Cautare

215 de rezultate pentru "examenul" (3.10 secunde)
Lelioara Nicola a obtinut "satisfacator" pe vremea cand era dirigenta si profesoara la Grupul Scolar Agricol Dabuleni si cand, in vara lui 2007, la examenul de bacalaureat, promovabilitatea la clasa ei a fost zero.
Pentru aceeasi institutie, dar pentru posturile de directori coordonatori adjuncti au dat ieri examenul Alina Bleadea si Izabela Stan, iar pentru "Clubul Farul" - Sorin Basturea si Ilie Floroiu.
Dupa atata distractie urmeaza ca de luni, 18 mai, timp de o luna, studentii sa sustina examenele, ca apoi, dupa o vacanta de o saptamana, sa inceapa examenul de licenta.
De mentionat ca acesta are functia asigurata, in conditiile in care nu a avut contracandidati la examenul de ieri. In schimb, pentru cele doua posturi de adjuncti s-au inscris trei persoane:
La examenul de saptamana trecuta, pentru sefia inspectoratului au participat Florian Constantin, sustinut de PD-L, in timp ce Marius Ciobanu si Daniela Neagu - pentru functiile de directori coordonatori adjuncti, la fel ca si Tiberiu Plesu si Marian Becheanu (foto), care au ocupat, pana in luna aprilie, posturile de adjuncti la ITM Constanta.
In vara lui 2007, la examenul de bacalaureat, promovabilitatea la clasa ei a fost zero, obtinand astfel calificatul "satisfacator". A actionat luna trecuta in instanta ISJ Dolj pentru acest calificativ, considerat o evaluare pe criterii politice.
Pentru achizitionarea de materiale consumabile pentru examenul de bacalaureat din vara, ISJ Dolj a primit 200.000 de lei, urmand ca la sfarsitul lunii iunie sa primeasca 1,2 milioane de lei pentru plata profesorilor care au supravegheat elevii la examene, dar si pentru cei care au corectat lucrarile.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a sesizat ieri Parchetul General in cazul ministrului mediului, Nicolae Nemirschi, pentru cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de fals in declaratii, dupa ce a constatat mai multe neconcordante in declaratiile de avere ale demnitarului.
Conform regulamentului, candidatii trebuie sa obtina cel putin media 7 si cel putin nota 5 atat la proiectul managerial, cat si la proba scrisa. Au mai promovat examenul de ocupare a unor functii de conducere:
Fostul sef al Flotei ar fi cerut oficialilor din comisia de supraveghere si corectare a lucrarilor de la examenul ce s-a dat la ISU Dobrogea, in zilele de 15 si 16 august 2007, cand s-a desfasurat proba scrisa la concursul pentru incadrarea posturilor de subofiteri, la specialitatea "servanti - conducatori auto", sa favorizeze cinci marinari, toti cunoscuti ai contraamiralului.
Cele 3.800 de intrebari din chestionarele oficiale pentru examenul de obtinere a permisului au fost postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) - www.drpciv.ro, iar viitorii soferi pot face teste on line pentru a vedea ce punctaj vor obtine la examen.
Astfel, in cursul zilei de ieri, in cadrul unei sedinte a executivului, s-a emis o hotarare prin care comisarul Garzii Financiare a fost numit in functia de subprefect, cu caracter temporar insa, adica pana va trece examenul pentru inalti functionari publici.
Deocamdata astept organizarea concursului pentru numirea in functie, la care ma voi prezenta", a subliniat Radu Dragus, adaugand ca examenul ar putea avea loc chiar saptamana viitoare.Angela Hotinceanu a mai asigurat interimatul de doua ori, mai intai in perioada aprilie-mai 2009 si mai apoi din luna octombrie pana in decembrie.
Pentru un asemenea numar, deputata PSD era pregatita, mai ales financiar, sa sustina cu brio examenul de "titularizare". Numai ca, zilele trecute, Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au rasucit, brusc, astfel ca numarul delegatilor creste pana la 500, numar care depaseste cu mult capcitatea de "convingere" a deputatei.
El a obtinut la examenul de joi nota 9.23 si s-a clasat inaintea celuilalt candidat comisarul sef Ioan Sisiiac, adjunctul sefului Politiei Dorohoi.
El a obtinut la examenul de joi nota 9.23 si s-a clasat inaintea celuilalt candidat comisarul sef Ioan Sisiiac, adjunctul sefului Politiei Dorohoi.
Dupa ce am luat examenul, guvernul trebuia sa dea o hotarare prin care sa ma numeasca definitiv in functie, nu temporar.
Dupa ce am luat examenul, guvernul trebuia sa dea o hotarare prin care sa ma numeasca definitiv in functie, nu temporar.
Suntem convinsi ca examenul de compatibilitate a proiectului de revizuire a Constitutiei cu limitele in care aceasta poate fi revizuita statuate in art.
De fapt, toate proiectele au cazut la "examenul spagii": s-a calculat ce-ar putea iesi pe langa contracte, comisioane, si s-a constatat ca nimic.
google-analytics.com