Cautare

201 de rezultate pentru "inecat in prut" (2.84 secunde)
Studentul din Vaslui, care a disparut in mare, la Costinesti, in urma cu o saptamana, alaturi de cel mai bun prieten al sau, este cautat si astazi. Prietenul studentului a fost gasit mort, la trei zile dupa ce s-a inecat.
lumea nu poate fi impartita in alb si negru, pentru ca griul e cel care ne marcheaza existenta. ... Cu multa vreme in urma am incetat sa mai cataloghez oamenii in buni si rai.
Un bebelus din maternitatea Galati a murit in conditii suspecte. Politistii si medicii o banuiesc pe mama lui ca i-ar fi facut rau intentionat, mai ales ca femeia a recunoscut ca si-a scapat pruncul in cap. ... Baietelul s-a nascut perfect sanatos in urma cu 2 saptamani.
Echipa de cercetare a Politiei a scotocit mai bine de o saptamana la groapa de gunoi a orasului si a gasit unul dintre cele doua cutite de bucatarie folosite in asasinarea familiei Garoafa.
Medicii legisti au incheiat autopsia jurnalistului Bogdan Socol.Potrivit medicilor legisti, Bogdan Socol a murit inecat, suferind si un soc hipotermic.
Descoperire socanta in canalul de la intrarea in Satul de Vacanta. Un barbat de aproximativ 40 de ani a fost gasit fara suflare in apa, de un trecator care a dat alarma.
Un barbat a murit inecat, iar un altul a fost scos din apa in ultima clipa de salvamari. Interventiile s-au derulat la Venus si Jupiter, statiuni unde de doua zile este arborat steagul rosu.
Rusia a reactionat dur fata de disponibilitatea presedintelui roman de a urma intocmai gestul maresalului Antonescu, de a trimite soldati romani peste Prut, in razboiul contra Uniunii Sovietice.
In 2008 si-a dat demisia din PSD si a iesit din politica, retragandu-se la catedra de Istorie de la facultate (unde l-a si prins Revolutia in 1989), din cauza neintelegerilor cu Mircea Geoana si actualul primar al Iasiului, Gheorghe Nichita.
Chiar pariam cu prietenii ca nu mai e mult si Marian Munteanu isi va anunta intrarea in politica.
Zonele vizate in principal pentru impadurire in viitorii 20 de ani sunt in principal ale judetelor invecinate Dunarii, doua judete din Dobrogea si cele patru judete din Moldova pozitionate intre Siret si Prut.
In 1918 Transnistria canta Desteapta-te romane Intre 1909 si 1913 ieromanahul Inochentie a condus in Transnistria, la Balta o miscare pentru reintroducerea limbii romane in biserica. Zeci de mii de moldoveni veneau in pelerinaj la Balta unde li se vorbea si li se imparteau gazete in limba lor.
Viorel Dolha (Continuare) In 1717 domnul Moldovei, Mihai Racovita, atesta printr-un act o daruire de mosie facuta peste Nistru lui Apostol Leca (24). Capitala unei tari poarta numele unui roman transnistrean Rusii vor ajunge in 1772 la Bug, in 1792 la Nistru si in 1812 la Prut.
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
FUMIGENE DE WEEKEND (83) - Baietii astia (d)in PLUS spun lucruri traznite. ... Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Victor Paul Dobre, a declarat ca incearca sa aduca in judetul Galati cit mai multe fonduri guvernamentale.
Ieri au inceput cursurile Scolii de Vara a Tineretului National Liberal, care se desfasoara in aceste zile la hotelul Perla din Mamaia.
In acest sfarsit de saptamana, mai exact duminica 17 septembrie, in republica separatista Transnistria se va organiza un referendum privind independenta regiunii, care doreste alipirea ulterioara la Rusia. Occidentul, inclusiv Romania, se situeaza pe pozitii opuse Moscovei in ceea ce priveste legitimitatea referendumului.
Directia Apelor Jiu a emis, in perioada 2000 - 2005, mai multe ordine de compensare de datorii catre diverse societati, incalcand legea, au concluzionat controlorii financiari ai Camerei de Conturi, care au verificat recent activitatea institutiei.
google-analytics.com