Cautare

242 de rezultate pentru "incendiu" (2.72 secunde)
Pompierii au actionat pentru iluminarea zonei si deconectarea bornelor de la acumulator, pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu la acel autoturism.
Sectia COVID unde a izbucnit incendiul la Spitalul de Boli infectioase din Ploiesti era noua. o asistenta care a incercat sa ajute ar fi suferit arsuri pe 40% din corp.
Fiica asistentei care a suferit arsuri de gradul I si II pe 40% din suprafata corpului, in timp ce incerca sa salveze viata pacientilor ramasi captivi in saloanele cuprinse de incendiu de la Spitalul de Boli Infectioase din Ploiesti a povestit ca mama ei este constienta si va fi transferata la Bucuresti.
Dr. Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul de Urgenta din Iasi, a declarat ca indiferent de justificarile autoritatilor, bilantul dupa incendiul de la Spitalul de Boli Infectioase din Ploiesti este unul tragic si "o carpeala a dus la astfel de lucruri".
Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata la spitalul suport COVID Movila Vulpii din Ploiesti Incendiul a izbucnit la ora 04.16.
A fost un incendiu care s-a extins in cateva secunde la infirmiera, incendiul a fost lichidat foarte repede, in 12 minute.
Este un incendiu de proportii, duminica dupa-amiaza, la o hala de productie produse din carne, in comuna Valea Mare, din Olt.
Patru oameni, printre care si o romanca, au murit in aceasta dimineata intr-un incendiu in centrul Barcelonei. Initial, presa spaniola a spus ca este vorba de patru romani, dar informatia a fost infirmata ulterior.
Un incendiu puternic a izbucnit, duminica dimineata, la un depozit de materiale reciclabile situat in apropierea Bucurestiului, in Popesti-Leordeni.
O femeie a murit iar doua persoane sunt ranite, cu arsuri, in urma unei explozii urmate de incendiu care s-a produs, vineri dimineata, intr-o casa de pe strada Dunarii din Cluj-Napoca, unde functiona o pensiune.
Daca insa se declanseaza un tsunami, o deflagratie cu morti si raniti, un incendiu devastator, un cutremur sau daca raurile ies din matca si inunda, distrug, omoara, astfel de evenimente fac stirea zilei pentru orice mijloc de informare in masa.
De exemplu, deunazi, un incendiu devasta Navodariul, mai avea putin si provoca explozia Petromidiei… Fratilor, unde ati vazut voi toate astea?
Trei camioane cu combustibil au explodat luni intr-o zona industriala din Abu Dhabi iar in apropiere de aeroportul din capitala Emiratelor a izbucnit un incendiu, miscarea rebelilor yemeniti houthi sustinand ca a fost vorba de un atac, relateaza Reuters si AFP.
O policlinica din orasul argesean Costesti a luat foc, luni, iar imobilul a fost evacut. Printre persoanele care au fost scoase din cladire se afla si trei pacienti.
A izbucnit un mic incendiu si la Cotroceni. Fostul sef de cabinet al fostului presedinte Constantinescu a sugerat procurorilor sa-si indrepte atentia spre un grup de interese de culoare democrata care ar fi prosperat la umbra d-lui Basescu.
Rusii au bombardat un depozit de petrol, generand un incendiu urias. Un grup de chinezi care incercau sa treaca in Rusia a fost atacat, a declarat Ministerul rus al Apararii.
Un incendiu a izbucnit la centrala nucleara din orasul Zaporijjea - considerata drept cea mai mare centrala nucleara din Europa.
Un obuz a lovit o cladire administrativa si a declansat un incendiu in incinta sitului centralei. Vineri dimineata, serviciile de urgenta ucrainene au confirmat ca au reusit sa stinga incendiul, insa centrala este sub controlul rusilor.
Un bloc intreg din Neamt a ramas fara caldura, dupa ce un vecin a taiat din greseala teava de gaze din bucatarie si a provocat si un incendiu.
In aceasta dimineata, in jurul orei 7:00 a izbucnit incendiul pe acoperis. 8 pacienti au fost evacuati in siguranta.
google-analytics.com