Cautare

72547 de rezultate pentru "in" (4.14 secunde)
Paul Pacuraru, vicepresedinte al PNL, a tinut ieri sa felicite, in plenul Senatului, Uniunea Nationala PSD+PUR pentru castigarea alegerilor generale. “In momentul de fata este cat se poate de clar ca alegerile parlamentare au fost castigate de Uniune si sunt obligat sa felicit castigatorul.
“Dupa ce a migrat spre dreapta puternic, a pierdut sprijinul Internationalei Socialiste si al Partidului Socialistilor Europeni, nu exista drum de intoarcere in zona de centru-stanga al lui Traian Basescu si al colegilor sai“, a afirmat Nastase.
PSD^PUR are 48,89% la Senat si 50,08% la Camera Deputatilor, faptul ca primii doi candidati de la Senat sint din Bucuresti, iar toti ceilalti de la Camera domiciliaza in Botosanii fiind se pare explicatia diferentei.
Dupa o zi de relativa acalmie, Alianta "D.A.” a atacat in forta solicitand anularea scrutinului din 28 noiembrie, arestarea directorului Institutului National de Statistica si inlocuirea tuturor membrilor BEC.
Senatorul PNL, Mircea Iustian, a declarat ca alegerile din acest an au fost fraudate in mod cert de catre PSD. Reprezentantii Aliantei "D.A.” au constatat faptul ca aproximativ 200.000 de voturi inregistrate ca nule au fost transferate electronic in portofoliul social-democratilor.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare.
Mircea Geoana, desemnat de PSD+PUR pentru functia de prim-ministru, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Uniunea PSD+PUR a castigat alegerile si, in consecinta, va incepe negocierile de formare a unei majoritati parlamentare imediat ce Biroul Electoral Central va anunta datele oficiale ale alegerilor.
Marza a spus ca este pregatit sa sacrifice sefii institutiilor descentralizate ale statului care in ultimul timp au jucat “la doua capete“, cu gandul ca Alianta D.A.
La Presedintie, pe primele doua locuri s-au clasat Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR, cu 40,94% din voturi valabil exprimate, si Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A., cu 33,92%, cei doi urmand sa se intalneasca in turul doi.
PNL-PD a surclasat in Capitala Uniunea Nationala PSD+PUR la alegerile parlamentare si prezidentiale. Potrivit datelor finale, Traian Basescu a otinut 48,54 % in cursa prezidentiala, iar Adrian Nastase - 32,74%.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
Asociatia Pro Democratia (APD) a cerut ieri Biroului Electoral Central precizari privind neclaritatile sesizate in urma declaratiilor presedintelui BEC si ale conducerii Institutului de Statistica legate de fraudele reclamate de Alianta D.A.
Comisia de Relatii Externe a Parlamentului European a aprobat un amendament la raportul sau asupra Bulgariei, in care se precizeaza ca tara vecina poate adera la Uniune printr-un tratat individual, care ar permite decuplarea de Romania.
“In termen de 60 de zile de la data desfasurarii alegerilor, potrivit Statutului, trebuia convocat congresul care sa aiba ca obiectiv, printre altele, aprobarea noii conduceri a PNL“, a precizat Paul Pacuraru.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca, prin solicitarea lui Traian Basescu de anulare a alegerilor, Alianta PNL-PD a procedat intr-o “maniera iresponsabila si antinationala“, care va compromite Romania “in ochii lumii“. ... “Maniera in care s-a procedat mi se pare iresponsabila si antinationala.
Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
Greselile facute la completarea datelor in procesele-vebale au determinat Alianta D.A. ... Potrivit documentului, Alianta a constatat faptul ca votul de duminica a fost alterat prin transferarea electronica a unei mari parti din voturile nule in contul lui Adrian Nastase si al Uniunii Nationale PSD+PUR.
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
Patru din cei zece noi parlamentari au mai reprezentat Botosaniul si in legislatura 2000 - 2004. Costica Macaleti a facut acest lucru doar pentru aproximativ o luna, in perioada decembrie 2000 - ianuarie 2001, dupa care si-a dat demisia pentru a putea fi numit prefect.
In contextul rezultatelor alegerilor si al calculelor firesti care se fac, se pare ca viitoarea guvernare se contureaza ca o noua alianta. ... Domnule Augustin Bolcas, conform scorurilor electorale obtinute la aceste alegeri, nu vom avea parte nici in acest mandat de o guvernare monocolora ci de o noua alianta.
google-analytics.com