Cautare

201 de rezultate pentru "inecat in prut" (2.82 secunde)
Presedintele Traian Basescu s-a prins ieri seara, la Focsani, intr-o hora a Unirii la care s-au alaturat, mai timizi si cativa liberali, in frunte cu Ludovic Orban si Teodor Atanasiu, dar si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan.
Noul statut al Romaniei, de membru al Uniunii Europene, nu aduce nici o schimbare semnificativa privind situatia in care cetatenii Republicii Moldova pot sa stea legal pe teritoriul tarii noastre, beneficiari directi ai integrarii Romaniei in Uniunea Europeana fiind bineinteles cetatenii statelor comunitare.
Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat intr-un interviu publicat in 23 februarie pe site-ul agentiei Moldpres ca moldovenii din Romania nu au libertatea de a se declara de etnie moldoveneasca din simplul motiv ca aceasta nu este mentionata in legislatie, alaturi de celelalte etnii.
Peste 25.000 de oameni, din opt judete, au participat ieri la cel mai mare miting electoral organizat in Romania ultimilor ani.
Intr-o intalnire cu ziaristii, Tariceanu a apreciat modul in care se desfasoara constructia la Autostrada Transilvania si a anuntat ca nu intentioneaza sa reduca fondurile pentru cercetare.
Dupa ce am vazut ordinea de zi a sedintei in plen a Consiliului Judetului din 30 iulie si am constatat ca nu este inclus niciun punct legat de alegerea celor doi vicepresedinti, ne-am dat seama ca va fi o sedinta linistita, in care doar punctul legat de aprobarea regulamentului de organizare si functionare a Consiliului ar putea incinge orgoliile politice.
Moldovenii de peste Prut isi vor alege duminica, 5 aprilie, reprezentantii in Parlament. In total, 15 partide si sase candidati independenti se lupta pentru cele 101 de locuri de parlamentar, iar Parlamentul va alege un nou presedinte al tarii.
La evenimentul "Zilele Basarabiei in Constanta", care a avut loc saptamana trecuta, deputatul PD-L, Maria Stavrositu (foto), a facut apel la tinerii de peste Prut sa iasa la vot pe 5 aprilie 2009. ... Este inadmisibil sa se limiteze accesul romanilor in Republica Moldova", a declarat deputatul PD-L.
Dupa Romania, Vladimir Voronin acuza si Serbia de implicare in organizarea protestelor de la Chisinau. ... Cat despre Romania, Voronin spune ca tara noastra nu este constienta ca se afla in Uniunea Europeana si ca trebuie sa respecte unele reguli.
Presedintele Traian Basescu a cerut ieri, in cadrul mesajului adresat parlamentului, efectuarea unei anchete europene asupra responsabilitatilor pentru represiunile din ultimele zile din Republica Moldova, sustinand ca Romania va analiza si cum ii poate ajuta pe cetatenii moldoveni.
Presedintele Traian Basescu sustine, intr-un interviu acordat Radio Europa Libera, ca nu crede in analizele care spun ca relatiile Romaniei cu Rusia sunt rele, avand in vedere ca schimburile comericale dintre cele doua tari au crescut, iar contactele politice au devenit tot mai frecvente.
In incheierea discursului sustinut la Congresul International al Jurnalistilor romani, Traian Basescu a si-a exprimat speranta ca Republica Moldova va intra in Uniunea Europeana.
Acest lucru reiese din datele centralizate de Institutia Prefectului, care arata ca 40 de primarii, printre care Adaseni, Braesti, Corlateni, Dersca, Gorbanesti, Hanesti, Ibanesti, Leorda, Radauti Prut, Sendriceni, Stefanesti si Tudora nu au avut aprobate proiecte europene.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Diminuarea salariala cu 25% impusa de guvern bugetarilor a inceput sa faca victime si in randul angajatilor Consiliului Judetean (CJ).
Principalii protagonisti ai negocierilor sunt primarul Catalin Flutur si fostul lider al PSD, Constantin Contac, care sustine activitatea filialei judetene a UNPR, partid care si-a revendicat functia in urma negocierilor cu guvernul de anul trecut.
39 de candidati s-au inscris in cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova. ... In ultimii doi ani moldovenii au fost chemati de trei ori la vot.
Intalnirea a avut loc in amfiteatrul Facultatii de Drept a Universitatii Transilvania, la dezbatere fiind prezenti aproximativ trei sute de studenti din Romania si Republica Moldova, ai universitatii mentionate.
Dan Constantin publica in Jurnalul National articolul "Suntem deja in epoca post-Basescu", pe care il puteti citi in continuare. ... Zbaterile regimului Mubarak arata cat de complicata devine pentru destinul unei tari succesiunea puterii in dictatura.
Presedintele interimar al Moldovei, Marian Lupu, a ajuns astazi la Bucuresti, pentru prima data in vizita oficiala in Romania, de cand ocupa prima functie in statul de peste Prut.
google-analytics.com