Cautare

215 de rezultate pentru "examenul" (7.32 secunde)
Ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Atilla, a dat declaratii in contextul examenului de rezidentiat care se desfasoara astazi. Acesta a precizat ca numarul final al celor care vor incepe forma de rezidentiat ar putea fi suplimentat in urma rezultatelor.
La examenul de rezidentiat din acest an s-au inscris 12.564 de canditati. Concurenta cea mai mare este la Farmacie, de aproape 4 candidati pe loc.
Daca nu trecem examenul, o sa dam de dracu', care se numeste in acest caz "clauza de salvgardare". Asta ne va trimite prin 2008, daca nu in 2009.
Daca nu trecem examenul, o sa dam de dracu', care se numeste in acest caz "clauza de salvgardare". Asta ne va trimite prin 2008, daca nu in 2009.
Baiatul, aflat la volan, urma sa sustina peste citeva zile examenul de bacalaureat. Fata promova in ultima clasa de liceu.
Revoltat si el pe rezultatele dezastruoase de la examenul de capacitate, a tras un virulent semnal de alarma pentru declansarea starii de calamitate in invatamintul romanesc.
Restul de 39 au trecut fara emotii examenul de atestare. Proportia de suta la suta a promovatilor indica faptul ca vom avea de-a face cu aceeasi Marie cu alta palarie.
Elevi care au bani si alte prioritati, dar nu au chef de invatat, au luat totusi examenul. Ba mai mult, cu note destul de mari pentru "conditia lor" de vesnici codasi ai clasei sau corigenti.
Elevii de clasa a 8-a sustin chiar acum simularea la Evaluarea Nationala. Proba la Limba si literatura romana a inceput la ora 9.
Examenul a avut 3 subiecte, atat de algebra, cat si de geometrie. Elevii au avut de aflat unghiuri, laturi si perimetre.
Pentru o mai buna intelegere a situatiei - Neagoe a fost sanctionat, a urlat, a acuzat. Tofolean a bagat capul in nisip. In plus, a iesit putin cam sifonat din povestea cu examenul.
cu frica sa nu te "nimereasca" vreun agent in pofte de bere sau cu frica sa nu te nimereasca vreun sofer care isi face de cap pe sosele, daca examenul auto nu o sa mai sperie pe nimeni.
In noua lege, propunerea este ca bacul sa aiba o singura proba scrisa unica. Limba romana ar putea avea proba separata.
In timp ce autoritatile noastre se preocupa de toate banalitatile posibile, altii isi dau examenul pentru a intra in politica folosind notiuni precum dezvoltare durabila sau altele asemenea.
Asa ca iau de bun un articol aparut ieri in urma sustinerii probei de matematica a testelor nationale, cum ca elevii ciripeau cot la cot cu parintii pe geamul salilor de clasa unde dadeau examenul.
Pai tanarul a cerut magistratilor sa desfiinteze examenul de reexaminare si sistemul de puncte, iar acum este convins ca acest scandal (de care, apropo, nu a auzit nimeni!) a determinat autoritatile sa ia aceste decizii.
In ce ma priveste, Traian Basescu si-a dat examenul. Pot pricepe ca e subiectiv, ca parinte. In familie, poate sa-si aprecieze fata cum doreste, draguta, inteligenta, educata, cum vrea!
Am vazut de asemenea profesori care si-a facut o afacere scriind carti pe care elevii trebuie sa le cumpere pentru a trece examenul.
Nu este doar o banuiala bazata pe faptul ca notele obtinute in timpul liceului si la examenul de bacalaureat conteaza in proportii destul de mari pentru admiterea la facultate, desi chiar aceasta motivatie ii impinge pe unii dascali sa umfle nejustificat notele.
Asa cum a fost prezentat si intr-un articol din ziarul nostru acum ceva timp, pe internet a aparut varianta 101 pentru proba de limba si literatura romana la examenul de bacalaureat de anul acesta.
google-analytics.com