Cautare

215 de rezultate pentru "examenul" (2.94 secunde)
Cred ca am avut si un noroc extraordinar, am dat examenul intr-o dimineata, iar politistul asculta, ce credeti, Smart FM.
Cu toate astea, ia examenul si absolva IATC-ul, in 1988, la clasa profesor Olga Tudorache si Florin Zamfirescu. In 1985, ea, fata de oras, lasa deoparte ifosele de capitala, joaca desculta si face un personaj excelent in rolul Ilincai, din filmul Morometii, filmul sau de debut.
Plesu e Plesu pentru ca a picat la actorie Florin Zamfirescu si-a amintit de episodul admiterii la Teatru si de faptul ca Andrei Plesu a sustinut examenul odata cu el.
In paralel cu muzica, Abbi este o studenta constiincioasa, a iesit sefa de promotie si s-a pregatit temeinic pentru examenul de licenta.
De multiple ori Alexi ne-a numit "parte din Hatecrew", deci am trecut examenul de heavy in ochii sai. Un moment mai putin placut a fost cand lumea a inceput sa scandeze lozinci politice si Alexi and co au ramas perplecsi.
Fiul lui CTP nu a dat BAC-ul in 2013, revenind de-abia in 2014, cand a luat examenul cu media generala 6.36.
Deoarece examenul citologic al colului uterin prin testare de laborator Babes Papanicolau permite despitarea precoce a leziunilor precanceroase care au potentialul de a evolua spre cancer.
Arterita este prima consecinta a aterosclerozei:de aceea trebuie tratat terenul de fond.Remediile folosite pentru a creste eficacitatea sunt:Arnica 9 CH , Secale cornutum si Cuprum 5CH.Examenul Doppler si supravegherea medicala sunt obligatorii.
In cele mai multe cazuri de conjunctivita la adulti sau copii, tratamentul este initiat fara examenul secretiei conjunctivale. Daca oftalmologul doreste sa se efectueze cultura, se initiaza tratamentul antibiotic si ulterior se modifica, daca e necesar, in functie de rezultatul antibiogramei.
Urmeaza examenul clinic, care urmareste evaluarea tonicitatii planseului pelvin, a pozitiei anatomice a peretilor vaginali anterior si posterior, a uterului, a stabilitatii jonctiunii uretro-vezicale.
Ale carui produs sunt generatiile care se tem, acum, sa-si sustina examenul de Bacalaureat? Sa fie, cumva, vorba de Traian Basescu si de guvernele sale?
160 dintre elevii bucuresteni care au sustinut evaluarea nationala au obtinut nota 10 la examenul de limba si literatura romana, in timp ce la matematica au fost inregistrate 1286 de note de 10.
Datele colectate sondaj evidentiaza ca doar 2,3% dintre romani apreciaza ca dificil examenul psihologic pentru permisul de conducere, in timp ce 46% spune ca este foarte usor si peste 44%, usor.
multe femei neglijeaza acest aspect, considerand ca este o problema minora, asteptand sa treaca de la sine sau pur si simplu avand o reticenta majora privitoare la examenul ginecologic.
Desi peste 50% dintre absolventii de studii liceale nu promoveaza examenul de bacalaureat, Romania este printre putinele tari din Uniunea Europeana care nu ofera elevilor programe de lectura adaptate nivelului lor de intelegere.
Arterita este prima consecinta a aterosclerozei:de aceea trebuie tratat terenul de fond.Remediile folosite pentru a creste eficacitatea sunt:Arnica 9 CH , Secale cornutum si Cuprum 5CH.Examenul Doppler si supravegherea medicala sunt obligatorii.
Examenul pentru obtinerea permisului de conducere. Blonda urca in masina. - Multumesc, ati picat! - spune examinatorul. - Cum sa-l pic cand nici nu am pornit?
Cine sunt medicii Doctorul Radu Zamfir are 39 de ani si a absolvit UMF "Carol Davila" in 1998, cu media generala de promovare a anilor de studii 9,63 si media la examenul de licenta 10.
Toate femeile trebuie sa faca periodic testul, impreuna cu examenul ginecologic pelvin, acestea facand parte din analizele de rutina necesare pentru a avea grija de sanatatea lor.
Locul in care stalinismul intalneste balcanismul (continuare) BAC-ul supravegheat de OSCE In Romania, copiii dau examenul de bacalaureat supravegheati de doi profesori si camere video.
google-analytics.com