Cautare

536 de rezultate pentru "elevii" (5.10 secunde)
Conform datelor raportului intocmit de CNSAS, Andrei Lisinschi ar fi fost recrutat pentru a furniza informatii despre elevii din cadrul "Filialei de Formare si Perfectionare a lucrarilor de la navigatia fluviala Galati care intentionau sa fuga din tara, ascultau posturi radio straine si comentau asemenea emisiuni la scoala, elevi care aveau rude in stainatate sau intretineau relatii neoficiale cu cetateni straini, precum si comportarea unor lectori la orele pe care le predau la curs, la care s-ar adauga si alte informatii furnizate despre personalul restaurantului "Potcoava de Aur".
De noua schema vor beneficia mai multi copii, avand in vedere faptul ca vor avea acces la program nu numai gradinitele si elevii din clasele primare, ci si cei care urmeaza cursurile gimnaziale.
personalul medical, pensionarii, studentii, elevii, agricultorii. In ceea ce priveste consultarea cu cetatenii, aceasta s-a realizat des", se mentioneaza in raportul IEDPQ.
Potrivit presedintelui CJ Suceava, Guvernul nu a tinut cont la aprobarea bugetului pe anul 2008 de faptul ca a crescut numarul beneficiarilor programului "Cornul si laptele", acesta fiind extins si la elevii de clasele V-VIII, fiind vorba de 36.485 de copii numai in judetul Suceava.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu (foto) a tunat si a fulgerat cand a auzit ca PC-urile alocate copiilor din mediul rural au ajuns oriunde in alta parte decat in scoli pe mainile micutilor.
"Am vizitat deocamdata o singura scoala din judet cea de la Baneasa si am ramas surprins sa vad ca liceul inca nu este reabilitat iar elevii invata in cladirea gimnaziului" a spus Brailoiu.
Potrivit capitanului Emanuel Botan, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Olt, pentru campania de recrutare a candidatilor institutia a elaborat materiale promotionale si de informare si va organiza intalniri cu elevii din institutiile de invatamant din Olt.
Principalele directii ale finantarilor in 2009 sunt Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si centrele de asistenta sociala a persoanelor cu handicap, programul "Laptele si cornul" pentru elevii claselor I-VIII din invatamantul de stat si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat, precum si pentru cheltuielile aferente invatamantului special si centrelor de asistenta educationala.
Organizatorii au vorbit si despre rata de scolarizare, in contextul in care comuna Castelu nu are locuri suficiente in scoli pentru toti elevii.
Prin urmare, elevii din clasele a VII-a si a VIII-a sustin azi teza cu subiect unic la Limba si Literatura Romana.
50 de metri mai la vale, taranii si elevii asteptau in soare. Ca in vremea comunismului, organizatorii au adus elevi de la scolile din Calarasi si Bechet, pe care i-au "inarmat" cu pancarte pe care scria numele scolii si localitatea.
Pentru achizitionarea de materiale consumabile pentru examenul de bacalaureat din vara, ISJ Dolj a primit 200.000 de lei, urmand ca la sfarsitul lunii iunie sa primeasca 1,2 milioane de lei pentru plata profesorilor care au supravegheat elevii la examene, dar si pentru cei care au corectat lucrarile.
Si la informatica vom avea, din cate se aude, un inspector "de scandal", pe Ionel Pribeanu, a carui sotie, de asemenea cadru didactic, ar fi fost implicata, in urma cu cativa ani, intr-un scandal din cauza unei relatii pe care ar fi avut-o cu unul dintre elevii sai.
In fine, in al treilea rand, presedintele Traian Basescu a declarat intr-un dialog cu tinerii si elevii romani din diaspora participanti la programul de tabere "ARC - 2009", ca se inseala cei care cred ca Romania este un stat care a aparut in ‘concertul‘ european abia dupa colapsul URSS.
Beneficiile vizitei pe taram chinez sunt schimbul de experienta dintre elevii craioveni si cei asiatici, dar si invitatia adresata unei delegatii craiovene de a participa la Campionatul Mondial de Wushu (un fel de karate, dar mai artistic).
Printre elevii care au sustinut saptamana trecuta proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana s-a numarat si Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu, in varsta de 42 de ani.
Aceasta este noua scoala politica a lui Adrian Nastase, iar elevii ei urmau sa indeparteze de la putere garda lui Iliescu.
Cand trimite elevii sa-l caute pe Herodot pe Google sau declara ca citeste cartea Levantul, de Cartarascu, si peste 4 ani tot cartea Levantul, de Cartarascu, T.
faptul ca, in afara de taxele locale, un important procent din taxele nationale raman la nivelul comunitatilor, ceea ce inseamna o autonomie financiara crescuta si decizie pe plan local asupra a ceea ce se face cu banii, faptul ca elevii sunt liberi sa opteze pentru limba in care invata, iar prin noua Lege a Educatiei scolile vor fi transferate si ele administratiilor locale sau ca administratiile locale pot sa-si dezvolte propria politie.
faptul ca, in afara de taxele locale, un important procent din taxele nationale raman la nivelul comunitatilor, ceea ce inseamna o autonomie financiara crescuta si decizie pe plan local asupra a ceea ce se face cu banii, faptul ca elevii sunt liberi sa opteze pentru limba in care invata, iar prin noua Lege a Educatiei scolile vor fi transferate si ele administratiilor locale sau ca administratiile locale pot sa-si dezvolte propria politie.
google-analytics.com