Cautare

201 de rezultate pentru "inecat in prut" (4.09 secunde)
Ion Iliescu publica pe blog articolul "Adio, Victor Surdu", pe care il puteti citi in continuare. L-am cunoscut pe Victor Surdu acum multi ani, mai exact in iunie 1975 cand au fost marile inundatii din tara, care au inceput de la Iasi.
Au facut proteste in benzinarii, au cumparat ca niste neamuri proaste (ca doar asta suntem) benzina de 10-20 de bani, doar ca sa faca paguba/pierdere de timp. ... in zilele de nu-stiu-cat, nimeni sa nu cumpere benzina.
Dupa Gabriela Dananae, o alta tanara arbitra din Craiova a impartit dreptatea in teren in afara granitelor tarii. Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova.
Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
Organizat in centrul capitalei:
In cadrul acestui eveniment va avea loc festivitatea de premiere a personalitatilor cinematografiei din Romania si Republica Moldova.
Primul concert din serie prezinta mult aclamatul proiect BEATLES'N'JAZZ, in cadrul caruia se vor auzi vocile invitatilor speciali Catalina Oana Beta si Adrian Nour.
Podiumul a fost completat de Bulgaria, cu Beautiful Mess interpretata de Kristian Kostov si de Moldova, cu Hey Mamma, a fratilor nostri de peste Prut de la Sunstroke Project.
In fiecare joi, de la 12:00 la 13:00, Gabriel Feresteanu surprinde oamenii in diferite situatii, semnaland minusurile si plusurile societatii noastre.
Pavel Stratan colaboreaza pentru prima oara cu Ioana Ignat si lanseaza piesa si videoclipul Te sarut, o poveste emotionanta ce poate fi intalnita cu usurinta in viata cotidiana.
Iliescu saluta aparitia unei forte de stanga romanesti in Moldova Presedintele Partidului Noua Optiune Istorica (NOI), Victor Alexeev, s-a intalnit, lunea trecuta, la Bucuresti, cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Dezvelirea bustului lui Adrian Paunescu in fata Casei de Cultura din localitate;
Evenimentul este unic in peisajul de gen, o manifestare de inalta tinuta, cu un program variat si atractiv (conferinta de presa, prezentarea Companiei, cina de gala, program artistic cu muzica live si DJ, degustari de vinuri de la ALIRA, tombola cu premii atractive etc).
"Decizie istorica a Curtii Constitutionale de la Chisinau", pe care o puteti citi in continuare. ... Spun asta fara sa incerc sa limitez importanta politicii de aderare a Romaniei, politica incununata cu succes in ultimii ani.
Marsul pentru Basarabia "Solidaritate cu Basarabia" este mesajul pe care il vor transmite participantii la o ampla manifestatie, care va avea loc in Bucuresti, duminica, de la ora 14:00.
Gara pentru zei (Autor :ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Pe o linie din incinta Remizei CFR Mogosoaia (unde accesul se face doar pe baza unei solicitari scrise), intr-un hangar special amenajat, inconjurat de padure, asigurat in conditii optime de conservare, fiind ferit de soare, ploaie si zapada, se afla Trenul Regal.
In contextul Centenarului Unirii Basarabiei cu Romania, duminica 25 martie 2018, in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau a avut loc Marea Adunare Centenara. ... Pentru ca Basarabia este Romania si romanii cer Unirea in Piata Marii Adunari Nationale.
Mitingul a avut loc in Piata Marii Adunari Nationale si a adunat oameni din mai multe localitati din republica, dar si de peste Prut. ... Participantii au venit in Piata Marii Adunari Nationale in mars.
Amalia Manea, vicepresedinte Asociatia elevilor din judetul Calarasi si Ela Dan -Presedinte Consiliului elevilor de la liceul Mihai Eminescu din Calarasi au propus incheierea unor protocoale de colaborare in proiecte, programe, schimburi culturale si educationale, cat si activitati destinate imbunatatirii calitatii educatiei menite sa ghideze deciziile de instruire a elevilor, care le poate largi orizonturile si le pot fixa obiective morale si sociale care sa raspunda nevoilor lor viitoare, lucruri noi ce le vor fi folositoare in dezvoltarea lor ulterioara.
Niculina Berheci, poeta, membra a Cenaclului Literar Phoenix din Calarasi, a fost prezenta in luna martie la Chisinau, unde a sarbatorit si ea Centenarul Unirii. ... Unirea n-ar trebui sa fie doar teritorial, ci si in toate domeniile (economie, cultura, scoala etc).
google-analytics.com