DeCeNews : Paula Iacob, dezvaluiri emotionante de la intalnirea cu Becali

Avocata Paula Iacob a dezvaluit mai multe detalii de la intrevederea pe care a avut-o, vineri, cu Gigi Becali. Ea a fost insotita de un doctorand la teologie, care a discutat despre mai multe subiecte cu finantatorului Stelei.
Paula Iacob a negat ca Gigi Becali ar fi chemat-o pentru a-i propune sa fie noul lui avocat: "Nu mi-a zis niciun cuvant rau despre avocatii lui".
Ea a spus ca finantatorul Stelei a chemat-o doar ca sa-i multumeasca pentru sprijinul public pe care i l-a acordat in ultima vreme.
"M-a chemat sa-mi multumeasca, intr-un moment in care toti l-au lovit, pentru ca si el trebuie sa recunoasca ca e la pamant, eu i-am luat apararea", a declarat avocata, conform rtv.net.

"Fizic, a slabit mult"

Intrebata cum i s-a parut Becali in inchisoare, Paula Iacob a raspuns: "Fizic, a slabit mult".
Paula Iacob a venit la inchisoare insotita de un doctorand in teologie care i-a explicat latifundiarului ce trebuie sa faca pentru ca in viitor sa fie admis la Facultatea de Teologie, dar cei doi au mai discutat in legatura cu diverse teme teologice.
"La un moment dat a zis ca 'Nu vreau nimic, nici afaceri, nimic pentru ca mi-e frica'. Atunci baiatul l-a intrebat daca frica este un sentiment crestinesc. El a stat o clipa, s-a gandit si apoi a spus 'Nu' ", a relatat Paula Iacob.