Cautare

215 de rezultate pentru "examenul" (5.27 secunde)
Caragiale din Capitala a obtinut media 8,45 la examenul de Bacalaureat. Cea mai mare nota primita a fost 9,20, la Biologie.
A propus un proiect de Cod de Etica si a identificat o solutie de a supraveghea prin camere video examenul de bac.
In timp, aceasta practica se va putea dovedi viabila pentru examenul de bacalaureat si Romania nu ar mai avea o rata a promovabilitatii scazute.
In legatura cu problema respectiva, Fondul britanic de lupta cu bolile pulmonare le recomanda medicilor sa indrume fumatorii catre examenul psihiatric.
Dar, deocamdata, cea mai mare parte a timpului invata pentru examenul de bacalaureat si concursul de admitere in facultate. Dupa ce isi va lua diploma de bacalaureat, Dragos este decis sa urmeze o facultate in Anglia sau SUA.
Diagnosticul de intoleranta la gluten se stabileste coroborand manifestarile clinice cu analizele de laborator (anticorpi anti-transglutaminaza, anti-endomisium, anti-gliadina, anti-peptide gliadinice deamidate) si examenul histopatologic al biopsiei intestinale obtinuta prin endoscopie digestiva superioara si examen histopatologic.
Diagnosticul este confirmat de examenul radiologic. In cazul luxatiei, dupa o miscare brusca sau cazatura, are loc o intinderea anormala a ligamentelor, cu deplasarea extremitatilor osoase ale unei articulatii.
Pe langa examenul secretiei vaginale se face si o ecografie (recomandat transvaginala) pentru a se estima intinderea infectiei si evetualele complicatii (abces tubo-ovarian, de exemplu).
Va reamintesc ca la inceputul lunii martie a acestui an, niciunul dintre candidatii pentru functiile de presedinti-directori nu a trecut examenul scris al concursului pentru ocuparea acestor functii, iar recent si presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, domnul Vasile Ciurchea, si-a inaintat demisia din functie.
Va reamintesc ca la inceputul lunii martie a acestui an niciunul dintre candidatii pentru functiile de presedinti-directori nu a trecut examenul scris al concursului pentru ocuparea acestor functii, iar recent si presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, domnul Vasile Ciurchea, si-a inaintat demisia din functie.
Doar 66,7% dintre candidatii care au dat examenul de Bacalaureat au obtinut medii de trecere. Unul din 3 elevi, nu a reusit sa promoveze, in acest an.
La vremea respectiva a promovat examenul pe post cu 133 de puncte din totalul de 150. A fost primul inspector scolar general numit prin ordin de ministru la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, in urma castigarii unui concurs, pana atunci numirile facandu-se prin delegatie.
Trebuie sa demonstrati ca ati invatat ceva din viata, deci puteti numi acesti doi ani examenul dv. de capacitate. Rabdarea dv.
Ministrul Justitiei si coalitia politica de la guvernare, in ansamblul sau, au de trecut examenul vietii in fata unui crocodil greu de doborat.
Trebuie sa demonstrati ca ati invatat ceva din viata, deci puteti numi acesti doi ani examenul dv. de capacitate. Rabdarea dv.
Adriana Tudose, sefa magazinului bucurestean PROFI din calea Vacaresti, i-a inmanat cheile domnului Lingurar, sosit sa-si ridice premiul insotit de Catalin, nepotul caruia ii va face cadou masina dupa ce acesta isi va lua examenul de bacalaureat;
Examenul incepe luni, 11 iunie 2018, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Miercuri, 13 iunie 2018, este organizata proba la Matematica, iar joi, 14 iunie 2018, proba la Limba si literatura materna.
Prima investigatie importanta este examenul de imagistica medicala: tomografie computerizata (CT) sau rezonanta magnetica (RMN). Astfel se poate stabili daca este vorba despre un AVC ischemic (un cheag la nivelul creierului) sau un AVC hemoragic (hematom).
BLEFARITA - TRATAMENT Diagnosticul de blefarita Diagnosticul se stabileste pe baza istoricului bolii si a examinarii (examenul cu lampa cu fanta).
Doar examenul practic a durat doua zile, totul era contra cronometru, erau statii diferite, examinatorii erau neurochirurgi de top din Colegiul Britanic.
google-analytics.com