Cautare

242 de rezultate pentru "incendiu" (2.83 secunde)
Stare de urgenta in sud-estul Bulgariei la granita cu Turcia. Un incendiu de proportii a pus in alerta autoritatile care au evacuat trei sate.
Pompierii intervin joi pentru stingerea unui incendiu produs la doua vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant.
Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit in sediul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vaslui. Potrivit ISU Vaslui, la sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta in camera serverelor si exista pericol de propagare la intregul nivel.
Un incendiu a izbucnit joi dimineata la un depozit din Cluj-Napoca. Autoritatile au emis o avertizare Ro-Alert ca urmare a degajarilor mari de fum.
Un atac armat, urmat de un incendiu, s-a produs vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei. ... Atacatorii au aruncat o grenada care a declansat un incendiu.
35 de oameni printre care si cinci copii au fost evacuati dupa ce alarma de incendiu a unui bloc din Mamaia s-a declansat.
Astfel, conducerea Camerei a stabilit ca sunt necesare investitii de reamenajare si reconstructie de peste 150 de miliarde de lei, pentru reamplasarea surselor independente de alimentare cu apa industriala a rezervorului de incendiu, a sistemului perimetral de securitate si a gardului imprejmuitor.
De asemenea, am gasit o solutie simpla, usi de evacuare din acril care se deschid singure, cu niste contra greutati si scipeti, daca ar cadea alimentarea electrica sau pornesc sprinterele de incendiu.
Ro Image 2000 O echipa de pompieri de elita trebuie sa aiba grija de trei copii nazdravani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au ca ii asteapta cea mai grea misiune din viataa lor.
Locuitorii aflati mai departe erau convinsi ca in zona bisericii izbucnise un incendiu, nenorocire relativ frecventa in acest sat, avand mai mult case de lemn.
unele persoane care dezvolta CCO au in antecedente un eveniment stresant caruia i-au facut fata cu dificultate, cum ar fi moartea unei persoane dragi, casatoria, evacuarea sau pierderea posesiunilor intr-un incendiu - izolarea sociala:
Prima biserica de pe acest loc a fost construita de Constantin cel Mare in anul 325, dar a ars intr-un incendiu in anul 404.
Pentru un moment, a crezut ca ar putea fi un incendiu de padure, dar imediat dupa aceea, sursa de lumina s-a conturat, dovedindu-se un OZN mare, portocaliu, de forma ovala, plutind la aproximativ 30 de metri de masina lui.
Printre alte motive de ingrijorare, mai mult sau mai putin triviale, din aceasta perioada sunt si cele privind riscul de a lua in greutate din cauza repausului exagerat (30%), teama de a se rani deschizand stridii (10%) sau cea de un incendiu provocat de decoratiile luminoase din brad (8%).Dincolo de angoasele pe care le provoaca perioada, unii o asimileaza si cu o suita de obligatii care sunt foarte aproape sa devina corvezi.
De asemenea, am gasit o solutie simpla, usi de evacuare din acril care se deschid singure, cu niste contra greutati si scipeti, daca ar cadea alimentarea electrica sau pornesc sprinterele de incendiu.
2), para de foc nu pare sa fi fost flacara unui incendiu, intrucat nu mistuia, ci, mai degraba, lumina orbitoare a unui vehicul din care apar Dumnezeu si ingerii lui.
Este vorba despre cele cinci familii din Nazarcea carora, in urma cu putin timp, le-au ars casele intr-un incendiu.
Conform unor surse parlamentare, incidentul a fost cauzat de o defectiune a unui senzor de incendiu, situat in spatele salii de plen.
Dupa ce a punctat faptul ca si la Summitul de la Praga SUA, UE si NATO au subliniat importanta strategica a regiunii Marii Negre, presedintele Romaniei si-a adus din nou aminte ca a indeplinit functia de comandant de nava si a evocat, pe scurt, experientele limita la care a fost supus impreuna cu echipajele pe care le-a comandat atunci cand a avut de infruntat un incendiu la bordul navei "Arges", un bombardament atunci cand se afla la comanda navei "Crisana" sau dificultatile de a strabate stramtori atunci cand era comandantul navei "Biruinta" de 157 de mii tdw.
Proiect distinct pentru Ranca Liviu Dumitrascu, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Gorj, a declarat ca ultimul incendiu produs la Ranca s-a soldat cu distrugerea aproape totala a unei cabane.
google-analytics.com