Cautare

18683 de rezultate pentru "gigi becali pregateste o carte despre sport" (3.33 secunde)
QMagazine publica rezultatele u nui sondaj online cu o singura intrebare : Ce sanse credeti ca are Gigi Becali sa obtina un mandat de parlamentar, in viitoarea legislatura? In total, 55% dintre repondenti considera ca Gigi Becali are sanse mari sa castige mandatul de parlamentar, opinie motivata astfel :
Firma Arcom Bucuresti, controlata de Gigi Becali, vrea sa dezvolte mai multe proiecte, precum un ansamblu rezidential sau un complex comercial de tip Dragonul Rosu, dar asteapta normele pentru finantarea constructiilor prin Prima Casa si dezghetarea creditarii.
Becali a facut scandal in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si a parasit sala Gigi Becali s-a prezentat in aceasta dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde se judeca "Dosarul Terenurilor MApN".
Becali vinde echipa Fostul mare antrenor Anghel Iordanescu anticipeaza o retragere a lui Gigi Becali din fotbal, in cazul in care UEFA va exclude echipa din Liga Campionilor.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Cozmin Gusa, apreciaza comportamentul lui Gigi Becali fata de Basescu si Tariceanu drept interesat, acuzandu-l pe Becali ca a inlocuit cu laude obisnuitele duritati verbale la adresa premierului pentru ca ar incerca sa obtina foloase materiale.
Becali, atac la Tariceanu:
Finul lui Gigi Becali, ucis de tren, in Pipera A depasit coloana oprita la bariera Finul lui Becali a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren de persoane, miercuri, pe Soseaua Petricani, la trecerea de calea ferata de la iesire din Capitala spre Pipera, judetul Ilfov, transmite Realitatea.net.
Becali a aparut duminica la adunarea partidului sau, PNG, coborand din luxosul sau Maybach. ... E clar ca traim intr-o Romanie suprarealista, o Romanie ireala si absurda. Scena nu se intampla la un mic schit, la Maglavit, la o manastire populata de calugari.
La fel si patronul Gigi Becali, care i-a transmis ca Dica are misiune dubla in acest sezon. ... Gigi Becali mi-s spus ca a adus jucatori pe bani si trebuie sa ii fac sa joace bine la FCSB.
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1. ... sa se apuce de scoala, sa se apuce de carte, pentru ca e mult mai bine. ... Nici fotbal, nici carte.
Comisia de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal s-a intrunit in cursul zilei de luni, 26 iunie, si s-a decis sanctionarea finantatorilor de la FCSB si CFR Cluj, Gigi Becali si Ioan Varga, cat si a lui Mihai Stoica, presedintele Consiliului de Administratie de la FCSB.
Iisus a devenit un complice la gainariile lui Gigi Becali Mircea Dinescu, realizatorul emisiunii "Politica si delicateturi" de la Realitatea TV, invitat in emisiunea Prime Time News, nu a avut cuvinte de lauda despre solutionarea Dosarului Valiza in care Gigi Becali a fost achitat.
Mai mult, Gigi Becali i-a reziliat si contractul lui Andrei Miron, titularul pe care nu l-a mai dorit la echipa.
Gigi Becali, candidat PRM la alegerile europarlamentare, spune ca are o parere buna despre Elena Basescu. Finantatorul echipei de fotbal "Steaua" o caracterizeaza pe mezina familiei prezidentiale drept o fata draguta, care "ar aparea frumos in Parlamentul European". "Eu am o parere buna despre Elena Basescu.
Bipezii romani il considera pe Gigi Becali cel mai tare om din Romania. ... Ne place sau nu, Becali este prototipul romanului postrevolutionar. Idealul ciobanescului mioritic de azi, intrupat intr-o persoana - sa fie "jmecher" si sa aiba bani.
Gheorghe Ciuhandu, Gigi Becali, Marian Milut si Petre Roman s-au inscris fara sanse in cursa electorala, mai mult pentru a fura din voturile potentiale pe care le-ar obtine candidatul Aliantei PNL-PD.
Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza. ... Acesta este planul de rezerva al inculpatilor, care au formulat o solicitare in acest sens, invocand un viciu de procedura, anunta ziare.com, intr-o analiza a acestui caz.
Intentia lui Gigi Becali de a candida pentru un loc in Parlamentul European a fost explicata de catre prim-vicepresedintele PNG, Alex Mihai Stoenescu, prin faptul ca notorietatea lui Becali ar putea atrage mai multe voturi.
'Otevistul Dan Diaconescu pune in scena un model deja brevetat de magnatul Gigi Becali, personaj care a ajuns in Parlamentul European dupa ce a fost arestat de DNA, dar, patronul de televiziune trebuie sa stie ca popularitatea castigata in acest fel dispare repede si alegerile sunt inca departe, avertizeaza sociologul Mircea Kivu (foto), citat de Inpolitics.
Acestea sunt concluziile examenului RMN efectuat de Gigi Becali. ... Inca de la inceputul discutiei, profesorul Mircea Gorgan a subliniat ca nu se poate exprima concret in cazul lui Becali, intrucat nu l-a consultat si nu a analizat investigatiile medicale la care a fost supus.
google-analytics.com