Cautare

537 de rezultate pentru "elevii" (3.25 secunde)
faptul ca, in afara de taxele locale, un important procent din taxele nationale raman la nivelul comunitatilor, ceea ce inseamna o autonomie financiara crescuta si decizie pe plan local asupra a ceea ce se face cu banii, faptul ca elevii sunt liberi sa opteze pentru limba in care invata, iar prin noua Lege a Educatiei scolile vor fi transferate si ele administratiilor locale sau ca administratiile locale pot sa-si dezvolte propria politie.
Dusa a adaugat ca UDMR, "care sustine cu ardoare acest proiect de lege", nu se gandeste ca elevii de etnie maghiara aveau posibilitatea sa invete limba romana la trei materii.
Asa cum ne provoaca amaraciune cei care prin comportamentul si faptele lor aduc prejudicii imaginii tarii si fiecaruia dintre noi, cu totii ne mandrim cand un sportiv fruntas face ca drapelul tarii sa fluture la mari competitii internationale, cand elevii nostri olimpici inregistreaza performante internationale care fac cinste scolii romanesti, cand interpreti valorosi fac sa fie pretuita peste hotare arta noastra muzicala, cand cercetatori in diferite domenii ale stiintei si oameni cu spirit inventiv in domenii ale tehnicii si ale tehnologiei fac sa fie pretuit spiritul creator romanesc, cand reprezentantii nostri la reuniuni internationale fac sa fie cunoscute si respectate opiniile noastre, cand oameni simpli, anonimi, prin harnicia si spiritul lor gospodaresc protejeaza si pun in valoare bogatiile si patrimoniul tarii, cand concetateni de-ai nostri dau dovada de spirit activ, angajat, cetatenesc, de solidaritate umana si, cand e cazul, de spirit de sacrificiu pentru a-si ajuta semenii si a-i salva pe cei aflati in pericol etc.
un haos generalizat in educatia ramaneasca care bulverseaza profesorii si din pacate in masura si mai mare elevii si studentii!
Semnam angajamente si ne asumam obiectivele Europa 2020, dar in acelasi timp inchidem scoli si condamnam profesorii la foame si elevii - la abandon scolar.
Scolile si liceele au ajuns, nu de putine ori, zone rau famate in care elevii sunt supusi unor tentatii nocive.
Daca a fi politician astazi inseamna a arunca cu noroi in profesionisti, a-i umili pe dascali si medici, a arunca in derizoriu Armata si Politia, a critica elevii si profesorii deopotriva, atunci renunt.
Pe langa acestia, elevii si studentii care frecventeaza cursurile de zi la institutiile de invatamant autorizate din municipiu vor primi si ei o subventie de 50% din pretul abonamentului, dar numai pe o singura linie de transport in comun al RAT.
Chiar daca, pentru moment, unele atractii materiale par mai bune, pe termen mediu si lung ii asigur pe toti elevii ca doar cartea le da satisfactie in viata si implinire pe toate planurile." Daca lucrurile stau asa, precum graiesti matale, atunci de ce ai promovat in calitate de premier si sef al PDL tot soiul de nulitati si femei usoare sau hoti, cu care ati saracit si batjocorit Tara ?
In plus, franceza este studiata azi de mai bine de jumatate dintre elevii romani si e vorbita de un sfert din populatia romana.
Femeile care n-au plecat in Spania nu mai fac copii, padurile nu mai fac copaci, spitalele te-mbolnavesc, scoala tampeste elevii.
Au mai fost prezenti si directorii unor unitati de invatamant din oras care instruiesc elevii pentru o mai buna protectia a muncii si un dialog social.
Elevii, veteranii de razboi, surdo-mutii, nevazatorii si persoanele cu handicap, inclusiv insotitorii acestora, vor beneficia de acum inainte de gratuitate la transportul in comun din Satu Mare.
Cei mai multi cititori sunt elevii si studentii, la biblioteca inregistrandu-se aproximativ 60 de mii de inscrisi, iar anual se inregistreaza 400 de mii de vizite, din partea celor care merg la sala de lectura sau la imprumut.
Spre exemplu, la Geografie elevii incep abordarea sistematica a spatiului geografic, pornind de la localitatea natala pana la nivelul planetei.
Sint impozitate si sumele platite de catre organizatori persoanelor care insotesc elevii la concursuri si alte manifestari scolare. Nici figurantii in filme, spectacole si emisiuni televizate nu sint scutiti de impozit.
Cat despre elevii si studentii intervievati, 9% dintre acestia cred ca solutia fericirii este angajarea in strainatate. Sondajul a fost realizat in perioada 16 mai - 9 iunie pe un esantion de 7.200 de persoane.
Unul este cel al constructiei de campusuri scolare, peste 80 in toata tara, astfel ca elevii care invata in scoli cu un numar redus de copii sa poata fi transportati in scolile din centrele de comuna.
Elevii Liceului de Arta din Constanta au avut ocazia de a-si demonstra talentul intr-un concurs de desene graffiti, organizat de City Mall of Constanta.
Astfel, institutiile financiare si-au indreptat atentia si catre tineri (adolescentii sau elevii de liceu), care au devenit unul dintre segmentele de public-tinta al lor.
google-analytics.com