Cautare

215 de rezultate pentru "examenul" (5.50 secunde)
(Decat momente cat se poate de penibile.) Va urma examenul aderarii la spatiul Schengen. Unul extrem de important pentru imaginea Partidului Democrat Liberal.
Schengen oha - in mod evident, nu perceptiile sunt de vina, ci chiar starea de fapt, iar abuzurile UE nu sunt noi, ci tot din cele vechi, deci guvernarea nu cunoaste materia si e integral vinovata ca pica examenul;
"In urma selectiei dosarelor depuse in vederea participarii la examenul organizat intre 9 si 11 noiembrie, de Primaria Craiova pentru atestarea persoanelor fizice in vederea indeplinirii functiei de administrator de imobil, comisia de concurs a admis 46 de persoane care pot intra in concurs", a precizat Carmen Licu, purtatorul de cuvant al Primariei Craiova.
Alegerile din 2012 vor fi examenul de maturitate al unei democratii ce se opinteste de peste doua decenii. si, implicit, testul unui popor nevoit sa-si aleaga calea in vreme ce, iarasi, ii da tarcoale vartejul istoriei.
Scopul lor este unul singur, sa creeze haos in sistemul educational cu doua saptamani inainte de a incepe bacalaureatul special si cu o luna inainte de a incepe examenul de bacalaureat", a afirmat Mang citat si de Agerpres.
sa creeze haos in sistemul educational cu doua saptamani inainte de a incepe bacalaureatul special si cu o luna inainte de a incepe examenul de bacalaureat.
Origen Staicu nu s-a mai prezentat la concurs, iar celelalte doua candidate nu au trecut examenul scris. "Am fost promovat director executiv pe un post vacant.
"Suntem foarte bine pregatiti pentru examenul de Bacalaureat. Avem o mica problema, cea legata de inspectorii scolari generali sau adjuncti care raspund ca presedinti de comisii judetene, fapt pentru care, daca acestia sunt implicati in campania electorala, trebuie inlocuiti", a spus Pop.
Jegul de volum II face 50 de lei, deci un student care se amageste ca va promova examenul decarteaza fix 119 lei".
Va rog, Domnule Ministru, sa-mi comunicati daca, la nivelul institutiei pe care o conduceti, s-a realizat o analiza comparativa a sistemelor de admitere europene in aceste tipuri de scoli, iar daca da, care sunt motivele pentru care examenul ramane neschimbat si neapdatat la realitatile actuale?
Senatorul Coca Laurentiu Florian a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Anul economic 2013", pe care o puteti citi in continuare.
Un Panteon reprezinta, altfel spus, examenul pe care o comunitate nationala il da in fata istoriei, castigandu-si astfel un loc, din acest punct de vedere, in clasamentul mondial pe natiuni.
Politicienii raspund politic, se prezinta periodic la examenul electoral si sunt mult mai sever expusi cenzurii publice. Partidul Social Democrat nu isi poate permite sa acumuleze capital politic pe seama esecului guvernarii tehnocrate, esec ale carui efecte negative se rasfrang atat de grav in viata romanilor.
Examenul a constat intr-un chestionar care cuprinde 100 de intrebari si care acopera intreg acest domeniu, de la metode de investigare a fenomenului de spalare de bani si pana la dezvoltarea efectiva a unei strategii impotriva spalarii banilor si finantarii terorismului.
"Oare cum au trecut aceste microbuze examenul RAR sau cum au reusit sa schimbe specificul microbuzului de la transport marfa la transport pasageri?” se intreaba fostul sef de tura.
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca foarte multi elevi se pregatesc suplimentar pentru a lua testarile nationale sau examenul de bacalaureat.
Flutur a comparat Agricultura cu "o fata saraca, dar cuminte si silitoare", ce a intrat in urma cu un an si cinci luni la liceu, iar in mai are Examenul de bacalaureat, fiind convins ca va promova acest test.
Pintilescu le-a declarat politistilor ca a luat masina pentru ca dorea sa mai exerseze la condus, avand in vedere ca saptamana viitoare urma sa sustina examenul pentru permis auto.
Pentru a afla daca animalul este sanatos trebuie realizat examenul trichineloscopic, care costa 70.000 de lei, putand fi efectuat in Craiova la circumscriptiile sanitar-veterinare din Piata Craiovita, Piata Veche si la cea din Valea Rosie.
Pentru a afla daca animalul este sanatos trebuie realizat examenul trichineloscopic, care costa 70.000 de lei, putand fi efectuat in Craiova la circumscriptiile sanitar-veterinare din Piata Craiovita, Piata Veche si la cea din Valea Rosie.
google-analytics.com