Cautare

57599 de rezultate pentru "costum popular pentru fetite" (4.87 secunde)
cea de a doua asezare la care am facut referire, amplasata in aval de Lichiresti, pe un canal natural al Borcei, astazi inghitit de apele bratului Dunarii, adica acolo unde Borcea, dupa cum se spunea in popor, se despartea in doi craci, motiv pentru care satul respectiv va aparea documentele medievale sub numele de Craceni sau Craciani.
Secretarul general al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopez, aflat in Romania, apreciaza ca reformele demarate de PD-L in perioada in care s-a aflat la guvernare, au avut un impact major in combaterea coruptiei din Romania.
Astfel, PD s-ar putea transforma dintr-un partid de sorginte social-democrata, intr-unul cu orientare populara, in conditiile in care delegatii au votat modificarea statutului partidului pentru a permite acest lucru.
Traditia calaraseana continua si in acest an cu spectacole cu iz popular in perioada 6 - 10 august.
Partidul Liberal Democrat are o ideologie proprie, are o identitate proprie, iar singurul lucru pe care noi il sustinem este ca, dupa alegerile europarlamentare, sa inceapa discutiile pentru crearea Polului Popular, acesta urmand a fi o reflectare a Partidului Popular European in Romania.
Lideri ai PNTCD si ai URR au avut recent o intalnire cu lideri ai Partidului Blocul National Democrat, format de Blocul National Sindical, in vederea formarii unui partid popular, crestin-democrat modern.
Filiala judeteana a Partidului Popular Arad a semnat protocolul de fuziune prin absortie cu PD, trecand la democrati cu toti cei 4.600 de membri.
Secretarul general al democrat-liberalilor spune ca decizia schimbarii denumirii PD-L in Partidul Popular trebuie luata la viitorul congres al formatiunii. ... De ce sa nu ne numim Partidul Popular?
Principalul partid de guvernamint, prin prisma reprezentarii parlamentare si guvernamentale, este vorba de PNL, a fost atins subit de dorinta de fuziune cu PD, dupa ce acest partid a trecut pe primul loc in sondaje si si-a exprimat optiunea de a se transforma in partid popular la Conventia Nationala din 25 iunie.
Atunci noi de ce mai platim impozite, nu si pentru asta, sa fim reprezentati civilizat de cei pe care i-am ales?
Braiconf, cel mai mare producator roman de camasi, cu o traditie de peste 65 de ani, aduce un nou serviciu Made to Measure, de aceasta data pentru costume barbatesti.
Un costum intreg de schi costa aproximativ trei milioane de lei, iar unul pentru copii - in jurul unui milion. ... Pentru schiuri mai trebuie scoase din buzunar peste cinci milioane si pentru o pereche de bete 600.000 de lei.
"Uite, bre doamna, aici am instalat noi dispozitivele de combatere a coruptiei, numai sa se gaseasca baterii pentru ele, ca bateriile astea chinezesti curge si nu e bune, bre doamna!
Pentru ca este constienta de fizicul ei si ca trebuie sa accepte criticile expuse frumos, Mihaela le-a raspuns intr-un mod elegant celor care au felicitat-o sau i-au spus ca nu arata deloc bine intr-o tinuta cu corset pe solduri care i le fac sa para mai late decat sunt in realitate.
Muzica este semnata de compozitorul Stefan Elefteriu, miscarea scenica si coregrafia de Andreea Duta, scenografia (recuzita scena si costum) de Madalina Mocanu, iar costumele de Angela Smoaca Uhlov. Producator general este Corina Voicu, cea care semneaza si designul scenografic si de costum.
Din nava a iesit un individ de circa trei sau patru metri inaltime, imbracat intr-un costum argintiu, avand capul foarte mic, emisferic, asezat, fara gat, direct pe umeri, cu trei ochi luminosi, dintre care cel din mijloc rotindu-se "ca un radar".
Chiar daca a purtat o tinuta sobra, un costum deux piece, Ramona a atras atentia asupra siluetei sale! Frumoasa vedeta a venit in tara special pentru a prezenta un eveniment la Bucuresti, si anume Simpozionul "Descopera Fascinanta Calabrie".
Candidatul "la costum" Cristian Diaconescu s-a exprimat categoric impotriva distribuirii de mici si bere la megapetrecerea PSD de 1 Mai, a scris "Gandul" in urma cu o saptamana.
"Am adus traistute - la 25 RON, camasute de fete si de baieti - la 100 RON, braie si chimire - la 50 RON (tesute) si la 100 RON (cusute manual), barnet - la 70 RON, ciorapi de lana - la 40 RON, baticuri din bumbac - la 10 RON, papusi din portelan imbracate in costum din Bucovina - la 200 RON perechea, ii de dama - intre 100 - 600 RON, ii barbatesti - intre 200 - 450 RON, bundite din piele - la 250 RON, ilic din lana - la 100 RON si opinci din piele pentru adulti si pentru copii - intre 30 - 40 RON", ne-a spus Adriana Hojbota.
Modelele din imagine au realizat un pictorial incendiar in costum de baie, special pentru sezonul estival.
google-analytics.com