Cautare

18684 de rezultate pentru "gigi becali pregateste o carte despre sport" (4.67 secunde)
Vadim nu detine decat o casa de 4 camere si este patronul a doua publicatii si al unei edituri, care ii aduc venituri anuale mai mari de 5.000 de euro. ... Petre Roman, un alt candidat la Presedintie, sta si acum cu chirie, neavand o locuinta in proprietate.
Dovada ca Gigi Becali a platit 3 milioane $ catre stat! Gazeta publica astazi unul din ordinele de plata prin care Gigi Becali a achitat fiscului roman prejudiciul din Dosarul schimburilor de terenuri cu MApN.
Omul politic Gigi Becali a calificat printr-o singura propozitie toata suflarea politica din Romania. In opinia finantatorului Stelei, toate partidele politice din tara sint a€žo apa si-un pamint". De aceea Gigi Becali s-a hotarit sa candideze si la europarlamentare.
Gigi Becali, alt reprezentant al partidelor antisistem, isi va anunta pozitia in emisiunea lui Catalin Striblea, la Romania Tv. ... Mai precis, ca este o constructie politica pentru captarea alegatorilor nemultumiti, care odata ce il parasesc pe populistul Basescu ar putea migra catre USL.
Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, este pe locul intai in topul celor mai bogati romani, realizat de revista "Capital", avand o avere de 2,5 miliarde de euro.
Laurentiu Regehcampf si MM Stoica au fost agresati verbal dupa meciul Dinamo - Gloria Bistrira, de pe Arena Nationala, dar n-au ripostat din cauza unei interdictii pe care au primit-o de la Gigi Becali.
Nicolae Dica (42 de ani) a anuntat ca nu ia in calcul sa urmeze "sfatul" lui Gigi Becali (64 de ani) si sa mareasca durata antrenamentelor.
Cum misca, pac-pac, vine Gigi Becali si face ordine. ... Fibra tremura si e o atmosfera perfecta pentru marea performanta, dovada fiind ca Steaua cea mare nu a pierdut derbiul cu "Steluta" din Buzau. Semn ca se poate tot mai mult, ca in curand o sa vina si victoria.
Invitat la emisiunea Digi Sport Matinal, Giovanni Becali a vorbit despre disputa dintre FCSB si CSA Steaua si a oferit detalii nestiute despre modul in care Gigi Becali a preluat echipa Armatei, in 2003.
Nici nu s-a lansat bine ipoteza unor alegeri prezidentiale anticipate, ca au si descalecat Mihai Viteazu, Principele si Razboinicul Luminii in acelasi timp si, ingramadindu-se sub titulatura celui dintai oier al tarii, Gigi Becali, au anuntat ca si-l iau pe Traian Basescu drept general.
Gigi Becali este convins ca amanarea meciului cu Gloria Bistrita ii va ajuta pe stelisti sa invinga pe Sevilla in etapa a treia a Ligii Campionilor, partida care va avea loc la 23 octombrie".
Gigi Becali, citat in procesul "Valiza" Cosmarul Valizei il urmareste pe Gigi Becali si dupa gratii. ... In cazul in care va fi gasit vinovat, Becali risca sa-si prelungeasca sederea in penitenciar.
Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvaluit o informatie de ultim moment primita de la Gigi Becali, conform careia au existat, vineri, discutii directe intre Edjouma si reprezentantii clubului maghiar Videoton.
Partidul lui Gigi Becali a avut parte de o reusita istorica la Botosani, unde si-a largit randurile cu aproximativ 100 de membri. ... In acest sens, Becali a declarat ca de catva timp Ciustea a luat legatura cu el si i-a spus ca "vrea sa vina la PNG".
Presedintele PNG-CD, George Becali, sustine ca democrat-liberalii "vor regreta" daca nu isi "leaga cateii". Becali s-a referit la europarlamentarii PD-L, Traian Ungureanu si Cristian Preda, ce au afirmat ca nu sunt de acord cu intrarea liderului PNG-CD in PPE. Becali a declarat textual:
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Sport.ro: Cele 4 dorinte ale lui Becali! Mihai Stoica a citit randurile emotionante scrise de Gigi:
Gigi Becali (64 de ani), fiantatorul FCSB-ului, a anuntat ca Ilie Poenaru se afla pe lista sa. ... Poenaru a avut o interventie telefonica la emisiunea Liga Digi Sport si a vorbit despre declaratiile lui Gigi Becali.
Prima a fost chiar lansarea sa oficiala, care trebuia sa se desfasoare in prezenta lui Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie. ... Nu mai trebuie sa insistam pe imaginea de culoare maro pe care si-a capatat-o Dancu in urma scandalului declansat de seful sau.
S-o recunoastem. ... A dat-o in bara chiar de la debut cu "nationala" cand totul parea atat de simplu, a retrogadat Bursaspor din Turcia si a facut din Galata o echipa de pluton.
google-analytics.com