Cautare

3228 de rezultate pentru "dragomir manda braila strada milcov ap 52" (2.79 secunde)
"Retrage-te!"Ce fost capitan al nationalei poate veni in locul lui Dragomir: Viitorul presedinte al Federatiei, Gica Popescu ii cere lui Mitica Dragomir sa renunte la sefia Ligii. ... Dragomir a luat deja o decizie. ... Popescu i-ar deveni sef lui Dragomir.
Desi este cunoscut atat in tara cat si peste hotare intotdeauna exista ceva nou de scris despre Mihai Dragomir.
Cardio Mix Fitness Anti Aging si Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, Antrenor Maestru Fitness Specialist, prezinta FIT BIO MIX - un complex de exercitii utile si accesibile care se pot efectua oriunde si oricand.
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
Eleva care a pictat scara blocului in Braila. Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila.
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
Creat de renumitul specialist in fitness Mihai Dragomir - programul concurs Slabeste Sigur si Natural are la baza Conceptul de fitness anti aging Cardio Mix. ... Dupa ultimele schimbari de "look" chiar am probleme reale sa nu mai mai recunoasca lumea pe strada".
In aceasta situatie se gasesc strazile Ecaterina Teodoroiu, care se intinde de la parculetul Catedralei "Sfantul Dumitru" pana in apropierea bulevardului Raului, si strada Elena Teodorini, care incepe din strada Obedeanu si se termina in strada Bucovat.
Acestea vor circula intre orele 18.00 si 21.30, la intervale de sapte minute, si vor ajunge la intrarile in stadion din Bulevardul Pierre de Coubertin - strada Vatra Luminoasa si Bulevardul Basarabia.
"Pana la sfarsitul anului dorim sa infiintam 28 de organizatii de cartier”, a declarat Gabriel Caciuloiu, Gheorghe Dragomir adaugand faptul ca saptamanal au loc intruniri ale Biroului Permanent PNL cu organizatiile din judet.
Dragomir: ... Sunt doar doi-trei ametiti care nu isi gasesc locul" La randul sau, deputatul PNL George Dragomir si-a exprimat speranta ca ultimele declaratii ale lui Theodor Stolojan sa nu degenereze, pentru a nu face rau partidului.
"Nu cred ca e prima data cand cei doi se intalnesc", a spus, pentru inceput, pe ton serios deputatul PNL George Dragomir, care a adaugat aproape imediat ca "poate cei doi se gandesc la...
deputatul PNL George Dragomir, senatorul PNL Puiu Hasotti si deputatul independent Dan Mocanescu. Dintre acestia, Dragomir are, de departe, cea mai spectaculoasa poveste. Deputatul George Dragomir nu era deloc nelinistit de mentionarea numelui sau pe lista politicienilor cu dosar la Securitate.
Disponibilitatea liberalilor de a-l primi pe Theodor Stolojan inapoi in partid reprezinta nimic mai mult decat un raspuns la presiunile la care a fost supus PNL in ultima perioada, sustine deputatul PNL George Dragomir. ... "Nu cred ca va veni inapoi, nu cred ca isi doreste asta", a subliniat Dragomir.
George Dragomir: "PLD, un partid de tradatori, viseaza acum la fuziunea cu PNL" La randul sau, deputatul George Dragomir, presedinte al PNL Constanta, s-a ferit sa aprecieze daca pozitia lui Orban "este buna sau rea". ... Abia dupa aceea vom adopta o pozitie oficiala", ne-a declarat Dragomir.
Plecarea viceprimarului din Navodari de la PNL la PLD nu este resimtita ca o lovitura serioasa pentru imaginea partidului condus la Constanta de deputatul George Dragomir. ... "Nu-i nimic, facem o organizatie mai puternica", a spus Dragomir facand referire la Organizatia PNL Navodari.
Presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir ne-a declarat ca ar fi fost aproape imposibila remanierea Guvernului in conditiile in care peste cateva zile se intra in campanie electorala pentru alegerile europarlamentare, iar bugetul pentru 2008 va intra in scurt timp in plenul Parlamentului.
Presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir infirma faptul ca rezultatele alegerilor ar fi determinat excluderi spectaculoase din partid. Dragomir sustine ca singurele masuri luate au fost sanctiuni aplicate unor membri de partid care oricum nu au functii deosebite in organizatie.
Deputatul PNL de Constanta Gheorghe Dragomir (foto) sustine ca schimbarea din functie a sefilor de servicii deconcentrate reprezinta un abuz comis de PSD si PD-L, indiferent ca pentru posturile in cauza urmeaza sau deja au fost organizate concursuri.
Andreea Marin, Mihai Dragomir, Octavian Bellu, Marian Dragulescu, Mihai Leu, Catalin Botezatu, Dragos Patraru, Iuliana tudor, Ana Maria Prodan s-au numarat printre cei care au fost premiati.
google-analytics.com