Cautare

268 de rezultate pentru "examen" (7.77 secunde)
Ulterior, investigatiile paraclinice - examen sumar de urina si urocultura, ecografie perineala si transvaginala, confirma diagnosticul si orienteaza asupra alegerii modalitatilor terapeutice In cadrul noului Centru se folosesc cu succes tehnici chirurgicale minim invasive, care pot repara ligamentele afectate, prin insertia unor dispozitive speciale, astfel ca refacerea formei si a structurii pot conduce la reluarea functiei normale.
Un profesor de economie de la un colegiu a declarat ca nu a picat vreodata pe cineva la examen, dar a picat odata o grupa intreaga.
Datele au aratat ca, rata incidentei cancerului era mai mai mare in grupul expus, riscul crescand cu 16% cu fiecare examen medical.
In centrele de examinare au fost aplicate toate masurile care s-au impus pentru asigurarea unui examen corect si pentru eliminarea oricarei tentative de frauda.
Pentru precizarea diagnosticului medicul va proceda la un examen micologic si la efectuarea unei fungigrame prin care el stabileste corect ca este ciuperca piciorului si nu alte boli cum ar fi psoriazis, eczeme etc.
Sedinta de acupunctura Initial se face consultatia ce consta in examen general al pacientului cu precizarea diagnosticului afectiunii in termenii clasici ai medicinei, incadrarea bolnavului intr-unul din cele doua tipuri constitutionale yang sau ying, precizarea meridianelor afectate (dezechilibrului energetic si a foamei acestui dezechilibru (exces sau insuficienta);
Examen la drept: - Care este pedeapsa pentru bigamie? - Doua soacre... • Un vanator si-a invitat prietenii sa le arate colectia sa de animale impaiate.
Incadrarea Biotipologica reprezinta o modalitate de interpretare care, impreuna cu o anamneza amanuntita, o corecta evaluare antropometrica, un examen obiectiv si corelata cu Analiza Minerala Tisulara.
Cu ajutorul HALO se obtin secretii mamelonare si se efectueaza ulterior un examen citologic al acestora. In acest scop dispozitivul utilizeaza o combinatie de caldura, suctiune si masaj pentru a extrage fluid mamelonar ductal.
- Argentum nitricum CH 30 se administreaza in anxietatea determinata de anticiparea unui eveniment sau examen, cand apar si palpitatii violente cu senzatia ca inima ii sare din piept.
Fara sa ne dam seama, imediat dupa admiterea la liceu, in urma unui examen de capacitate incarcat de subiectivism, oferim un pasaport in alb celor care vor strabate perioada respectiva, fara sa constientizeze ca la capat de drum nu vor obtine o confirmare legitima a muncii depuse.
Paris comenta ca MUFON isi antreneaza anchetatorii printr-un manual si un examen. Certificarea ca investigator este un pas util pentru standardizarea metodelor si pentru coerenta rapoartelor.
•examen ecografic. In urma acestora, se va stabili tratamentul medicamentos precum si regimul alimentar adecvat. Medicul veterinar va decide in urma consultului daca este suficient sondajul uretral sau daca este necesara cistotomia sau uretrostoma (interventii chirurgicale), in urma carora vezica este golita de continut, iar uretra deblocata.
Va pregatiti intens pentru un examen ce va ajuta sa promovati la locul de munca si poate chiar sa atingeti un post de conducere.
In cazul in care simptomele persista, se agraveaza sau se modifica, este important sa mergi la medic, pentru un examen de ochi amanuntit.
glicemie pe nemancate, creatinina sanguina, proba de urina, examen clinic si tensiunea arteriala. Astfel, am putea avea o imagine reala a prediabetului si diabetului, iar persoanele cu probleme ar putea fi luate in evidenta si urmarita evolutia bolii pentru reducerea severitatii complicatiilor.
Un examen medico-legal a relevat ca murise deja de 5 zile la data gasirii lui. George citea manuscrisul unei lucrari medicale cand si-a gasit sfarsitul.
Doctorita Laura Vizireanu, care a fost gasita si resuscitata, a fost dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, pentru un examen tomograf.
Maine avem programare si la un examen ginecologic. Daca se doveste ca Steluta este insarcinata, atunci se trece la protectia neonatului si fiul meu, ca tata, poate decide unde va ramana mama copilului sau, afirma Dora, mama lui Codrin Adrian Stan.
Daca la o singura intrebare raspunsul este afirmativ, nu omiteti sa verificati sanatatea rinichilor dumneavoastra, efectuand un examen de urina sau de deteriminare creatinei serice.
google-analytics.com