Cautare

537 de rezultate pentru "elevii" (5.52 secunde)
Este un lucru fantastic pentru jucatori Antrenorul CS Turnu Severin, Marian Bondrea, s-a aratat incantat de faptul ca elevii sai vor intalni un adversar de calibru cum este AS Roma, dar spune ca nu trebuie facuta o sarbatoare din asta.
Tehnicianul CS Turnu Severin spera ca elevii sai sa nu repete greselile din meciul cu Dinamo si sa fie mai agresivi in partida de astazi, din Ardeal Formatia CS Turnu Severin "deschide"
Primaria municipiului Brasov, impreuna cu Comitetul de Organizare FOTE si cu sprijinul Regiei Autonome de Transport (RAT) Brasov, anunta ca elevii si studentii brasoveni vor avea acces gratuit la competitiile sportive desfasurate in cadrul FOTE.
Contra a spus ca s-a pregatit cu elevii sai inclusiv pentru loviturile de departajare, dar considera ca un asemenea scenariu nu ar avantaja nici una dintre echipe.
In ziua meciului, elevii lui Victor Piturca s-au relaxat, iesind la o plimbare prin mall, unde au admirat trofeul Cupei Mondiale, care s-a aflat in ultimele zile la Bucuresti.
Elevii lui Daniel Isaila au cucerit astfel primul trofeu al sezonului si vor juca Supercupa Romaniei tot impotriva Stelei, care a castigat titlul de campioana.
Urmariti din tribune de Angela Merkel, elevii lui Joachim Low au crescut media de goluri a unui campionat mondial extrem de spectaculos.
La Drammen, elevii lui Constantin Galca reusisera sa castige cu 1-0 (0-0) • In turul al treilea preliminar, Steaua va intalni gruparea Aktobe (Kaz).
Revansa in Pireu ' Tricolorii infrunta echipa care ne-a lasat acasa la barajul pentru CM2014 • Pe acelasi stadion "Karaiskakis", unde am pierdut in noiembrie anul trecut, elevii lui Piturca au o misiune diferita:
El si-a exprimat speranta ca elevii sai sa decida soarta partidei cat mai repede posibil. Meciul Romania - Insulele Feroe, de la Ploiesti, va fi transmis in direct duminica de TVR 1 si TVR HD, incepand cu ora 19:00.
Pentru toate aceste motive si nu numai, este necesar sa incurajam in mod vizibil elevii si tinerii sa faca miscare si consider esential ca sportul sa fie integrat la nivelul activitatilor zilnice ale acestora.
Nu a fost un simplu foc de paie, elevii lui Iordanescu ramanand cerebrali in ciuda faptului ca Italia s-a trezit din pumni si a fortat in ofensiva.
Dupa un inceput de meci nesigur, elevii lui Anghel Iordanescu au echilibrat jocul, iar Adi Popa a avut prima oportunitate de a inscrie, dar stelistul a tras pe langa poarta din pozitie execelenta.
Adversara noastra se prezinta la meci din postura de invingatoare in prima etapa din faza grupelor, elevii lui Vladimir Petkovic invingand Albania cu 1-0.
Elevii lui Didier Deschamps n-au vrut sa aiba si ei soarta Angliei, astfel ca au tratat meciul cu foarte mare atentie.
Pana la final, elevii lui Mihalcea si-au mai trecut in cont 4 victorii, din care doua pe teren si alte doua prin neprezentare.
Elevii lui Cosmin Contra au revenit de la 0-1. Nicolae Stanciu si George Tucudean, marcatorii golurilor Romaniei, au fost cei mai buni jucatori de pe teren.
Dupa succesul inregistrata, sambata, in Israel, scor 2-1, elevii lui Cosmin Contra s-au impus si in testul de verificare cu Suedia, scor 1-0.
Elevii lui Alexandru Pelici au cedat o singura data in acest sezon, dar au adunat opt rezultate de egalitate, iar Dunarea are doua victorii in plus.
Romania a facut doar egal cu Muntenegru, la capatul unui meci slab, terminat de elevii lui Contra in superioritate numerica.
google-analytics.com