Cautare

537 de rezultate pentru "elevii" (3.03 secunde)
Si de parca asta nu ar fi de ajuns, 2010 vine si cu schimbari in sistemul educational, astfel ca elevii nu se vor confrunta cu dificultati doar din cauza unei eventuale greve a profesorilor ci si din cauza unor noi reguli pentru examenul de bacalaureat.
"Casa mea e UNIQA" are ca target elevii cu varste intre 8 - 12 ani deoarece acestia sunt mai receptivi mesajelor si pot constientiza pericolele la care se pot expune atat ei, cat si mediul lor inconjurator.
In actul normativ se mai spune ca elevii vor fi pusi la munca, dar vor participa si la concursuri tematice cu premii si vor primi brosuri din care vor putea afla beneficiile consumului de fructe si legume proaspete.
programul privind consumul de fructe de catre elevii romani. Puteti citi in continuare intrebarile Dacianei Sarbu. "1. Programul trebuia initial sa se introduca spre finalul anului scolar trecut, finantat cu 6,68 de milioane de euro, pentru o perioada de mai putin de trei luni.
realizarea unui teren de sport pentru elevii Grupului Scolar "Stefan Milcu" Dan Bora, directorul Grupului Scolar "Stefan Milcu"
‘Cand cresc, vreau sa fac o inghetata cu magiun, ca sa am doua deserturi sanatoase in acelasi timp‘, a exclamat unul dintre elevii Centrului de Excelenta.
Si asta, pentru ca am asteptat ca elevii sa intre in vacanta si sa inceapa perioada concediilor, pentru ca Bucurestiul sa fie mai liber.
Carrefour Romania ofera 42.000 de pachete cu rechizite, orare, dulciuri si alte surprize copiilor de clasa 1 din cele 16 orase in care este prezent cu hipermarketuri, cu ocazia inceperii noului an scolar.
509/2006 privind acordarea de miere de albine ca supliment nutritiv pentru prescolari si elevii din clasele I - IV din invatamantul de stat si confesional, cu modificarile ulterioare pana la 1 ianuarie 2018.
Daniel Mogosanu si elevii sai vor pleca apoi cu avionul spre Antalya, unde se vor pregati in intervalul 30 ianuarie - 10 februarie, cartierul general al oltenilor fiind hotelul Arcadia din Belek.
Divizionara secunda CSM Valcea este cantonata la baza sportiva din Zavoi de la inceputul saptamanii, iar antrenorul-jucator Marius Mitu este decis sa-i puna la punct cu pregatirea fizica pe elevii sai, asta pentru ca in retur sa nu mai sufere la acest capitol.
Dan Pascu si-a felicitat elevii pentru punctul obtinut in fata uneia dintre echipele care au ca obiectiv clasarea pe podiumul campionatului:
Cadou pentru Marius Toma Dupa meci, antrenorul principal al gazdelor, Andelko Mandic, a declarat ca victoria a venit ca o descatusare pentru elevii sai:
Paul Raducan a afirmat ca returul campionatului se anunta foarte dificil, dar ca el si elevii sai sunt gata sa produca revirimentul si sa se salveze de la retrogradare.
Elevii lui Daniel Mogosanu, care ieri, de la ora 16.00, au facut primele alergari pe pamant turcesc, se vor pregati in Antalya timp de 11 zile, in acest interval avand programate si trei jocuri de verificare, pe 7, 8 si 9 februarie, insa adversarii nu au fost inca stabiliti.
Dupa un an 2011 formidabil, cel mai bun din istoria pandurilor, cotatiile jucatorilor gorjeni au explodat, patru dintre elevii lui Petre Grigoras atingand cota de 1.000.000 de euro Fotbalul bun practicat de Pandurii Targu Jiu se reflecta direct si in valoarea de piata a jucatorilor gorjeni, evaluati de site-ul transfermarkt.de.
Altfel, aseara, elevii lui Grigoras au remizat in jocul de verificare sustinut in compania celor de la MTK Budapesta, scor 3-3.
Elevii lui Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, de la ora 18.00, colega de clasament, BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, partida contand pentru etapa cu numarul 21 din Divizia A.
Gaz Metan Severin a reusit o victorie de moral ieri, in cel de-al doilea amical disputat in Antalya, elevii lui Marian Bondrea (foto) castigand cu 3-1 (2-1) intalnirea cu FC Aarau, ocupanta locului secund din liga a doua din Elvetia.
Tehnicianul Liviu Andries crede ca elevii sai s-au autoconservat pentru disputa europeana de maine: "Nu am mai putut sa ne concentram si sa ne motivam ca la meciul cu Bacaul.
google-analytics.com