Cautare

3228 de rezultate pentru "dragomir manda braila strada milcov ap 52" (3.07 secunde)
Deputatul PC Bogdan Ciuca isi face birou parlamentar si la Braila. ... Saptamina viitoare voi deschide un birou parlamentar la Braila. PC nu are parlamentar la Braila si eu voi fi cel care va centraliza problemele cetatenilor din acest judet", a declarat deputatul.
Mai nou, conducerea CJ a luat in ris calitatea lucrarilor din noul cartier, cel dintre Galati si Braila.
Dupa ce, in ultimele zile, s-a discutat foarte mult pe problema dezvoltarii zonei dintre Galati si Braila, purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a analizat situatia si a gasit si o modalitate de aplanare a conflictului.
Desi, de cateva luni bune, se tot discuta, problema zonei metropolitane Galati-Braila pare sa nu aiba rezolvare. ... "La capitolul zona metropolitana, pozitia colegului din Braila este ca ei vor numai zona Braila.
Presedintele Consiliului Judetului Braila, Gheorghe Bunea Stancu spunea in urma cu aproximativ trei saptamani, cand candida pentru un nou mandat la sefia CJ, ca nu stie cum se vor derula "ostilitatile" in ceea ce priveste problema cartierului Cantemir, in conditiile in care si colegul sau de partid, Dumitru Nicolae, va castiga un nou mandat la Primaria Galati.
Este clar ca autoritatile din Galati si Braila nu se vor intelege niciodata pe acest subiect, indiferent ca este campanie electorala sau nu.
Este strada Inginerilor Tei din Bucuresti, sectorul 2, o strada care nu are decat aproximativ 500 de metri. Si totusi, aceasta mica strada din sectorul pastorit de primarul Neculai Ontanu inregistreaza un numar record de caini vagabonzi si agresivi organizati in haite.
strada A.I.Cuza - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Unirii si intersectia cu strada C. ... strada Popa Sapca; strada Unirii - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Mihai Viteazul si intersectia cu strada A.I.
Tot orasul era in strada iar in fata palatului era o multime care striga: ... Toata Strada Mare era plina de lume. ... - Glorie voua, frati de dincolo de Milcov!
21 august 1968, invadarea Cehoslovaciei Brunea-Fox merge sa auda ce spune strada. ... Vreau sa aud ce spune strada!. Nimic surprinzator in acest gest, stiut fiind ca, inca din 1932, Brunea-Fox numise strada un mediu biologic.
Magheru de la Universitate pana la intersectia cu strada George Enescu pe sensul de mers spre Piata Romana - pe strada George Enescu de la intersectia cu Bd. Magheru pana la intersectia cu strada Nicolae Golescu, apoi banda unica continua pe str.
Presedintele, la randul lui, a coborat in strada si i-a auzit pe oameni, agenda strazii, dupa cum subliniaza unii lideri politici, a devenit, peste noapte, agenda partidelor din care fac ei parte etc. ... strada!
"Noile restrictii vizeaza inchiderea circulatiei pe bulevardul Carol I, sectorul de drum cuprins intre strada A.I. ... Ca rute ocolitoare se vor putea folosi traseul Calea Bucuresti - strada Unirii - strada A.I.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Activitatea Organizatiei Municipale a Partidului National Liberal Constanta va fi coordonata, pana la organizarea unor alegerilor pentru desemnarea presedintelui acesteia, de catre deputatul George Dragomir, care in prezent conduce Organizatia Judeteana a PNL Constanta.
Deputatul Gheorghe Dragomir:
Dumitru Dragomir a afirmat ca intentioneaza sa renunte la postul de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, insa nu exclude nici ideea de a mai candida inca o data la sefia forului. ... Dar poate ma razgandesc!", a spus Dumitru Dragomir, conform Onlinesport.
Deputatul PNL George Dragomir ramane ferm pe pozitii: ... "Domnul Solomon nu a luat legatura cu mine, dar, chiar daca ma va suna, eu am sa il indrum catre Biroul Permanent al PNL Constanta, intrucat dansul nu are probleme cu mine personal, ci cu organizatia PNL", a precizat George Dragomir.
Il asteptau aici senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul judetean Victor Manea, consilierul sau Marius Oprea si alti apropiati.
Cu toate ca Iustian a dat de inteles ca ar putea lua "calea" lui Theodor Stolojan si a condamnat excluderea acestuia din partid, PNL Constanta sustine, in continuare, prin vocea presedintelui George Dragomir ca totul poate fi "doar un moment de ratacire".
google-analytics.com