prosport.ro: Becali a facut scandal in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si a parasit sala

Gigi Becali s-a prezentat in aceasta dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde se judeca "Dosarul Terenurilor MApN". Gigi Becali si Victor Babiuc au vociferat in sala de judecata in timpul marturiei depuse de colonelul Ion Magdalena. Amenintat de presedintele completului de judecata cu evacuarea, Becali a preferat sa plece de buna voie din sala, anunta Ziare.com
Conform unor surse ProSport, verdictul in acest caz se amana din nou.
Emotii din nou pentru Gigi Becali. Condamnat la trei ani cu suspendare in cazul "Sechestrarii", patronul Stelei poate primi, azi, verdictul in cazul schimburilor de terenuri cu armata.
Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat de mai multe ori decizia in "Dosarul Terenurilor MApN". In aceste conditii, exista sanse importante ca de data aceasta sa se ia o decizie finala.
De notat ca primele infatisari patronul Stelei nu s-a prezentat, prima oara fiind in Dubai, pentru ca la urmatorul termen sa prefere o sedinta din Parlament.
Latifundiarul este acuzat de fapte de coruptie - prejudiciu de 892.758 de dolari - in procesul in care initial fusese achitat. Acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice, finantatorul din Ghencea a fost gasit nevinovat de Inalta Curte de Casatie si Justitie in 2012, insa decizia a fost atacata cu recurs la Completul de cinci judecatori al instantei supreme.