Cautare

242 de rezultate pentru "incendiu" (2.57 secunde)
turnul sau din secolul al XIX- lea, care se afla in curs de renovare, si sectiuni vaste ale acoperisului secolului al XII-lea, care sa prabusit. Iata cateva dintre comorile care puteau fi expuse riscului de incendiu:
- Casa scriitorului Mihail Sadoveanu, Barbu Delavrancea nr.47, in care scriitorul a locuit in anii 40, a fost distrusa de un incendiu provocat de oamenii strazii.
in ambele cazuri ideea unui potential incendiu in masina ne poate panica suficient incat sa uitam de orice altceva si sa pierdem controlul vehiculului.
Panait Sarbu" a izbucnit un incendiu in care sase nou-nascuti au decedat, iar alti cinci au suferit vatamari corporale grave.
Intampinate la Galati de insusi domnul, insotit de boieri, curteni si popor, sfintele moaste au fost duse cu mare alai pana la Iasi, impodobind noua sa ctitorie a Sfintilor Trei Ierarhi. Dar in anul 1888, un incendiu a cuprins biserica, arzand si catafalcul care adapostea racla cu sfintele moaste.
La Kanal D, in cadrul emisiunii "Teo Show", sunt invitate la aceasta ora cateva vedete de la noi, printre care si Bogdan Marin zis Bodo, solistul trupei Proconsul.
In locuinta este necesar sa existe cel putin un stingator de incendiu, care sa fie depozitat intr-un loc cunoscut si accesibil in orice moment.
Iata ce anunta site-ul letsrock.ro cu putin timp inainte de a avea loc concertul trupei Goodbye ti Gravity, care s-a incheiat tragic.
La scurt timp dupa producerea tragediei din clubul Colectiv, foarte multa lume a facut o legatura intre incendiu si numele celei mai promovate piese de pe noul album Goodbye to Gravity, ''The Day We Die'' (Ziua in care vom muri).
Societatea noastra este intoxicata de mult nu cu fumul unui incendiu, ci cu minciuna, smecherie, coruptie, neglijenta, indiferenta. Suntem o societate bolnava, isterica, abulica.
Incendiul prin care a mai trecut trupa Goodbye to Gravity a avut loc in iulie 2012, la o fabrica de textile din zona Popa Nan-Delea Veche, unde trupa sustinea repetitii.
Dupa aceea, la scurt timp, au spus ca e vorba despre un incendiu la Club Colectiv. M-am intrebat si eu in accea noapte, ascultand buletine de stiri ingrozita, daca nu cumva nu e vorba despre un act terorist.
Imaginile si stirile legate de acest cumplit incendiu au facut si inconjurul planetei, fiind deja preluate de numeroase posturi de stiri straine.
Dr.Vasilescu face si o radiografie a ranitului in cumplitul incendiu. Aceasta evidentiaza nu numai traumele fizice, dar si traume psihice teribile.
Cel mai dramatic caz din ultimii ani din Romania Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, 30 octombrie, in jurul orei 23, in clubul Colectiv din Capitala.
Un incendiu puternic a izbucnit in zona Garii Obor, marti dupa amiaza, la un depozit din apropiere. Incendiul izbucnit in zona Garii Obor a fost stins, a anuntat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.
- De dimineata cand am plecat spre scoala, ziceai ca este ca dupa un incendiu. Nu aveam aer sa respir. De obicei, cand te sufoci, deschizi ferestrele.
Marina Constantinoiu ) Un incendiu puternic a izbucnit in clubul Bamboo, din Bucuresti, sambata dimineata, in jurul orei 04:00. Multe echipaje de interventie se afla la fata locului, unde a fost declansat planul rosu de interventie.
Denumirea Strazii Franceze se datoreaza stabilirii resedintei consulului Frantei la Bucuresti si de aceasta se leaga atat petrecerile mondene stralucitoare, cat si marele incendiu din 1847.
AmosNews: O mare flacari a devastat Catedrala Notre Dame din Paris: Cum s-a intamplat Cel mai vizitat punct de atractie turistica din Paris - iconica Notre Dame - a luat foc luni dupa-amiaza.
google-analytics.com