionale, voi transmite prezenta declaratie si interpelarea precedenta Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu solicitarea de a fi efectuate cercetari asupra ministrului apararii nationale sub aspectul urmatoarelor infractiuni:
Propunerea legislativa a deputatilor PIN prevede, de asemenea, marirea cuantumului pedepselor pentru infractiuni la Legea sigurantei nationale cu inchisoare de la 10 la 25 de ani, cele actuale fiind de pana la 7 ani.
Cei vinovati de asemenea fapte comit infractiuni si risca sa primeasca amenzi cuprinse intre cinci si 100 de milioane de lei sau intre o luna si sase luni de inchisoare.
Curtea de Apel Bucuresti va judeca recursul procurorilor, care s-au declarat nemultumiti de decizia Tribunalului Bucuresti care a hotarat cercetarea lui Dinu Patriciu in stare de libertate. Dinu Patriciu este anchetat pentru o serie de infractiuni economice in dosarul Rompetrol.
31/2002 privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii, a fost aprobat cu 40 de voturi “pentru“ , 30 “impotriva“ si 3 abtineri.
373/2004, ca si a celor de abuz in serviciu impotriva intereselor statului in forma agravanta, fals intelectual, actiuni impotriva ordinii constitutionale, comunicare de informatii false si asociere pentru savarsirea de infractiuni“, informa Biroul de presa al Ministerului Public.
Sedinta de ieri a Senatului a debutat cu supunerea la vot a raportului comisiei de mediere la proiectul de lege pentru aprobarea ordonantei de urgenta privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului persoanelor vinovate, savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii.
Acesta este recidivist si a petrecut peste 15 ani la inchisoare pentru infractiuni violente, talharie, viol si furt. El fusese eliberat in urma cu cateva luni din Penitenciarul Barcea Marea din Hunedoara.
In absenta unor situatii care sa impuna efectuarea unui control (cereri ale unor organe de stat, suspiciuni intemeiate de producere a unor infractiuni, cazuri flagrante de incalcare a legii etc.), acelasi organ de control nu va controla acelasi contribuabil la intervale mai mici de 2 ani calendaristici;
(34 de ani, unul dintre fratii sai) sint cercetati pentru infractiuni economice care aduc atingere sigurantei nationale. Fratele omului de afaceri sirian Omar Hayssam este cercetat intr-un dosar complex de evaziune fiscala, el reusind de altfel sa paraseasca Romania dupa ce a transferat un milion de dolari in strainatate.
4. SESIZARI PENALE / infractiuni / inchisoare 4.1. Art. 6 din Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale.
In urma cererii de reexaminare primita de la presedintele Romaniei, Comisia juridica este obligata sa intocmeasca rapoarte asupra proiectului de lege privind executorii judecatoresti, organizarea si desfasurarea referendumului si cel privind interzicerea organizatiilor si a simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului unor persoane vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii.
Assange a fost dat in judecata pentru 31 de capete de acuzare de hacking si infractiuni corelate. In timp ce astepta procesul, a cazut in depresie si s-a internat in spital.
Cererea DNA de ridicare a imunitatii a fost facuta in virtutea adevarului ca Procuratura descopera si ancheteaza infractiuni in interesul legii.
Camera Superioara a aprobat solicitarile in acest sens facute de presedintele Traian Basescu in cererea de reexaminare a ordonantei de urgenta privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii.
Stanca, neanchetat inca pentru aceasta frauda grosolana Asa cum era de asteptat, gaselnita procedurala a dat nastere unor abuzuri traduse in infractiuni majore de delapidare a banilor contribuabililor romani, cele mai mari fiind savarsite la Constanta.
google-analytics.com