Cautare

72553 de rezultate pentru "in" (2.82 secunde)
Satisfacerea cererilor celor doua partide cu care PSD intra in coalitia ce-si doreste sa formeze majoritatea parlamentara ar avea drept consecinta o structura guvernamentala mamut.
Satisfacerea cererilor celor doua partide cu care PSD intra in coalitia ce-si doreste sa formeze majoritatea parlamentara ar avea drept consecinta o structura guvernamentala mamut.
Cei doi senatori si cinci deputati satmareni, "veterani” sau proaspat alesi in functiile respective, si-au primit ieri, in cadrul unei ceremonii desfasurate intr-o atmosfera destinsa la sediul Biroului Electoral de Circumscriptie nr.32, certificatele de parlamentari pentru noul mandat in Legislativul Romaniei.
De regula, politica este considerata o dama rea de musca, maestra in minciuni si compromisuri murdare.
Presedintele Organizatiei Judetene PUR Constanta, Andrian Mihei, nu isi va parasi actuala functie din cadrul partidului, in ciuda faptului ca a devenit parlamentar. In luna ianuarie vor avea loc alegerile generale in Constanta in cadrul formatiunii.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
Guvernul Romaniei constata cu ingrijorare ca, fara a avea nici o dovada, anumiti reprezentanti ai PNL si PD continua sa transmita in presa nationala si internationala mesaje despre o presupusa fraudare a alegerilor din Romania, afirma purtatorul de cuvant al Executivului, Despina Neagoe, intr-un comunicat dat publicitatii ieri.
La intrevedere au participat, alaturi de Geoana, negociatorul-sef al Romaniei cu UE, Vasile Puscas, secretarii de stat in MAE George Ciamba si Victor Bostinaru si consilierul prezidential Corina Cretu.
Ministrul de Externe luxemburghez, Jean Asselborn, a declarat, dupa o intrevedere cu omologul sau roman, ca Romania si Bulgaria vor avea o evolutie comuna atat in privinta incheierii negocierilor de aderare, cat si a semnarii Tratatului cu UE.
In urma deciziei BEC, Prefectura Cluj va amplasa la fiecare sectie de votare din judet extrase din lege cu pedepsele pentru cetatenii care voteaza de mai multe ori.
Partidul Romania Mare sustine ca a decis ca in aceasta etapa a procesului electoral sa nu angajeze nici o colaborare politica si neaga in mod “categoric“ existenta unor negocieri in vederea asigurarii prezentei la guvernare.
Nemultumiti de esecul suferit, zeci de maghiari din zona Targu Secuiesc si-au exprimat, in ultimele doua zile, intentia de a inapoia legitimatia de maghiar acordata pe baza Legii statutului maghiarilor de peste hotare. ... Dublul referendum desfasurat duminica in Ungaria a reprezentat un insucces din cauza nivelului scazut de participare.
Razboiul se duce intre liderii locali ai PUR - Iosif Moldovan, Eftimie Costeiu si proaspatul senator Ilie Stoica - si presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, despre care umanistii spun ca nu ar dori sa cedeze nici macar o functie in administratia sibiana.
Desi PSD a demarat recent negocierile cu PUR si UDMR pentru asigurarea unei majoritati parlamentare si pentru alcatuirea noului Guvern, primind in aceste sens asigurari ferme de sprijin din partea umanistilor si a udemeristilor, liderii Aliantei PNL-PD continua sa creada ca ei se vor instala la putere.
Implicarea presedintelui Ion Iliescu in formarea noului guvern pare sa se produca mult mai repede decat ar fi fost de asteptat, dupa declaratia sa de acum patru zile, conform careia “in mod obligatoriu“ va face acest lucru.
Cu toate ca legea privind Politia comunitara a fost adoptata si publicata in Monitorul Oficial de mai bine de doua luni, infiintarea acestei structuri este inca incerta.
Acest transfer de actiuni se va realiza in cursul anului 2005, dupa ce va fi emisa o Hotarare de Guvern in acest sens, a precizat directorul Administratiei Porturilor Maritime Constanta.
In data de 28 noiembrie, constantenii i-au desemnat, prin votul lor, pe cei care sa le reprezinte interesele in Parlamentul Romaniei. ... Acesta a mai precizat ca noua echipa PRM Constanta s-a imbunatatit calitativ in mod vizibil, ceea ce reprezinta un nou inceput pentru Partidul Romania Mare.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Cele opt formatiuni se angajeaza sa-l sustina pe presedintele PSD Adrian Nastase in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, iar PSD va colabora cu ele in viitor, va promova in Parlament initiativele lor si se va consulta cu acestea in probleme de interes comun.
google-analytics.com