Cautare

241 de rezultate pentru "incendiu" (2.77 secunde)
Oltenitei, sector 4, a izbucnit un incendiu la o autoutilitara marca Renault Kangoo, apartinand unei societati comerciale, autoutilitara ce era condusa de catre un barbat de 42 de ani din Bucuresti.
Incendiu devastator in Medgidia. Un barbat s-a intoxicat cu fum, dupa ce casa i-a fost cuprinsa de flacari.
Incendiu pe DN 1, la iesirea din Bucuresti. O masina a luat foc in apropierea aeroportului Baneasa.
Un incendiu puternic a izbucnit la cantina unui colegiu din Baia Mare. Acoperisul cladirii a luat foc din cauze inca necunoscute.
Aproximativ 500 de persoane au fost evacuate, vineri, dupa un incendiu care a izbucnit intr-o mahala a capitalei sud-coreene, Seul.
Mama celor trei copii care au murit intr-un incendiu in Bucuresti a fost retinuta pentru 24 de ore sub acuzatia de ucidere din culpa.
Pompierii de la Detasamentele 1 si 2 din Cluj Napoca au intervenit noaptea trecut la un incendiu produs la un spital privat.
Un incendiu a izbucnit la o scoala din comuna Sarbii Magura, sat Braniste, judetul Olt.
Zeci de oameni au fost evacuati dintr-un bloc cu patru etaje din Galati, in urma unui incendiu la etajul al treilea.
Un incendiu a avut loc, in aceasta dimineata, la o scoala din Constanta, in care se aflau 734 de elevi.
Un incendiu puternic a izbucnit la un bloc aflat in renovare, din Sectorul 5 al Capitalei, in cartierul Rahova. Locatarii au fost evacuati de urgenta.
Incendiu major in Spania. O mie de persoane au fost evacuate din Castellon. 3.000 de hectare de padure au ars
Alerta de incendiu la un hotel din statiunea Mamaia! Zeci de turisti, printre care si copii, au fost evacuati de pompierii trimisi la fata locului.
Incendiu puternic intr-un bloc de locuinte aflat in reabilitare in orasul Bocsa. Flacarile, pornite cel mai probabil de la o tigara lasata aprinsa, au cuprins ultimul etaj si acoperisul cladirii.
Un incendiu a izbucnit la bordul unei ambarcatiuni a Politiei de Frontiera, acostata in Portul Drobeta-Turnu Severin. Trei persoane au fost ranite si transportate la spital pentru ingrijiri de specialitate.
Un incendiu de amploare a izbucnit, noaptea trecuta, la Manastirea Turnu din localitatea Targsoru Vechi, judetul Prahova.
Incendiu puternic, luni dupa-amiaza, pe Autostrada A10 Sebes - Turda, in apropiere de nodul rutier Alba Iulia Nord. Un camion s-a facut scrum.
Un incendiu puternic a izbucnit la Rafinaria Petromidia miercuri, potrivit ISU Dobrogea. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Incendiul se manifesta cu degajari mari de fum, la instalatia de distilare a motorinei.
Explozie urmata de incendiu la un centru de recuperare pentru copii, in Bucuresti. 110 copii au fost evacuati
Un incendiu violent izbucnit in Bucuresti a lasat zeci de oameni in strada. Acoperisurile caselor lor din zona Piata Muncii au fost cuprinse de flacari si mai multe blocuri au fost evacuate.
google-analytics.com