Cautare

242 de rezultate pentru "incendiu" (8.04 secunde)
De altfel, pentru un eventual incendiu au fost prevazuti 11 hidranti supraterani DN 100 Pn16, 6 hidranti interiori DN 80 Pn16, 5 tunuri fixe de apa si 2 mobile.
De asemenea, cladirile aeroportului vor fi echipate cu un sistem de detectoare de incendiu si va fi modernizat si sistemul actual de supraveghere video cu camere cu infrarosu.
Un fond de garantare este necesar pentru ca, in cazul in care se intampla ceva cu depozitarul care a emis certificatul de depozit (cum ar fi un incendiu, Doamne fereste!), ce face agricultorul care a ramas fara productie?".
azi Campania "Casa mea e UNIQA" - proiect adresat elevilor cu varste cuprinse intre 8 şi 12 ani Campania "Casa mea e UNIQA" is propune sa ii educe pe copii in scopul auto-protectiei, sa ii informeze despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
Pentru echiparea cu aparate de observare, sisteme de comunicatii, BMS, senzori (laser, radar, prezenta substantelor toxice, stins incendiu), GPS, platforme de armament teleoperabile, colaboratorii din Industria de Aparare cu capital de stat sau privat au dezvoltat pe cheltuiala lor si au pus la dispozitia S.C.
Mai mult decat atat, in comunicatele oficiale ale PMB sunt detaliate inclusiv etapele unor studii pentru restaurarea Hanului Gabroveni, pornite din 1968, se spune ca seismul din 1977 a afectat grav cladirea, se pomeneste de un incendiu etc.
• Dana Grecu si Radu Tudor au prezentat cazul unui cuplu din Botosani, care si-a reconstruit casa dupa un incendiu si acum le-a fost din nou distrusa de ape.
In plus, vreau sa-mi asigur bunurile din casa, in caz de incendiu, furt etc.", a explicat Ramona Zamfir, o craioveanca decisa sa nu incheie polita obligatorie.
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
sistem de avertizare si stingere incendiu; spatii de recreere si restaurante; spatii servicii bancare; 300 locuri parcare. In complex sunt 500 de standuri / magazine, unele apartinand micilor intreprinzatori, altele unor branduri precum Murfatlar, Jolidon, Farmaciile Polisano, Scandia Food, Piticot, Casa Panciu, Marisan.
Un incendiu pe canalul de ventilatie ar fi un cosmar pentru calatori. In tunelul trenului, in schimb, muncitorii dau gauri cu bormasina si injecteaza spuma care sa tina apa la distanta.
Un seism puternic cu magnitudinea de 8,9 grade pe scara momentului a lovit vineri coasta de nord-est a Japoniei, zdruncinand cladiri in capitala Tokio si provocand raniti, cel putin un incendiu si un tsunami de patru metri, a anuntat postul de televiziune NHK.
Fusese un incendiu, pornit de la joaca unor copii, care arsese practic tot satul. Si Carol al II-lea venise acolo, cu tot alaiul, cu Tatarascu, primul-ministru, inspectase dezastrul, dupa care incepuse sa imparta bani oamenilor.
Terenul pe care se afla Moara lui Assan, recent victima unui incendiu anchetat de autoritati, ar putea fi vandut cu 47 de milioane de euro, spun experții imobiliari.
Un avion SAAB - 2000, care circula pe ruta Florenta - Timisoara cu 45 de pasageri la bord, a fost evacuat pe aeroportul italian din cauza unei alerte de incendiu la unul dintre motoare.
sa supravegheze in continuare Capitala si sa alarmeze pompierii in caz de incendiu, dupa ce Turnul Coltii, cel mai vechi foisor, fusese demolat, dar si sa modernizeze alimentarea cu apa a zonei de est a orasului.
In contextul in care ne aflam, putem chiar afirma ca realizarea bugetului pentru 2016 de catre Guvernul actual este prima masura transparenta pentru strada pe care noua echipa o datoreaza celor care au iesit la proteste dupa tragicul incendiu din clubul Colectiv de la sfarsitul lunii octombrie.
Evident, meciul se va juca fara spectatori, din motive de securitate, asta pentru ca, asa cum am mai spus, sala nu corespunde din punct de vedere a normelor PSI privind instalatia de evacuare a fumului in cazul unui incendiu, dar asta nu este un impediment ca sa nu respecti legea.
Abia a doua zi in zori, au auzit de incendiu. S-au interesat daca Andrei Bud este pe lista ranitilor. Apoi, l-au sunat.
Spitalul a ars intr-un incendiu in anul 1739, dar a fost reconstruit in acelasi an. In 1888, nu mai corespundea cerintelor asistentei sanitare si a fost construit un nou spital care functioneaza si astazi.
google-analytics.com