Cautare

18684 de rezultate pentru "gigi becali pregateste o carte despre sport" (6.70 secunde)
Adevarul scrie ca Gigi Becali ar putea ramane fara Palat. ... Finantatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, are din nou probleme cu Fiscul.
Gigi Becali a fost condamnat, luni, la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii de persoane. ... Imediat dupa aflarea sentintei in "Dosarul sechestrarii", Gigi Becali a facut o declaratie extrem de socanta. ... Cum adica sa ma condamni?", a spus Becali, la un post de televiziune.
S-a zis de atatea milioane de ori ca promovarea imaginii lui Gigi Becali este un rau pe care ni-l facem constient, ca natiune romana.
Dusmanul gigantilor de pe scena politica nationala este nimeni altul decit George Becali.
Aproape fara sa vrea, desi se autoproclama, Gigi Becali s-a dovedit deunazi un bun crestin...
un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu.
GABRIELA DOBRESCU) Esista o carte mai putin cunoscuta, o carte care povesteste o istorie incredibila care pare o legenda, o carte pentru care am alergat mult sa o gasesc, cutreierand multe librarii din Milano care nici nu auzisera de existenta ei, dar pe care cu putin noroc am gasit-o intr-o librarie ezoterica a acestui oras.
Presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat ca nu se astepta sa obtina un scor electoral atat de mic - 1,9-2,2 la suta. Becali a discutat duminica seara cu ziaristii in papuci, costum si inconjurat de prieteni.
Europarlamentarul Gigi Becali (foto) a declarat ieri, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis definitiv ca nu poate parasi Bucurestiul si Ilfovul, ca nu va renunta la mandatul din Parlamentul European si ca dupa ce va depune juramantul va avea imunitate, fiind dorinta lui Dumnezeu de a fi liber.
Europarlamentarul Gigi Becali a anuntat ca se gandeste sa candideze la alegerile prezidentiale. ... Daca familia mea va intelege lucrul asta si nu voi intampina obstacole din partea familiei, eu voi candida", a declarat Gigi Becali la Realitatea Tv.
Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa ceara GRATIEREA. Ce conditii trebuie intrunite George Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, si-a mandatat avocatul sa demareze procedurile de formulare a cererii de gratiere din partea presedintelui Traian Basescu.
Dupa ce a distrus Steaua, este regretabil ca Becali vrea sa isi puna amprenta asupra politicii Singura contributie "pozitiva a lui Gigi Becali la politica romaneasca ar fi tacerea", a declarat europarlamentarul Cristian Preda, conform Mediafax. ... Becali indruga verzi si uscate.
LIBRARIA SEMN DE CARTE: ... Licentiat in matematica si fizica, doctor in matematica si calculatoare, presedinte al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) din Romania, cu peste 25 de carti publicate (informatica, filosofia cunoasterii, despre extraterestri, OZN-uri etc.), autor al peste 1200 de articole, Dan D.
Miercuri, 14 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a lansat, marti, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, volumul "Incredere", o carte despre care spune ca a scris-o nu ca om politic, ci "ca tata, sot, roman", povestind in paginile cartii experienta candidaturii pentru Primaria Capitalei.
Ca e greu cu Becali! ... Pe langa DVD-urile cu transferurile ratate Pinto si Armenteros, stapanul din Ghencea a dat si peste unul cu filmul "Pe aripile vantului" si deodata l-a izbit in istetime gandul ca Clark seamana cu Gigi. ... Schimbarea de look are si un rost si o pilda.
De marti incoace, Romania se uita buimaca la televizor si nu poate pricepe cum de un om, pe numele lui Gigi Becali, poate calca totul in picioare si nu i se intampla nimic.
Deputatul independent Nati Meir, fost membru al PRM, a depus joi la conducerea Senatului o sesizare prin care cere destituirea presedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor din functia de vicepresedinte al Senatului si suspendarea acestuia din calitatea de senator.
Gigi Becali vs Edi Iordanescu este subiectul saptamanii in Liga 1. Chiar daca FCSB a avut o forma buna, Becali nu a fost multumit de jocul echipei. ... In contract ar exista niste clauze conform carora latifundiarul din Pipera nu ar avea voie sa vorbeasca despre echipa si antrenor.
Gigi Becali este inteligent, dar nesofisticat. O telegrama a ambasadei SUA din 2010 cu titlul "Extrema-dreapta din Romania:
google-analytics.com