Cautare

18684 de rezultate pentru "gigi becali pregateste o carte despre sport" (3.90 secunde)
Gigi Becali a fost oprit de politisti, ieri noapte, pe aeropotul Henri Coanda, si a fost dus la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei (ICCJ), fiind cercetat pentru inselaciune si abuz in serviciu intr-un nou dosar, informeaza sursele de presa.
Partidul Noua Generatie, condus de sponsorul echipei de fotbal Steaua si bun amic al presedintelui Basescu, Gigi Becali, a depasit pentru prima data UDMR in preferintele alegatorilor, situandu-se deasupra formatiunii etnicilor maghiari intr-un sondaj de opinie realizat de IMAS.
Ultimul sondaj INSOMAR confirma increderea crescanda a romanilor in Gigi Becali. ... ßeful Partidului Noua Generatie, Gigi Becali, se bucura de increderea a 33 la suta dintre romani, fiind urmat de premierul Tariceanu cu 30 la suta.
Topul politicienilor frumosi este deschis de Cristian Boureanu, urmat de Calin Popescu-Tariceanu, Elena Udrea si Gigi Becali. Traian Basescu s-ar situa pe primul loc in optiunile electoratului roman, daca luna viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale anticipate, urmat de Gigi Becali.
Dupa o lunga perioada de negocieri intense, Teia Sponte si Valeriu Argaseala au ajuns la un acord cu MAPN pentru revenirea Stelei pe stadionul Ghencea.
Catalin Zmarandescu, proaspat campion mondial IFC MMA (lupte in cusca), a dezvaluit un episod socant din viata sa, petrecut in 2009, cand a fost arestat, impreuna cu seful sau de atunci, Gigi Becali, in scandalul hotilor de masini.
Exista sanse ca Gigi sa scape de puscarie? Un avocat din Ploiesti sustine ca stie cum poate fi eliberat patronul Stelei Bogdan Paun, un avocat ploiestean, sustine ca trimiterea lui Gigi Becali in penitenciar a fost abuziva si nedreapta.
Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au analizat situatia de la FCSB, unde Gigi Becali a criticat dur echipa, desi nu a pierdut niciunul dintre ultimele noua meciuri jucate.
Acompaniat - la partide - de Uniunea PSD+PUR, dar cu ea este alta mancare de peste si o alta poveste, impletita foarte bine cu tiparul publicitatii de stat. ... Doar la numarul afiselor a fost depasit de Gigi Becali, in rest bate recordul in toate.
Intr-o tara in care toata lumea se pricepe la fotbal si politica, saptamana aceasta, sportul cu balonul rotund a luat fata vrajbilor din coalitie sau indreptate impotriva acesteia ori a mizeriilor ce refuleaza dupa 16 ani de pe holurile CNSAS.
FCSB nu a reusit sa o invinga pe FC Voluntari, meci incheiat 2-2, si a ramas cu sanse mici la castigarea campionatului. Dupa meciul de pe Arena Nationala, Gigi Becali a facut acuzatii grave:
Miercuri seara, Steaua incepe batalia pentru Liga Campionilor, pe care o vizeaza pentru a treia oara la rand.
Dupa ce a rezolvat transferul lui Deian Sorescu, Gigi Becali s-ar fi reorientat catre unul dintre favoritii sai din Superliga, pentru care ar fi dispus sa plateasca nu mai putin de doua milioane de euro.
Gigi Becali le raspunde fanilor revoltati dupa dplecarea lui Edi Iordanescu de la FCSB: ... Antrenorul a intrat in conflict cu patronul echipei, Gigi Becali, si a decis sa rupa contractul.
LUPUL DE PE WALL STREET - Jordan Belfort este de departe cea mai bine vanduta carte a Editurii Adantis la Targul de carte Gaudeamus 2014.
El a facut referire, intr-o conferinta de presa, la listele partidelor pentru euroalegerile programate in noiembrie.
Liberalii doljeni au anuntat ieri venirea în partid a fostei conduceri a PNG si a 11 organizatii locale ale formatiunii conduse de George Becali.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
"E o mutare surprinzatoare. Mi-a dat telefon Gigi Becali ca a reziliat contractul cu Ilie si m-a intrebat daca sunt de acord sa preiau Steaua. La mine e o legatura sentimentala cu Steaua, nu materiala. E o provocare, n-am avut de discutat prea multe.
Negoita devenise actionar la Dinamo la inceputul lunii august 2012, cand a preluat, pentru o suma de "cateva milioane" de euro, un pachet de 30 la suta din actiunile clubului Dinamo, ramase in proprietatea lui Nicolae Badea si Dragos Savulescu, dupa retragerea lui Cristian Borcea.
google-analytics.com