Cautare

537 de rezultate pentru "elevii" (2.59 secunde)
Primul meci se va desfasura astazi dupa-amiaza, elevii lui Dan Pascu si Claudiu Mitru urmand sa intalneasca, in deplasare, formatia Steaua Bucuresti, in cadrul etapei a 19-a din Divizia A1.
Formatia ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 12.00, la Deveselu, un joc de verificare in compania divizionarei C FC Caracal, acesta fiind primul test sustinut de elevii lui Daniel Mogosanu de la revenirea in tara.
Fetele fusesera invinse de Dinamo, iar elevii lui Danut Pascu, care veneau dupa patru victorii consecutive, au cedat pe terenul formatiei Steaua.
Elevii lui Marian Bondrea vor sustine sambata, de la ora 11.00, un meci de verificare in compania celor de la Minerul Motru (locul 4 in C4), confruntarea urmand sa aiba loc pe un teren "sintetic"
Elevii lui Marian Bondrea vor sustine astazi, de la ora 15.00, si un joc amical in compania formatiei CS Apa Craiova (Liga a IV-a).
,,Fac sportul asta cu mare placere’’ Costel Torcea nu s-a rezumat sa vorbeasca doar despre trecut, ci si despre viitor, sperand ca elevii sai sa obtina noi titluri.
Elevii lui Samir Zamfir au avut un parcurs perfect, obtinand victorii pe linie: 4-1 cu CSS Corabia, 7-1 cu CSM Valcea, 3-0 cu CSS Alexandria (in semifinale) si 1-0 cu CSS Corabia (in finala, unicul gol fiind marcat de Adrian Nichifor, din lovitura de la 7 metri).
De partea cealalta, Daniel Mogosanu spera ca elevii sai sa repete evolutia din meciul cu Unirea Alba Iulia (2-1) si sa nu plece invinsi de pe malul Dunarii.
s-a dovedit benefica din toate punctele de vedere, intrucat elevii lui Radu Vitan si Valentin David au intalnit echipe foarte puternice din Tara Semilunei, campioane pe aceste categorii de varsta.
Unul dintre elevii acestuia, Liviu Dragomir, a declarat in clipul de prezentare ca Dumitru Popescu i-a fost mai mult decat un antrenor.
Aflata la sapte puncte de plutonul candidatelor la titlu, Pandurii Targu Jiu trebuie sa-si ia gandul de la cupele europen Daca in turul Ligii 1 emitea pretentii la cupele europene, acum clasarea pe locul sase ar fi telul la care mai pot aspira elevii lui Petre Grigoras.
Energia, locul 6, pare favorita, insa Liviu Andries ar vrea ca elevii sai sa nu-i ia de sus pe stelisti, amintindu-le ca si in tur, la Targu Jiu, succesul s-a conturat greu, scor 38-36.
Cu o banca mult mai scurta, Energia este dezavantajata de programarea atat de rapida, insa Nikolic sustinea ca elevii sai pot face fata din punct de vedere fizic.
Geri Mitroi, unul dintre cei doi antrenori ai karatistilor craioveni, a mentionat ieri ca nu se astepta ca asa de multi dintre elevii sai sa urce pe podium:
Elevii lui Gabriel Bekes au invins, duminica, in finala Campionatului National Under 14, formatia ACS Dan Dacian 1 Bucuresti, cu 78-44 (20-11, 17-11, 16-10, 25-12).
Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoras, a spus ca a analizat impreuna cu elevii sai jocul din runda precedenta si ca s-au pus la punct problemele, astfel ca se asteapta ca greselile sa nu se repete.
FC Olt va evolua de la ora 18.00, la Bucuresti, contra Juventusului, o formatie ca si retrogradata, motiv pentru care elevii lui Dan Oprescu si-au propus sa obtina toate cele trei puncte.
Ros-albastrii continua lupta pentru titlu Dinamo a deschis scorul pe National Arena, in derby-ul cu Steaua, dar elevii lui Mihai Stoichita au intors rezultatul, prin Rusescu, din penalty, si o "dubla" a lui Iliev.
In timpul celui de-al doilea stagiu de pregatire, antrenorul Petre Grigoras a stabilit doar datele pentru disputarea a sase jocuri de verificare pentru elevii sai.
In plus, elevii lui Paulo Bento sunt decisi sa-si vanda scump pielea. "Va fi greu mai departe, dar suntem increzatori si gata de lupta", s-a rezumat sa declare Cristiano Ronaldo dupa antrenamentul de luni seara.
google-analytics.com