Cautare

201 de rezultate pentru "inecat in prut" (3.43 secunde)
Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, pare intr-adevar convins ca intre statutul de stat candidat la intrarea in UE si cel de stat membru al CSI nu ar exista nicio contradictie.
Echipa XNS a trecut dincolo de Prut si a ajuns in inima Chisinaului, acasa la solistul celebrei trupe Zdob si Zdub!
In urma cu 15 ani, intr-o clipa astrala, deputatii de la Chisinau votau, in unanimitate, independenta Republicii Moldova. ... Afirmatie, e adevarat, contrazisa de multe fapte in acest deceniu si jumatate, dar care isi continua, tenace, drumul de la deziderat la certitudine.
Kremlinul ar fi luat deja decizia de a-i ataca pe vecinii nostri de peste Prut, singura necunoscuta ramanand data atacului
De la 1 ianuarie 2007 vom calatori in Europa doar cu buletinul. ... Noi cum o sa intram in Europa?", ma intreaba copilul vecinilor, un pusti de zece ani lasat prea mult in fata televizorului - cu balada Manastirii Argesului povestita de un tigan...
Dupa atingerea celui de-al doilea "obiectiv strategic" al politicii externe romanesti postdecembriste (aderarea la UE), presedintele Basescu si-a adus subit aminte de problemele "fratilor de peste Prut" sau din teritoriile ocupate de Ucraina.
Intr-adevar, in aceste zile de canicula fierbinte, marile sarbatori crestinesti sunt departe.
Si cum ar putea fi altfel, din moment ce aplecarea catre laic este "predicata" mai intai de toate de catre fetele bisericesti, prin comportament, si evident observata si preluata uneori involuntar si de catre credinciosi, chiar si de catre ultimii credinciosi sadea care mai vietuiesc in Romania?
Explozia de pe piata media post-decembrista din Romania (motiv invocat chiar de presedintele Europa Libera) a dus la restrangerea si, intr-un final, la sistarea functionarii serviciului in limba romana al Radio Europa Libera.
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a sustinut un discurs in Parlamentul Romaniei, unde a atras atentia ca pentru Rusia nu exista nici limite, nici reguli, asa ca "cu totii suntem in pericol". ... Spre Nistru, spre Prut?", a spus Maia Sandu.
Poetul Grigore Vieru s-a preschimbat in iarbaL-am cunoscut pe poetul Grigore Vieru in 1991.
In baza ordonantei de retinere a corespondentei, emise de Nicu Paul Ionita, prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Darabani, politistii de frontiera au interceptat doua colete, depuse de Andreea A. ... Ancheta arata ca cei doi au mai facut, in perioada iulie-august 2010, inca 11 expedieri.
Doi tineri din Viisoara s-au rasturnat cu Toyota in care se aflau. ... de 22 de ani, a scapat doar cu cateva traumatisme usoare la cap, in timp ce Doru R.
Doi cetateni moldoveni au fost retinuti de mascati, luni dupa-amiaza, dupa ce au fost prinsi cu masina plina cu tigari aduse de peste Prut.
Un agent din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Radauti Prut risca sa fie destituit din functie dupa ce diploma de bacalaureat prezentata la angajare a fost anulata de instanta de judecata pe motiv ca ar fi falsa.
- DN 24C Stanca Costesti - Radauti Prut. De asemenea, exista alte numeroase drumuri nationale pe care sunt instituite restrictii de circulatie:
Mai multi membri si simpatizanti ai "Miscarii Pentru Popor", din care face parte si Partidul "Sor", s-au adunat marti la un miting in capitala Republicii Moldova pentru a scanda impotriva puterii politice de la Chisinau, scrie presa de peste Prut.
Moldovenii de peste Prut ar trebui sa se astepte la niste oaspeti speciali, a avertizat un consilier al presedintelui ucrainean.
Fostul ministrul al Agriculturii, Adrian Chesnoiu este unul dintre politicienii de top care ar scapa de dosarele penale, daca legea care dezincrimineaza abuzul in serviciu ar fi adoptata cu pragul de 250 de mii de lei.
O delegatie rusa a fost oprita chiar inainte de a intra in Republica Moldova. Guvernatorul regiunii Tatarstan a fost intors din drum in timp ce se indrepta spre un congres din regiunea semi-autonoma Gagauzia.
google-analytics.com