Cautare

18684 de rezultate pentru "gigi becali pregateste o carte despre sport" (5.82 secunde)
Rezultatul uluitor pe care l-a obtinut Becali la alegerile parlamentare. Ce mesaj i-a transmis lui Basescu Controversata candidatura a lui Gigi Becali a avut rezultate surprinzatoare.
Finantatorul clubului Steaua a declarat ieri ca, in urma unei vizite pe care a facut-o la Sectia Parchetelor Militare, a aflat ca procurorii au dat NUP in cazul schimbului de terenuri cu MApN.
Laurentiu Reghecampf e foarte deranjat de ultimele declaratii ale lui Gigi Becali. A dezvaluit chiar Gigi Becali, care a aflat de nemultumirile tehnicianului Stelei de la Mihai Stoica.
Sunt vorbe rostite ieri, in Vadu Rosca, de Gigi Becali, venit sa le ridice sinistratilor, pe cheltuiala sa, doua sute de case. ... Sideranta era imaginea pe care o ofereau sinistratii.
George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani si o luna cu executare, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
FCSB este un club unde finantatorul Gigi Becali pune presiune. ... Bineinteles ca e o problema. Daca jucatorii nu pot evolua la cei mai buni parametri pentru ca-i critica Gigi, au o problema. ... Daca tu crezi ca Budescu e afectat de criticile lui Gigi, te inseli amarnic.
Meme Stoica si Nicolae Dica au fost invitati in studioul Orange Sport. Managerul general FCSB a vorbit despre finantatorul Gigi becali, dar si despre dorintele sale ca unii jucatori sa evolueze cat mai mult.
Gigi Becali a anuntat ca isi doreste sa vanda clubul, fiind nemultumit de arbitrajele de care a avut parte FCSB in play-off. 25 de milioane de euro este suma pe care omul de afaceri vrea sa o obtina in schimbul echipei.
Victor Piturca a oferit un interviu pentru Orange Sport. Fostul selectioner a vorbit despre lupta dintre FCSB si CFR, echipa nationala, dar si situatia de la echipa nationala. ... Ca Elvetia e o echipa mai slaba decat a vazut-o el acum la turneu?
Despre Dan Diaconescu, OTV, Gigi Becali si despre cui folosesc ei acum (Autor: ... Dupa un tam-tam mediatic mare cat casa, in care procurorii au folosit toate mijloacele moderne de Public Relations, avem parte acum de achitarea lui Gigi Becali in cazul Valiza!
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Paula Iacob, dezvaluiri emotionante de la intalnirea cu Becali Avocata Paula Iacob a dezvaluit mai multe detalii de la intrevederea pe care a avut-o, vineri, cu Gigi Becali. Ea a fost insotita de un doctorand la teologie, care a discutat despre mai multe subiecte cu finantatorului Stelei.
Gigi Becali face anuntul zilei: ... Proprietarul grupului InterAgro a anuntat ca va investi 16,5 milioane de dolari si 9 milioane de euro intr-o noua afacere.
Pentru ca nu este suficient sa te nasti intr-o tara pentru a iubi-o neconditionat. ... Pentru ca este tara unde o nevasta de parlamentar rade de pe fata pamantului o familie intreaga si primeste o pedeapsa care l-ar neindreptati pe cel mai marunt gainar.
Pentru ca nu este suficient sa te nasti intr-o tara pentru a iubi-o neconditionat. ... Pentru ca este tara unde o nevasta de parlamentar rade de pe fata pamantului o familie intreaga si primeste o pedeapsa care l-ar neindreptati pe cel mai marunt gainar.
Pentru ca nu este suficient sa te nasti intr-o tara pentru a o iubi-o neconditionat. ... Pentru ca este tara unde o nevasta de parlamentar rade de pe fata pamantului o familie intreaga si primeste o pedeapsa care l-ar neindreptati pe cel mai marunt gainar.
Gigi Becali ciocneste oua rosii cu fetele lui. Imagini din casa patronului Stelei Chiar daca e un tip slobod la gura, Gigi Becali se considera un bun crestin, care pune mai presus de orice familia.
Etnicii romi il considera pe liderul PNG, Gigi Becali, personalitatea politica din Romania care ii ajuta cel mai mult si aceasta este prima lor optiune de vot in cazul in care duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, potrivit Barometrului Incluziunii Romilor, dat publicitatii ieri.
Gigi Becali, liber la munca! Gica Hagi il va scoate la munca din puscarie, timp de 8 ore pe zi Visul lui Gigi Becali s-a indeplinit in sfarsit: ... Gigi Becali urmeaza sa se ocupe de intretinerea bazei sportive detinuta de nasul sau, Gica Hagi.
O intamplare iesita din comun a avut loc aseara in sediul unei institutii statale din Bucuresti, acolo unde un demnitar a fost injunghiat in spate de un dezaxat.
google-analytics.com