Cautare

201 de rezultate pentru "inecat in prut" (7.48 secunde)
De catva timp, Ion Iliescu adopta fata de actuala guvernare o pozitie cu totul iesita din comun, cel putin in raport cu propriile principii politice, cu modul in care a actionat in anii trecuti.
Rusia il acuza pe Traian Basescu de declaratii profasciste, in contextul atacurilor din Norvegia Ambasadorul Rusiei la NATO, Dimitri Rogozin, a atras duminica atentia asupra propagarii fascismului in Europa, in contextul atentatului din Norvegia soldat cu 92 de morti, si a evocat din nou declaratia presedintelui roman Traian Basescu, potrivit careia, daca ar fi fost in locul maresalului Antonescu, in 1941, si el i-ar fi indreptat pe ostasii romani peste Prut, relateaza agentia Agerpres, preluata de Evenimentul Zilei.
Evenimentele respective si consecintele acestora continua sa fie privite contradictoriu peste Prut - pentru unii ca o zi de eliberare, pentru altii doliu, provocand conflicte si in prezent. Potrivit Agerpres.ro, in acest an, manifestatiile dedicate acestei zile au fost mult mai intense decat de obicei.
Ca un piton incolacit pe obsesiile sale, presedintele si-a dilatat maxilarul pina la limita grotescului, ca sa poata primi, mai intii pe git, apoi in adincurile fiintei lui, aceasta gigantica umilinta. Ce greturi ii va fi stirnind in intestine hoitul fermentat e greu de spus.
Senatorul Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, a sustinut o declaratie politica referitoare la decizia Curtii Constitutionale de la Chisinau de recunoastere a limbii romane drept limba oficiala, declaratie pe care o puteti citi in continuare.
Noi i-am asteptat pe americani ca pe cavalerii dreptatii sociale, si ne-ar fi placut sa se amestece in afacerile interne ale Romaniei pentru a impune principiile democratiei, libertatii si legalitatii. Ne-am fi asteptat sa-i vedem pe americani intrand in relatii de colaborare cu romanii cei mai seriosi, mai onorabili!
- Parlamentul Romaniei, constituit in sedinta solemna la implinirea a 100 de ani de la infaptuirea Unirii Basarabiei cu Patria Mama, astazi, 27 martie 2018, considera ca fiind pe deplin legitima dorinta acelor cetateni ai Republicii Moldova care sustin unificarea celor doua state ca o continuare fireasca in procesul de dezvoltare si afirmare a natiunii romane si subliniem ca acest act depinde de vointa acestora, si declara ca Romania si cetatenii ei sunt si vor fi intotdeauna pregatiti sa vina in intampinarea oricarei manifestari organice de reunificare din partea cetatenilor Republicii Moldova, ca o expresie a vointei suverane a acestora, se arata in documentul adoptat de Legislativul de la Bucuresti.
La mai putin de trei saptamini de la retinerea unei autoutilitare incarcate cu 200 de litri de bauturi spirtoase, politistii de frontiera botosaneni au depistat in noaptea de luni spre marti un nou transport ilegal de bauturi alcoolice.
Cele mai mari cresteri se inregistreaza insa in cazul tigarilor si bauturilor alcoolice spirtoase. Cel mai ieftin pachet de tigari va costa 4,2 RON, in timp ce pretul mediu va oscila in jurul pretului de 5,6 RON.
Agentia de Protectie a Mediului (APM) Galati intentioneaza sa puna in practica un proiect denumit " Impreuna pentru un mediu curat", care are ca scop promovarea colectarii selective a deseurilor in municipiile Galati si Chisinau.
Ba mai mult, vinul din Moldova de peste Prut a fost calificat de Moscova drept periculos pentru consumatori. ... In urma cu o saptamana, presedintele moldovean Vladimir Voronin a interzis expertilor rusi sa mai faca inspectii de calitate la producatorii de vin din Republica Moldova.
Un numar de sapte societati care-si desfasoara activitatea in judetul Galati a primit interdictie din partea Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) pentru a desfasura anumite activitati, ca urmare a neregulilor privind protectia muncii constatate in timpul controalelor.
România va avea probleme în privinta cheltuirii banilor europeni, însa 2008 va fi anul relevant pentru absorbtia fondurilor structurale, a declarat ieri seful echipei de tranzitie PHARE, din cadrul reprezentantei Comisiei Europene (CE) la Bucuresti, Georgio Ficarelli.
Descinderile facute de comisarii Garzii de Mediu Galati, in perioada 1- 4 mai, in zonele de agrement si in zonele verzi din judet, pentru a constata daca galatenii care au iesit la iarba verde au grija de natura, nu s-au soldat cu sanctiuni.
Ministrul roman al Agriculturii, Dacian Ciolos s-a aflat in acest sfarsit de saptamana, la Chisinau, unde a propus interlocutorului sau, premierul moldovean Zinaida Greceanii, adoptarea expertizei romanesti, pentru adaptarea legislatiei din domeniul agriculturii la standardele europene.
La inundatiile din 2007 cateva sute de hectare de teren arabil din zona limitrofa comunei Oancea au fost inundate, iar acum proprietarii se vad pusi in situatia de a se confrunta cu acest blestem in fiecare an, daca Prutul isi iese din matca, in urma precipitatilor excesive.
Andreea Cretulescu, fosta moderatoare a Realitatii TV, a surprins pe multi cand a disparut, brusc, de pe sticla, in preajma ultimei campanii electorale, demisionand fara motive clare si fara a preciza care ii va fi traseul profesional.
Conducerea Apa Grup lucreaza in paralel si la noul operator. ... Conducerea Apa Grup a mentionat ca in prezent se lucreaza la transferul contractelor cu furnizorii si, dupa ce se rezolva si problema TVA catre firmele de constructii care lucreaza prin programul ISPA, se poate solicita licentierea noului operator.
Inpolitic publica un comentariu intitulat "Arestarea lui Vantu si pregatirile pentru campanie", pe care il puteti citi in continuare.
In Zona Libera Galati vor fi asamblate tractoare chinezesti marca "Hoyo". ... Firma Goldex Industry SRL Codlea, detinuta de Denisa Vasilescu, este asociata in cadrul Hoyo Romania cu compania chineza producatoare Hoyo - SHK Modern, care detine 80% din actiuni, restul participatiilor apartinand firmei brasovene.
google-analytics.com