Cautare

3228 de rezultate pentru "dragomir manda braila strada milcov ap 52" (5.07 secunde)
Informatiile soptite pe la colturile PDL Constanta au ajuns partial si pe la urechile presedintelui PNL Constanta, deputatul George Dragomir.
Intentia lui Tiberiu Tofolean de a-si da demisia de la conducerea Spitalului Judetean Constanta au avut la baza, spune liderul local al partidului care il sprijina (PNL), George Dragomir, presiunile la care directorul a fost supus. Astfel, potrivit deputatului George Dragomir, presedintele PNL Constanta, intre dr.
In alta ordine de idei, vicepresedintii alesi ai Consiliului Judetean sunt Cristian Darie si Cristinel Dragomir, social-democratii detinand presedintiile si postul de secretar ale tuturor celor sase comisii de specialitate.
Seful Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, precizeaza ca s-a alaturat PD-L din dorinta de a contribui la innoirea clasei politice romanesti, dar ca nu va fi niciodata parte a unui proiect politic alaturi de Dumitru Dragomir.
Liderul PD-L Emil Boc a declarat luni ca Mona Musca si Dumitru Dragomir sunt subiecte inchise pentru democrat-liberali, numele celor doi nefiind macar pronuntate de membrii conducerii partidului, reuniti in sedinta saptamanala. "Numele domnului Mitica Dragomir sau numele doamnei Mona Musca nici nu s-au pronuntat in Biroul Permanent.
Deputatul PNL Gheorghe Dragomir (foto) considera ca bugetul de stat pe 2009, adoptat sambata, “este cel mai prost de pana acum”. ... Nici profesorii nu primesc 50% marire”, a dat cateva exemple Dragomir.
Democrat-liberala Daniela Elena Dragomir (foto), actualul director al Directiei de Munca si Protectie Sociala Constanta, se pregateste, in schimb, sa preia functia de director juridic la Oil Terminal, in timp ce Valentina Munteanu (sustinuta de PSD) va deveni noul director executiv la DMPS Constanta.
a si gasit inlocuitor, asa se face ca de trei zile "comunitarii" au un nou sef, in persoana lui Cornel Dragomir (foto), asa cum de altfel anunta cotidianul nostru. ... "Da, sunt seful Politiei Comunitare Mangalia", ne-a confirmat Cornel Dragomir.
„Daca in cei cinci ani de existenta a Oficiului, valoarea tranzactiilor suspecte a fost de 18 milioane de euro, doar in primele 6 luni ale acestui an cele 81 de operatiuni suspecte au avut o valoare de peste 212,3 miliarde de lei, echivalentul a 5.881.764 de euro“, a afirmat presedintele ONPCSB, Iulian Dragomir.
Initial am vrut sa apelam la o franciza, însa am considerat ca taxa pentru aceasta era prea mare“, a declarat Daniel Dragomir, managerul clubului.
Steaua ar putea pierde la masa verde meciul cu Twente Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a facut inca o declaratie care aprinde spiritele inaintea meciului dintre Steaua si Twente Enschede.
Dragomir prevede un 2013 apocaliptic pentru fotbalul romanesc! "E saracie mare" Dumitru Dragomir nu vede bine fotbalul romanesc in noul an. ... Dragomir crede ca mai multe echipe din Liga 1 vor fi nevoite sa se retraga in noul an.
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon va asteapta in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon au fost prezenti in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani.
Numele lui e Mihai Dragomir. Il cunosc de multi ani pe Mihai Dragomir. ... Iata mesajul de la prietenul meu Mihai Dragomir, despre tratamentul cu corticosteroizi pe care l-am urmat timp de cateva luni - unul dintre cele mai utilizate si eficiente tratamente pentru diferite boli inflamatorii si autoimune (sistemice).
Anuntul sefului Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, ca nu va face niciodata parte dintr-un partid in care se afla si Dumitru Dragomir pare, la prima vedere, o declaratie de demnitate politica. ... Un partid la care ravneste si peremistul demisionar Dumitru Dragomir.
Pentru a afla ce trebuie sa stii despre cum sa iti pui in aplicare intentiile de a manca sanatos si cum sa le duci si la bun sfarsit in sezonul rece, am stat de vorba cu Mihai Dragomir, Advanced Health and European Exercise and Fitness Specialist, un nume cu rasunet in industria fitness-ului.
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor.
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
google-analytics.com