Cautare

268 de rezultate pentru "examen" (2.71 secunde)
luăm musai un examen, sau pentru că ne-a plăcut nouă chelneriţa şi am zis să
Actualii prefecti, pentru functiile carora partidele mai-mai ca erau sa se ia la bataie cand s-a impartit cascavalul postelectoral, n-au dat decat un examen de confirmare pe post.
Insa chiar cel care o conduce a fost anuntat cu mai putin de o saptamina inainte ca da un fel de examen de atestare ca functionar public si in cele maxim 100 de ore ce i-au ramas la dispozitie i-au permis sa traduca texte din Constitutie, sa faca si o lucrare, sa se puna la punct cu legislatia.
In ciuda faptului ca 50 la suta din ponderea notelor in acest, sa-l numim cu indulgenta, examen final a fost determinata de...
Iar peste 30.000 au absentat de la examen. Subiectul care le-a dat batai de cap celor mai multi a fost poezia.
Mai moale, molcom si asezat in bancuta lui, seful de spital a cam "imbulinat-o" si la capitolul examen. A luat nota mica si a dat apa la moara de improscat noroi care se cheama recentul sanctionat pediatru Neagoe.
Absolventii de liceu ar putea da un examen diferit, bazat pe competente. In plus, elevii si-ar putea alege competentele pe care vor sa le sustina la bac.
Asa incat un examen la urne va fi binevenit: ramane de vazut, in fond, ce anume inseamna electorat liberal in Romania si la ce nivel se claseaza el.
Elevii au primit varianta 4 a subiectelor facute pentru acest examen de catre Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie, potrivit edupedu.ro.
Ca au venit la mine doua cadre care mi-au cerut sa le imprumut, pentru ca, la fiecare examen, le luau cate 100 de euro.
O femeie a murit intr-o clinica privata dupa ce a baut o substanta de contrast necesara pentru un examen imagistic.
In 2027, limba romana va avea examen separat la limba si literatura romana. Limba romana va avea doua probe: gramatica si literatura.
Ca astfel si-ar fi rezolvat subiectele "dupa dictare" nu reiese neaparat, insa modul superficial in care este tratat un examen important in viitoarea cariera si pregatire a viitorului licean trebuie sa ne dea de gandit, in conditiile unui dezinteres din ce in ce mai pronuntat in educatie.
Ca este si vina scolilor de soferi, care isi fac in unele cazuri treaba de mantuiala, atunci cand unele aspecte sunt suplinite de sume consistente in schimbul documentelor necesare prezentei in examen, de asemenea nu contesta nimeni.
Mai mult, sesizam dupa un anumit examen ca fiecare se spala pe maini cum poate. In focurile testarilor nationale pare-mi-se, una din gafele comise cu aceasta ocazie au fost explicate de genul:
Numai ca atunci nu era vorba de Programul National de Evidenta a Starii de Sanatate, ci examenul cu pricina se numea simplu examen de bilant.
Raman insa stirile care circula imediat pe calea undelor si avem un examen de bacalaureat... suspect de bun, cu foarte multe note de zece.
La final de examen de bacalaureat, cand tensiunile stau sa suiere precum ceainicul pus pe foc de juma‘ de ora, se mai gasesc unii mai ai dracu‘ sa faca haz de necaz.
Cine a permis ca ei sa ajunga la aceasta concluzie? Ma sperie numarul mare de tineri care nu au reusit nici macar pe baza copiatului sa treaca acest examen...
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici.
google-analytics.com