Cautare

215 de rezultate pentru "examenul" (7.02 secunde)
Examenul este structurat pe sapte module cerute de calificarea ECDL. Pentru Certificat/Diploma ECDL (cel mai inalt nivel) trebuie sa promovati insa toate cele sapte module:
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in perioada 9-14 februarie 2007, demararea unor controale cu privire la editarea de publicatii scolare, care au ca subiect "testarea nationala 2007" sau "examenul de bacalaureat 2007".
Acest lucru este confirmat si de directorul general al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta, Liviu Mocanu, care a atras in nenumarate randuri atentia cu privire la excesul de analize facute unui pacient. "Examenul clinic inseamna 80% din diagnostic.
Absolventii Facultatii de Management Turistic si Comercial Dimitrie Cantemir Constanta au promovat ieri examenul de licenta din sesiunea iulie 2007 cu rezultate foarte bune.
In conditiile in care proba orala este eliminatorie, cei 284 de candidati respinsi nu vor putea continua examenul in aceasta sesiune.
Nu stiu ce se întâmpla cu acei consultanti, pentru ca din 700 de candidati au luat examenul luna aceasta 68 pe tara", a spus presedintele CECCAR Dolj.
Si de parca asta nu ar fi de ajuns, 2010 vine si cu schimbari in sistemul educational, astfel ca elevii nu se vor confrunta cu dificultati doar din cauza unei eventuale greve a profesorilor ci si din cauza unor noi reguli pentru examenul de bacalaureat.
Pentru castingul organizat de Carcotasi, aceasta a pregatit o poezie, aceeasi cu care a reusit sa i-a si examenul de admitere la facultate.
Intr-un an in care multi dintre absolventii Universitatii "Spiru Haret" sunt obligati sa repete examenul de licenta, exista si situatii in care diplomele obtinute la aceasta institutie permit ocuparea unor functii importante.
Marti a avut loc festivitatea depunerii juramantului profesional de catre noii experti contabili si contabili autorizati care au promovat examenul final anul acesta, manifestare organizata de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), filiala Dolj.
Va urma, desigur, spre acest pod ce nu mai este prea indepartat, calea pe care au pasit acele tari din lotul 1 mai 2004 ce au sustinut deja examenul pentru euro.
Examenul pentru obtinerea permiselor de categorie "AM", "A1" si "B1" poate fi sustinut, conform legii, incepand cu implinirea varstei de 16 ani.
A trebuit sa urmarim cantarul, examenul medical, care era foarte riguros, iar in timpul meciului procedurile de rigoare. Am avut parte de un delegat canadian foarte riguros.
Realizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in parteneriat cu austriecii de la OMV, care au facilitat inclusiv aducerea de specialisti, complexul sportiv de la Rasnov a trecut cu bine peste examenul de la Cupa FIS.
Pentru Romania urmeaza examenul cu nord-irlandezii. Dupa trei etape, Romania are 7 puncte din 9 posibile si este a doua in grupa, dupa Irlanda de Nord.
In 1928, a trecut cu brio examenul in geodezie si a fost numita in functia de sefa a departamentului de seismologie de la Instititul Geodezic din Danemarca.
- Despre examenul britanic, de specialitate, al lui H am scris aici: Cum mi-am luat iubitul inapoi. - Despre cravata lui cu poveste, am scris aici:
Cand am aflat am facut examenul medical al lui Mario de 10 ori ca nu-mi venea sa cred. Cam 8 copii din 1000 se nasc cu aceasta malformatie.
Un Panteon reprezinta, altfel spus, examenul pe care o comunitate nationala il da in fata istoriei, castigandu-si astfel un loc, din acest punct de vedere, in clasamentul mondial pe natiuni.
Atunci aveam un curs de fotografie, unde pentru a promova examenul la facultatea de Jurnalism de la Universitatea Hiperyon am avut de realizat 10 fotografii pe diferite teme.
google-analytics.com