Cautare

72553 de rezultate pentru "in" (1.22 secunde)
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
El a apreciat munca oamenilor “devotati, tacuti, modesti, discreti, daruiti, responsabili“, care nu au iesit niciodata in fata si care au lucrat in aparatul Administratiei Prezidentiale. ... Ea spus ca, dupa turul doi al alegerilor prezidentiale, a citit pe Internet mai multe mesaje in legatura cu scrutinul de duminica.
Primul lider european care l-a felicitat pe Traian Basescu pentru victoria in alegeri a fost presedintele Frantei, Jacques Chirac. Acesta i-a trimis ieri lui Basescu o scrisoare in care ii adreseaza “sincere felicitari“ si il asigura de sprijinul tarii sale pentru aderarea la Uniunea Europeana.
Presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, a declarat ieri ca se ocupa de pregatirea institutiei prezidentiale pentru predarea stafetei si ca se va intalni astazi, maine si vineri cu presedintele ales, Traian Basescu.
Premierul Adrian Nastase le-a cerut membrilor Cabinetului sa nu isi rezerve in aceasta perioada bilete de vacanta sau de concediu, precizand ca Guvernul isi va continua activitatea pana la incheierea mandatului, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Despina Neagoe.
Puterea portocalie si-a continuat avansul in Europa de Est, cu victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale din Romania, comenteaza “Daily Telegraph“ in editia electronica de ieri.
Presedintele ales, Traian Basescu, a promis luni seara celor aproape 10.000 de simpatizanti stransi in Piata Constitutiei ca nu va rata pentru a doua oara sansa pe care electoratul a dat-o Opozitiei, dupa ce “Romania a ratat sansa in 1996-2000“.
Presedintia PD va deveni, in scurt timp, tinta unora dintre liderii democrati, dupa ce Traian Basescu va fi nevoit sa demisioneze si din functia de partid, ca urmare a alegerii sale in fruntea tarii. Emil Boc si Adriean Videanu se afla deocamdata in carti pentru preluarea presedintiei PD.
Institutiei i-au fost repartizate 12,2 miliarde lei pentru aceasta activitate si in urma decontarii tuturor cheltuielilor a mai ramas cu aproximativ 10% din fonduri, care vor fi trimise inapoi bugetului de stat.
Victoria lui Traian Basescu a aruncat in haos scena politica romaneasca. ... Mai exact, avem atatea Guverne incat riscam sa ajungem in situatia plodului ramas cu buricul netaiat din cauza prea multor moase. In mod normal, alegerile ar fi trebuit sa clarifice scena politica si ponderea fiecaruia.
Ieri, sala mica de sedinte a Palatului Administrativ a gazduit sedinta de bilant a activitatii desfasurate in anul 2004 de Inspectoratul de Politie al Judetului Satu Mare.
In timpul convorbirii telefonice, care a durat cateva minute, Basescu l-a felicitat la randul sau pe Bush pentru victoria in alegeri. In timpul discutiei, Bush l-a asigurat pe noul presedinte al Romaniei ca tara noastra este un prieten al SUA si ca va continua si va intari relatiile SUA-Romania.
In acest caz, potrivit prevederilor legale, mandatul de parlamentar este invalidat. “Nu cred ca va exista vreun vot atat in comisie, cat si in plen pentru validarea lui Nichitean“, a apreciat Popa.
Biroul Electoral Central a transmis ieri Curtii Constitutionale, pentru validare, rezultatele centralizate in urma turului doi de scrutin pentru alegerea presedintelui Romaniei, care il stabilesc ca invingator pe Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A.
La ora 13.00, la sediul PNL din Slatina a avut loc o conferinta de presa in care liderii celor doua partide aliate care au castigat alegerile prezidentiale au spus ca au pregatit un cadou pentru cei care au condus judetul pana in prezent.
Nemultumirea parlamentarilor PNL si PD este legata de faptul ca, in varianta propusa discutiei, sustinuta de PSD, nu este luata in calcul si functia de presedinte al Senatului, algoritmul aplicandu-se doar celorlalte zece posturi.
Petre Roman, fost sef pe linie de partid si Guvern al lui Traian Basescu, crede ca acesta este in stare sa se adapteze statutului de presedinte al Romaniei si ca poate provoca schimbarea pe care a promis-o.
In cazul primei persoane ar fi vorba de 100 milioane lei, iar pentru celelalte doua de cite 150 milioane lei.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. ... Mai mult, comentand rezultatul alegerilor prezidentiale in fata jurnalistilor straini, Iliescu arunca toata responsabilitatea esecului in carca lui Nastase:
google-analytics.com