Cautare

72553 de rezultate pentru "in" (3.86 secunde)
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie. ... Dupa prima distribuire a mandatelor de parlamentar in judet, Uniunea si Alianta au obtinut cate patru mandate de deputat si cate unul de senator.
“Rezultatele alegerilor de duminica dovedesc ca in Romania lideri care nu au fost implicati in politica si care au performat in domeniile lor de activitate nu pot intra pe actuala scena politica. ... Nu voi mai participa la alte proiecte politice in Romania“, a declarat Marian Petre Milut.
Purtatoarea de cuvant pentru extindere a Comisiei Europene, Krisztina Nagy, a declarat ca alegerile din Romania par sa se fi desfasurat in ordine.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
Biroul Electoral Central a repartizat ieri formatiunilor politice care au trecut pragul electoral mandatele ce li se cuvin in raport cu numarul de voturi obtinute direct si prin redistribuirea voturilor obtinute de formatiunile care nu au atins pragul de 5% necesar intrarii in Parlament.
Uniunea Nationala PSD+PUR are toate sansele sa formeze noul Guvern, avand in vedere ca-si poate asigura mai usor majoritatea parlamentara pentru a primi votul de investitura din partea forului legislativ.
Deputatul PNL Mona Musca s-a autosechestrat ieri in Camera Deputatilor, in semn de protest fata de refuzul lui Viorel Hrebenciuc (vicepresedinte PSD) de a-i da stenogramele sedintelor Comisiei parlamentare de redactare a legilor electorale.
Lacas domnesc, el si-a pierdut acest statut doar in anii comunismului. Ceausescu l-a reabilitat cu credinta intima ca el insusi a intrat in galeria ilustrilor domnitori ai neamului.
Gusa a declarat ca ADA nu a primit inca un raspuns documentat de la BEC in ceea ce priveste cererile de suspendare a numararii voturilor, de atribuire a mandatelor parlamentare si de verificare a probelor video referitoare la actiunea "Autobuzul ".
Primaria din Husi a ajuns in situatia jalnica de a-si vinde bunurile din patrimoniu, pentru a-si putea achita uriasele datorii acumulate fata de furnizorii de utilitati si de materiale.
In cursul zilei de ieri, Biroul Electoral Judetean Constanta a stabilit atribuirea mandatelor pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor, la nivel judetean, in functie de voturile obtinute la alegerile din data de 28 noiembrie a.c.
De aceasta data, radacinile conflictului sunt peste granita, in Ungaria vecina (Mecca oricarui udemerist sadea) unde Victor Orban coace o lege prin care sa se acorde dubla cetatenie maghiarilor de pretutindeni.
Tudor a precizat ca cererea sa de neprezentare la turul doi este valabila in cazul in care alegerile, pe care le considera a€žfraudatea€œ, nu sunt anulate.
Aflat in vizita la Oradea, Nastase a apreciat ca acest sistem ar trebui revizuit la urmatoarele alegeri, dand drept exemplu negativ situatia inregistrata la recentul scrutin in cazul Senatului.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a fost obligat sa ameninte cu demisia pentru a elimina un prim vot favorabil unei colaborari cu PSD in Delegatia Permanenta a partidului.
Scapati de grija alegerilor parlamentare, sefii Consiliului Judetean (CJ) au plecat in strainatate. Vicepresedintele Dorin Ciustea se afla in Marea Britanie, la Inverness, unde participa la o intilnire pe probleme sociale legata de o finantare PHARE.
In urma cu o luna, Biroul Permanent Teritorial al filialei PNL Constanta a luat in discutie excluderea din partid a lui Sorin Strutinsky, membru al Delegatiei Permanente.
Concret, in timpul Delegatiei Permanente a PNL, niscaiva liberali s-au opus, initial, adoptarii rezolutiei in care era specificata, in mod expres, "respingerea oricarui fel de colaborare politica sau de alta natura cu PSD”.
Consecvent pozitiei adoptate ulterior scutinului din 28 noiembrie, PRM acuza in continuare fraudarea masiva a alegerilor de catre PRM si cere comunitatii internationale "sa izoleze si sa sanctioneze regimul Iliescu-Nastase”, despre care afirma ca "lasat de capul lui, si-a creat si perfectionat un mecanism sinistru de furt care actioneaza pe toate palierele vietii politice si social-economice a Romaniei”.
google-analytics.com