Cautare

242 de rezultate pentru "incendiu" (4.00 secunde)
Un incendiu a izbucnit ieri in cabina pilotilor unui avion al companiei Austrian Airlines, insa aeronava, care venea de la Viena, a reusit sa aterizeze pe aeroportul din Iasi, fara a exista victime, pasagerii si echipajul fiind debarcati, potrivit directorului aeroportului, Marian Vasile, citat de www.mediafax.ro.
Drumurile de acces din incinta Parlamentului sunt pline de gropi si denivelari de la lucrarile pentru conductele de apa in caz de incendiu, iar piatra cubica este descompletata pe mari suprafete.
Semnalul pe care il transmite IPP, de a carui corectitudine nu ma indoiesc, nu trebuie sa fie unul de alarma pentru Guvern, ci este unul de incendiu.
In prezent, hidrantii nu pot fi folositi in caz de incendiu, intrucat nu exista furtun. "Am montat numai patru hidranti si vom mai pune doi si astfel se va ajunge la sase.
"Stiu ca romanii sunt suparati pe mine" spunea tot Basescu - prin boicotarea referendumului el hahaie sardonic la supararea romanilor, folosindu-se de iesirea de incendiu pe care i-a oferit-o Curtea Constitutionala".
"Stiu ca romanii sunt suparati pe mine" spunea tot Basescu - prin boicotarea referendumului el hahaie sardonic la supararea romanilor, folosindu-se de iesirea de incendiu pe care i-a oferit-o Curtea Constitutionala.
Tudor Chirila, pentru scrisoarea publicata recent, lui Adi Despot, pentru ca a fost un erou la Club Colectiv si lui Florin Chilian, pentru parerile sale pertinente legate de faptul ca la Club Colectiv a fost mai mult decat un incendiu.
Incendiul e incendiu si gratierea ucide si ea cand are ocazia. Daramarea guvernului Grindeanu, ca sa cada Dragnea si Tariceanu, printr-o manifestare de protest pare sa fie ultima solutie, in conditiile in care votul democratic nu e in stare sa o ofere.
Dupa tragicul incendiu de la Clubul Colectiv, sub presiunea strazii, guvernul Ponta a fost inlocuit cu GUVERNUL MEU. Imediat dupa alegerile din 2016, a aparut OMUL IN GEACA ROSIE (IOHANNIS) care a legitimat protestele de strada.
Un studiu realizat de compania de cercetare a pietei Sensimark arata ca aproape jumatate dintre bucuresteni (46,3%) se tem de avarierea locuintei, indiferent de cauza distrugerii (cutremur, incendiu, explozie).
Totodata, trebuie spus ca, in sistemul obligatoriu, aceasta asigurare nu este valabila decat in cazul unor catastrofe naturale de genul furtuna, inundatie, cutremur, incendiu si alte calamitati provocate doar de natura.
Suntem dispusi sa suportam cheltuielile privind repararea unei hale vechi, chiar daca se afla intr-un stadiu avansat de degradare, cu conditia sa incepem activitatea in perioada imediat urmatoare", a declarat Marcello Sebastiano Santagati, administratorul firmei de aparate pentru comanda si distributia electricitatii (tablouri electrice, grupuri anti-incendiu, sisteme electronice antiefractie sau sisteme de forare).
Operatiunea a inceput la jumatatea lunii august, pe fondul temerilor ca acumulatorii respectivi risca sa se supraincalzeasca si sa dea nastere unui incendiu.
Concret, proiectul a avut ca scop amenajarea unui spatiu care sa indeplineasca anumite conditii de expunere si conservare a patrimoniului muzeal (instalatii de incalzire si climatizare, instalatii electrice, statie de pompare pentru incendiu).
In incinta rafinariei Petromidia apartinand Grupului Rompetrol a avut loc ieri un exercitiu de alarmare privind un dezastru chimic datorat unei explozii urmata de incedierea unei instalatii a rafinariei.
În cazul în care apare un eveniment neprevazut - cutremur, incendiu, daca împrumutatul intra în incapacitate de plata, banca îsi recupereaza banii de la asigurator.
În cazul în care apare un eveniment neprevazut - cutremur, incendiu, daca împrumutatul intra în incapacitate de plata, banca îsi recupereaza banii de la asigurator.
Instalatii de extragere a tritiului din apa grea Tot in 2008 vor fi reabilitate unele instalatii de detectie si stins incendiu, instalatiile de tratare a apei si se vor initia lucrari de realizare a unei instalatii de extragere a tritiului din apa grea din reactoare si lucrari de modernizare a fluxului tehnologic si a microclimatului din halele de lucru si inceperea lucrarilor pentru constructia unei noi hale pentru prelucrari mecanice la FCN Pitesti.
El crede ca, în istoria de 14 ani de dupa incendiu a Polivalentei, doua au fost reusitele celor implicati: finalizarea proiectului acoperisului si hotarârea prin care au fost alocate cele 40 de milioane de lei necesare continuarii lucrarilor.
În acelasi timp, reprezentantul Ministerului Agriculturii, Marian Radulescu - consilier al ministrului de resort - a precizat ca producatorii agricoli se feresc sa încheie asigurari standard, pentru ca "nu se merita": "Companiile asigura doar riscurile standard, în caz de incendiu, de cutremur si altele banale.
google-analytics.com