Cautare

18684 de rezultate pentru "gigi becali pregateste o carte despre sport" (5.72 secunde)
Sport.ro informeaza : Becali arunca BOMBA: ... Gigi Becali a anuntat ca e gata sa intre chiar el pe teren la jocul din Olanda. ... Daca trebuie, stau si pe banca si, cand e nevoie de o schimbare, intru si pe teren. Ma bag atacant!", a spus Gigi la gsptv.
Gigi Becali si-a exprimat regretul ca Marius Sumudica nu a venit la FCSB in vara si a transmis ca este convins ca ar fi castigat campionatul daca antrenorul semna contractul.
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor. ... "Haideti, domnule, asta este o gluma buna inainte de Craciun.
A scris doi ani la o carte pe care o lanseaza cu o luna inainte de Craciun, chiar la Targul Gaudeamus, pe 25 Noiembrie. ... Este o carte scrisa de un om care a trait in Romania, cunoaste societatea romaneasca.
sport.ro: Becali se inchina de azi in fata lui Reghecampf!
Sport.ro : ... Le-am cantat Ale ale ale, la revedere cainilor!" REACTIA lui Gigi Becali dupa Dinamo 0-2 Steaua "Niciodata nu am vazut un meci atat de lejer.
sport.ro - PE VIATA la Steaua! Becali a fost IMPRESIONAT! ... Dialog fabulos intre Becali si Reghecampf Reghecampf se intelege perfect cu patronul Becali! ... Becali i-a permis sa-si treaca in contract bonusuri importante daca reuseste calificarea in Liga si, apoi, daca trece de faza grupelor.
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
Program si televizari Inca de vineri va avea loc un meci foarte interesant la Targu Jiu, intre proaspat calificata in grupele Europa League, Pandurii si Dinamo Bucuresti, care vine dupa o victorie categorica cu U Cluj.
Inima este un muschi care functioneaza ca o pompa. ... •O ora de mers pe zi cu viteza de 6-7 km /ora pe teren plat de trei ori pe saptamana imbunatateste cu 12% performantele pompei cardiace •Fara o activitate fizica regulata creste riscul de boala cardiaca de 2 ori.
Galeria Dalles • Discounturi substantiale la standul fiecarei edituri • Evenimente dedicate iubitorilor de carte - la parterul Galeriei Dalles / Carti si produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" - la etaj In Capitala debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania:
Intr-un sondaj IMAS facut public zilele trecute, un procent de nu mai putin de 31% din romani declara ca au incredere in Gigi Becali, seful de la Noua Generatie depasindu-l pe premierul Tariceanu in topul increderii populatiei.
Patronul formatiei Steaua, Gigi Becali, a anuntat marti ca se va retrage din viata publica si ca va mai aparea la o emisiune televizata cate o data la 3-4 luni, urmand sa devina "bancher, patron de presa si oier".
Desi asteptat, Gigi Becali a fost marele absent al sarbatorii, care si-a lasat, astfel, fratii aromani cu ochii in soare. Meciul echipei Steaua cu Gloria Bistrita, desfasurata chiar la Bistrita, a fost scuza perfecta invocata de Becali pentru a absenta de la evenimentul din Cogealac.
Din partea presedintelui, e un exemplu prost, o invitatie la incalcarea legii. Sa ciocnesti cupe de sampanie cu Gigi Becali, la ceas de seara, inseamna sa dai girul Presedintiei tuturor mitocaniilor, aberatiilor si ilegalitatilor produse de personajul Jiji.
"Boc, Udrea si Anastase ar putea distruge imaginea viitoarei Miscari Populare" Miscarea Populara reprezinta o strategie politica de camuflare a portocaliului si care, doar prin cooptarea lui Victor Ciorbea, Gigi Becali sau Dan Diaconescu, castiga la redistribuire 4 sau 5 procente in plus, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Strada Boteanu se transforma intr-o zona pietonala, gazduind cel mai mare targ de carte in aer liber din Bucuresti.
Fara nicio urma de indoiala, domnul George Becali este unul dintre cei mai autodeclarati crestini pe care i-a avut neamul nostru. ... Nu este cazul sa reamintim aici toate faptele sale marete, multumita carora ocupa un loc pe podiumul celor in care poporul are o incredere nestramutata.
Integrarea in UE e mana cereasca pentru Romania, insa tara noastra trebuie sa fie atenta la intentiile organizatiilor oculte care doresc distrugerea identitatii nationale, a declarat ieri liderul PNG, Gigi Becali, la finalul unei dezbateri la care au participat istorici si reprezentanti ai mediului academic.
Profesorul de sport de la Liceul din Tudor Vladimirescu este dezamagit de situatie si spune, mai in gluma, mai in serios, ca elevii sai vor avea muschi de sahisti dupa ce vor termina scoala. ... Despre ce este vorba? N-o sa va vina sa credeti...
google-analytics.com