Cautare

57599 de rezultate pentru "costum popular pentru fetite" (6.18 secunde)
Siteul Grupului PDL din Senat informeaza ca senatorul PDL Diaspora, Viorel Badea si Secretarul General al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopey Isturiz au avut convorbiri fructuoase la Bruxelles.
"Am adus ii vechi, mostenite de la bunica mea - la 200 RON, dar si costumase pentru copii - la 100 RON, precum si o ie din marchizet", ne-a spus Stela Lucaciu.
Si pentru ca atunci cand vorbim de Italia nu putem sa nu facem referire la moda, in cadrul evenimentului a fost prezentata noua linie de costume de sezon, realizata de Maris Made to Measure, din tesaturi fine, italiene, Drago SpA.
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
A plecat sa aduca niste apa pentru radiator, dar cand s-a intors, fata disparuse. ... Intorcandu-se, au vazut o femeie imbracata cu un costum gri si cizme maro. ... Purta un costum mulat, alb, dintr-o singura piesa.
Cu doar cateva zile in urma, actrita Sharon Stone, in varsta de 62 de ani, s-a fotografiat in costum de baie. ... Mai mult decat atat, in urma cu doi ani, in pelicula All I Wish, Sharon a aparut in costum de baie pe marele ecran.
Un reputat savant britanic, director al Institutului european de cercetare pentru terapia celulara, a fost gasit atarnand, fara suflare, de creanga unui copac intr-un ciudat costum din cauciuc.
La invitatia Institutului Cultural Roman si a Asociatiei Culturale Romano-Germana Atheneum, designerul Liliana Turoiu a participat cu o noua expozitie de arta si costum la un proiect cultural-istoric de anvergura, care a marcat 150 de ani de Regalitate in Romania.
Ateneul Roman va gazdui pe 22 decembrie expozitia de costum si fotografie Zestrea by Liliana Turoiu.
Cum a fost fotografiata aceasta vedeta cand s-a intors cu spatele Este greu sa nu fii remarcata atunci cand vii la piscina in cel mai provocator costum de baie si realizezi o sedinta foto pe masura.
Hans Gert Poettering, liderul grupului Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European, a deschis sedinta Biroului grupului PPE si al Democratilor Europeni din Parlamentul European, in prezenta lui Wilfried Martens, presedinte PPE, si a numerosi lideri ai PPCD, UDMR, PD si PC.
Diferenta a fost data insa de faptul ca, in acel moment, Romania nu era membra a UE, pentru a fi "trasa de urechi" de Comisia Europeana (oricum, Nastase si, in special, Iliescu nu erau niste persoane prea simpatice in Vest), iar pe plan national trend-ul la nivelul opiniei publice vizibile (prin mass-media) era evident pentru o schimbare, astfel ca nu s-a mai ajuns la disecarea in 4×4 ale fiecarui articol si cuvant ale Constitutiei, legilor si regulamentelor.
Refuzul de a fi lasati sa aderam la Schengen, aderarea insasi conditionata de acest faimosul MCV, echivaleaza cu o consemnare la domiciliu a unor condamnati pentru diverse pedepse, cu interdictia de a parasi tara.
Pentru prima data, nimic nu a rasuflat in afara, fapt care ne indreptateste sa credem ca majoritatea peremistilor a fost luata prin surprindere. Strategia a eliminat orice duel intern pentru putere, ramane de vazut cum vor reactiona PRM-istii, odata dezmeticiti.
Presedintele PPCD Bucuresti, Remus Opris, a declarat ieri ca inregistrarea la tribunal a aliantei politice Polul Popular Crestin Democrat-PBND si PCD reprezinta “o mare injustitie“, care nedreptateste flagrant partidul.
In cadrul unui recent interviu acordat Agentiei Rompres, ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a fost intrebat daca mai este de actualitate fuziunea dintre PNL si PD.
Fuziunea PNL-PD, considerata de unii liberali drept singura solutie pentru mentinerea partidului lor in prima linie politica, nu este acceptata de catre liderii acestei formatiuni politice decat prin asumarea comuna cu democratii a identitatii liberale si renuntarea la mirajul popular.
Mesterul popular Viorel Marian este un mester popular specializat in realizarea lingurilor de lemn cu simboluri rare, vechi (milenare). ... In 1995, la sfatul bunului prieten Calin Danila, el insusi mester popular, dar si aventurier pe inaltimile spiritului, incepe prietenia sa inefabila cu lemnul.
Democratii renunta astazi, in cadrul Conventiei Nationale, la orientarea doctrinara social-democrata, care i-a plasat pe un loc politic onorabil timp de 15 ani, si aleg culoarul popular, atat de ravnit de mai toata clasa politica romaneasca, menit sa le asigure succesul intr-o viitoare ecuatie europeana.
PNTCD propune URR, AP si PCD, partide semnatare ale manifestului popular, sa se intruneasca la 20 februarie intr-o sedinta de constituire a noului partid popular crestin-democrat, a decis ieri conducerea taranista.
google-analytics.com